Stránka 1 z 1

Keanor č. 1 rozkvět

Napsal: pát 02. srp 2013 21:34:15
od Shinnok
Pred davnymi casy, kdy vduchem litali jeste nebezpecni draci. Zalozili valecnik Konrad a saman Delfador mesto Keanor. Melo hlavne slouzit jako pristresi pro chude lidi, ale casem se zvetsovalo. Z jedne male vesnicky se stalo mesto. Stalo se centrem obchodu. 2x do roka se tu konaly nejvetsi trhy.
Ovsem ne vsichni byli spokojeni, orci z lesuů Ticha jsou zavistivi, a tak podniknou pod velenim jejich generala Goshaka utok na Keanor. Avsak Delfador se o jejich planu dozvi diky jeho zvedu jmenem Kaleh. Kaleh je elfi ninja, ktery se spratelil s lidma.
Delfador svolava radu mesta, na ktere se dohodli ze shromazdi vojaky a dobrovolniky z celeho okoli. V cele s Konradem bude celit vojsko Keanoru proti obavanym orkum. Delfador jako uzdravujici saman bude s ostatnimy samankami v nemocnici lecit zranene.
Uz 2 dny hlida Konrad blizici se orky. Za ranni mlhou nebylo nic videt. Ale najednou znicehonic se objevil Goshak se svym vojskem.
Jakmile je Konrad spatril, z plna hrdla kricel : "lucistnici palte!" Pote se otevrela brana a zni se vyhrnuli vsichni bojovnici, vcetne Konrada.


Pardon psal jsem zo z mobilu trosku na rychlo dybych psal dale, urcite by to bylo lepsi.

Re: Keanor č. 1 rozkvět

Napsal: čtv 08. srp 2013 21:36:05
od Shinnok
Č. 2 zachrana na posledni chvili


S divokym krikem se ritily obe armady proti sobe. Mece rincely jako o zavod. Konrad se probojovava vsemi neprately. Najednou se spatri s Goshakem v tvari v tvar.
" Vypadas na dobreho soupere, uz se tesim az ti tvouj zbroj rozpulim svoji sekerou."
" To se jeste uvidi Goshaku! "
Zatimco Konrad a dalsi valecnici bojovali, byl Delfador v nemocnici. Stale pribyvali zraneni. " Prineste mi modre elixiry! "Kricel pres celou mistnost." Delfadore musis si odpocinout! " nalehala jedna ze samanek. "Nemuzu, slibil jsem , ze se postaram o vsechny."
"Delfadore!!" "Co se deje Kalehu?" "Mame velký problem, nepratelske posily se blizi." "Dobra, Kalehu jdi pomoct Konradovi, spoleham na Vas."
"Jsi dobry Konrade uznavam, ale pokud me chces porazit musis byt rychlejsi!" Goshak machnul svou sekerou. Tak tak Konrad uskocil, jinak by uz lezel na zemi. Nasleduji dalsi utoky. Konrad se uhejba, ale nemuze se přece jen uhejbat jinak ten souboj prohraje. "Goshaku davej velky pozor!! SMRST MECE!!!" zarval Konrad a zacal se tocit. Goshak neprekvapren uhyba s lehkosti a chysta se na protiutok Konrad se pokousi uhybat ddale, ale uz to na nej je moc, uklouznul o neci mec. Goshak se natahuje na posledni machnuti. Konrad uz pomalu zavira oci a smiruje se s prohrou. Vzduchem prolitl sip a zastavil se v Goshakove hrudi. Ten se beze slova svalil k zemi. "Konrade vstavej" " Kalehu!! Diky za zachranu."
"Goshak , nas velitel padnul!!" Vykrikl jeden z orku. Vydeseni orci se zacli stahovat z pole. "Diky tobe Kalehu, jsm vyhrali bitvu." "Konrade pospes si seskup vojsko a rychle za hradby, musime se dohodnou na dalsim planu." "Dobre Kalehu jdeme."