Stránka 1 z 1

Věž

Napsal: sob 03. srp 2013 2:21:17
od ZeDDys
Zdravim, měl bych 3 otázky ohledně věže :

1) Chtěl bych se zeptat na takovou věc o které se už nějaký ten rok spekuluje nebo nevim zda se už došlo k závěru každopádně já furt spekuluju jestli v 6 patře u kováře se dá nějak ovlivnit spawn určitého kováře tak, že bosse zabijeme na nějakých určitých souřadnicích? Je to jen vždycky náhoda a nebo tam taky nějakou tu roly hraje určitá pozice?

2) To se už nespawnuje v 9 patře po zubatce ta modrá smrt nebo co? Já jen že jsem zabil zubatku a rovnou to napsalo, že budu portnutej před věž a nic se už nespawnulo.

3) Prý na offiku se kovář spawnuje i v 9 patře po zdolání zubatky je to pravda nebo ne? Jestli jo tak by mě zajímalo proč tomu není i zde.

Re: Věž

Napsal: sob 03. srp 2013 2:40:56
od Electrix
Ahoj, pokusím se alespoň něco zodpovědět.

1) Je to opravdu pouze náhoda, kdysi to tady potvrdil sám Saggi. Jeho příspěvek už bohužel není k nalezení. Nevidím ale důvod, proč by se nám s případnou úpravou téhle vlastnosti nepochlubil.

2) Smrtící ránu musí dát Zubatce hráč s levelem tuším 120+, jinak se Modrá smrt neobjeví. Takže jestli máš nižší level, nebo ji s tebou mlátil někdo nižší, bude zakopaný pes tady. Jinak nevím.

3) Na ofíku se v devátém patře žádný další kovář nespawnuje. A i kdyby spawnoval, nevidím důvod, proč by ho měla Ekura kopírovat.

Re: Věž

Napsal: sob 03. srp 2013 7:57:09
od ZeDDys
Bezva díky za zodpovězení :)