Kdy se můžu těšit na další taovej event?

Byl by někdo tak hodnej a vypsal mi je to všechny?

Já vím jenom o Halloweenu,Vánocích,Velikonocích,Valentýnu? a docela sranda je i ten den vtipu teď nevím jak se to menuje

to je pravda, vždy sa nahádzali aspon nejaky draci, alebo pneumatiky, teraz ničkado píše:este pred 2mi rokli ked sa nejakemu GM chcelo zaplil priestor u biolga neskor u woodma rim bossami a to bola pravidelna sranda teraz u zaj polnocne OX uplne vymizli coho mi je dost luto a tak sa eventy robia uz asi len vo vyznamne sviatky
uz vidim lvly 130+ ako najskor znicia male pneumaty a az potom sockuju o velkeNetoS píše:Keby napríklad jeden krát v týždni o 17:00 nahádžu "pneumatiky" ktoré by upravili okolo biológa v každej ríši napríklad na CH3 nič by sa im nestalo a myslím si že ľudia by sa zapojili, keď nie Lv150 aspoň niektoré Lv100
Samozrejme že tým upravili myslím že by tam hodili nejaké ohne lv 100 a nejaké ohne lv 120-140 a drop by bol zaujímavejší ako šperkovnice, napríklad rovno z pneumatík by padali kosti, mapy (niečo čo stojí zato, samozrejme nie z každej - šanca rovnako ako šperkovnica) niekomu by padli 30% obrana, niekomu 300obrana, bolo by to len o šťastí, nemal si šťastie tento týždeň, skús budúci