Stránka 1 z 2

Rybářský prut

Napsal: čtv 06. bře 2014 9:30:02
od login
Dobrý den.

Určitě jste si mnozí všimli nebo víte, že šance na vylepšení jakéhokoliv krumpáče je nastavena speciálně na tomto serveru na 100%. Veškere body, které si pracně nakopete tak mají nějaký smysl, protože vždy budete odměněni vyšším stupněm dané věci.

Určitě si také mnozí z vás všimli, že Rybářský prut dokonce už od 4. úrovně může velice rychle prasknout a tak se vám sníží o 2 celé úrovně. Všichni rybáři to znají a myslím, že se mnou bude většina souhlasit, že je to opravdu zdrcující.

Rybářské body také přibývají naprosto náhodně, takže každý nový bod je vlastně takový zázrak.

Mám tedy 2 návrhy:

1) Zvýšit šanci na vylepšení prutu na 100% při každé úrovni.

nebo méně "drastická" varianta

2) Nechat dané procenta na šanci na vylepšení prutu, ale daný prut by případně nerupl o úroveň níž, ale zůstala by mu daná úroveň a současně by se vynolovaly veškeré body na dané úrovni. Tak by se zajistilo, že dosaženou úroveň prutu již neztratíte.

Děkuji za pozornost.

Re: Rybářský prut

Napsal: čtv 06. bře 2014 16:20:31
od PospyForko
Určitě jsem pro :up: , jen je záhadou, že to nenapadlo mě.. :-D Jinak jsem pro variantu č.2.... Nechci vidět všechny pobíhat s prutama +12.. Takže ztráta bodů je adekvátní řešení :-)..
:jinno:

Re: Rybářský prut

Napsal: stř 12. bře 2014 19:23:22
od OnOff
Také souhlasím s navrhém č.2. Nebyl by to až tak mocný zákrok a naprosto by to k vyvážení stačilo. Ikdyž ono zase na nějakých +7/+8 už tam je ta šance tuším ani ne 10% na vylepšení, takže to pak půjde také těžce, ale představa, že by mi to ruplo o 2 úrovně.... docela zdrcující....

Každopádně já doufám, že prutů s větším + začne přibývat a rybářství se začne více provozovat. Také by mohli být za rybářství i další odměny, takhle to většina bere jako jen takové "odreágování" ve hře. Pořád se tu nechytá ani zdaleka jako na offiku, tam prutů s vysokým + bylo požehnaně, což se doufám začne zlepšovat i tady :up:

Re: Rybářský prut

Napsal: pát 14. bře 2014 14:25:56
od elaverka
Ahoj taky bych souhlasila s variantou č.2 protože mi prut už 3 rupnul z lv +6
na lv +4.Jen mám obavy jestli vedení naše požadavky bude akceptovat.

Re: Rybářský prut

Napsal: úte 18. bře 2014 19:49:37
od Itako
Výborný návrh, mne samému síce ešte nerupol prut, ale nechcem to zažiť.
Ale niečo by som chcel k tomu dodať:
Návrh č.1
Ak by sa zvýšila šanca vylepšenia prutu na 100%, tak by sa mohli trochu upraviť body potrebné na vylepšenie a to:
  1. a)Nastaviť potrebné body ako na krumpáči, čiže veľký počet, ale za úspech aj neúspech dostanem bod
    b)Nechať potrebné body na úroveň, tak ako to je, ale o trošku znížiť šancu na získanie bodu
Návrh č.2
K tomuto návrhu by som chcel len povedať, že keď už ostane ten prut na rovnakej úrovni, ale zmiznú body, tak tu by som nastavil rovnakú šancu na získanie bodu na každej úrovni (je jedno, či +0 alebo +8, body pôjdu rovnako)
Ale za tento návrh :+: pre teba a za mňa :up: či už návrh č.1 alebo návrh č.2, stačí si len vybrať :D

Re: Rybářský prut

Napsal: čtv 13. srp 2015 22:23:03
od Chyu
Já si myslím že nejlepší varianta by byla ta první, přece jenom je úrovní 20 a body jdou pomalu.
Současný systém je opravdu strašný.

Re: Rybářský prut

Napsal: pon 17. srp 2015 9:23:28
od Cepino
Dobrý den, také se přikláním k variantě číslo 1 to jest 100% vylepšení jako u krumpáče. Mám prut +6 a už nyní mi lezou body jak hlemýždi. Jsem rád, když mám za večer alespoň jeden bod, někdy ani to ne.

Re: Rybářský prut

Napsal: pon 17. srp 2015 15:37:38
od nikijana
Dobrý den , už dva týdny uvažuju , že sem kvůli vylepšování prutu napíšu a 100% souhlasím s prvním návrhem, Není pravda že tady budou běhat spoustu lidí s pruty +20. Rybaření baví vážně jen pár lidí, protože pro spoustu lidí platí...co nevynáší yang , to nedělájí. Já osobně rybařím ráda a snažím se taky udělat denně aspoň jeden bod. Je to někdy nemožné a časově hodně náročné. Proto znovu opakuji, že souhlasím s návrhem č. 1 i za tu cenu, že se zvýší počet bodů

Re: Rybářský prut

Napsal: pon 24. srp 2015 23:13:20
od Cepino
Tak jsem se po několika měsících dohrabal s prutem +6 na plný počet bodů, bohužel křup a mám prut jen +5. Úplně mě přešla chuť rybařit. :(

Re: Rybářský prut

Napsal: stř 09. zář 2015 10:09:41
od Euphoria
Také souhlasím s návrhem číslo 1 :P dá se říct, že na metin chodím už jen chytat ryby.....naštěstí naneštěstí :lol: jen jednou se mi stalo, že mi spadly body na prutu a mohu říct, že jsem pak ten prut x měsíců nevzala do ruky :evil: ...člověka to úplně znechutí :oops: ....proto by bylo nejlepší, kdyby vylepšování prutů bylo 100% :+: ty body opravdu nelezou nikterak rychle, takže by určitě nehrozilo, že by tu každý měl prut +20...