zajímalo by mě ,jestli je vůbec nějaká šance o navrácení účtu a věcí, když mi jeden zmetek ,které mu jsem dlouho důvěřoval,sebral všechny postavy, věci a účty byli převedeny na jeho email. Určitě to je má vina, že jsem mu vůbec důvěřoval.. ale když mě nějaký hráč okradl i přes pečetidla.. a nedostalo se k totálnímu vyřešení a vzdávat jsem to nechtěl, tak mi půjčil věci abych mohl dále hrát a postavil se na nohy, ale chtěl záruku, přístup k mailu.. což mi moc nevadilo, jelikož v té době jsem neměl cenné účty ani věci a chtěl jsem prostě hrát.. pakto nějak 4-5 měsíců normálně klapalo a najednou přestal hrát.. po týdnu mi napsal jestli nechci všechny jeho účty apod. za real peníze, což jsem odmítl a další týden jsem mu psal že už mu vrátím poslední yang co mi půjčil a vrátil mi mail. Tak mi napsal že je v práci a druhý den to uděláme akorát tu druhý den nebyl a až čtvrtý den mi přišla na skype zpráva s heslem od mailu.. ale na mailu nic.. To je ten příběh, kvůli kterému jsem musel na tuto hloupost přistoupit..
Tak bych chtěl vědět jestli s tím někdo nemá zkušenosti, s tímto podobným případem a jak se to vyřešilo. Předem děkuji za odpověď.