chci se zeptat jestli se uš nekdo stretol stím že se ho nekdo pokúsil okrást pri výmene vecí ze sinfo na sindi nebo opačne .
Já sem dnes neco také skusil potom jak mi hráč napísal či nechci vymeniť tk sem do toho šiel stím že ho nachýtam co se mi podarilo. Hráč se mne pokúsil okrást a tím že chcel vimienat veci mimo (HM) porušil pravidlá serveru a pokúsil se mne okrás a preto se vás chci zeptat zda se za tohle banuje .
Vše mám zdokumentovaný (screeny).
---------------------------------------------------------------------------------
Dále se chci zeptat či by prošel návrh na mute chatu.
Uš mám dosť toho spamovaní ked mi každý píše do chatu a tím zaspamová blbostami celej chat a nevidím co jiný lidi píšu nebo prodávaju. Stretám sa stím každý deň kde mi nejaký dmnt krade v metinlandu pak ho zabiju a začne nadávat , pisat somariny do správy bloknu ho a začne stím spamovat celej chat co mi uš vážne leze na nervy a nemán čas nato aby som vytváral milion tiketov dene zato že mne nejaké decka na serveri uražéji.
Proto se chci na tohle zeptat a fakt bi se mohl vytvorit nejaký príkaz na vypnutí chatu na určiteho hráče. napr: /mute+(nick hráča pre ktorého chcete vipnút chat)