K čemu by to bylo? Proč to měnit?
Současný systém měnění bonusů má řadu problémů. Malé rozlišení obrazovky, omylné přetočení manipulací tzv. točky, nekomfortní způsob.
Současný systém by se nacházel v malé tabulce (obrázek níže), takže by nebránila v točení na malých rozlišeních, funkce přetahování toček na předměty by se zrušila a mačkání tlačítka je opravdu lepší než to co to je teď.
Kde by to bylo?
Nejvhodnější možnost která mě napadá, je umístit to na taskbar mezi inventář a zprávy.
Jak by to fungovalo?
Jednoduše. Předmět, který chcete točit, by se vložil do určených políček v tabulce, tím by se daný předmět v inventáři zablokoval proti jakémukoliv manipulování, dokud by byla tabulka otevřená. Podle zvolení toho co chcete točit za bonusy byste přetáhli točky do taky již připraveného políčka, kde by se jich vlezlo najednou třeba 10.000 kusů. Pak by jen stačilo klikat na tlačítko "Změnit".

Ano, po konzultaci s členem týmu mohu říct, že by se nic nezměnilo a vše by bylo stejně rychlé.

vypada to ze automaticke toceni bonu mi asi neprojde tak se lidi dale budou muset tejrat u toceni postaru , kazdopadne tvuj navrh je super a kapinku to vse ulehci jinde uz to pry taky maji takze to pravdepodovne projde ,nicmene me napadla jedna vec ,nedalo by se tam nastvit/zasktnout  ze tam chci 15mec,15dyka,15obouruc a jen mackat a treba se divat na tv a kdyz by to padlo tak se to zastavi ,usetrily by se tak oci a zamezilo by se tak nezadoucimu pretoceni.No a kdo by chtel podradnejsi bony tak by nenastavoval nic a sledoval si to sam,je to realizovatelne?
 vypada to ze automaticke toceni bonu mi asi neprojde tak se lidi dale budou muset tejrat u toceni postaru , kazdopadne tvuj navrh je super a kapinku to vse ulehci jinde uz to pry taky maji takze to pravdepodovne projde ,nicmene me napadla jedna vec ,nedalo by se tam nastvit/zasktnout  ze tam chci 15mec,15dyka,15obouruc a jen mackat a treba se divat na tv a kdyz by to padlo tak se to zastavi ,usetrily by se tak oci a zamezilo by se tak nezadoucimu pretoceni.No a kdo by chtel podradnejsi bony tak by nenastavoval nic a sledoval si to sam,je to realizovatelne?

Porad u toho clovek bude muset sedet  a sem tam mrknout na vysledek
  Porad u toho clovek bude muset sedet  a sem tam mrknout na vysledek 

Super nápad Chyumgo.
 Super nápad Chyumgo.