Stránka 1 z 1

Změny v týmu 20.1.

Napsal: stř 20. led 2016 0:51:07
od Script
Vážená komunito,

za necelý měsíc by tomu byly 4 roky, kdy se mi dostalo té příležitosti a výsady (v té době ještě z pozice TBM) dohlížet na chod tohoto fóra a podílet se na jeho chodu. Ačkoli si této zkušenosti hluboce cením, zároveň cítím, že je na čase přenechat ony pomyslné otěže zase někomu aktivnějšímu, kdo svými nápady a kreativitou fórum pozvedne.

Proto je mi ctí Vám oznámit, že dnešním dnem byla Avery povýšena do pozice Board Administrátorky fóra (BA). Věřím, že pro budoucnost fóra je to správné rozhodnutí, které pocítíte především Vy, hráči. Avery bych tímto rád pogratuloval, popřál pevné nervy a spoustu dobrých nápadů.

V nových barvách budete ode dnešního dne potkávat také Lunu, která svou aktivitou přesvědčila, že bude pro fórum velkým přínosem a proto je povýšena do pozice Board Moderátorky (BM). Také Luně gratuluji a přeji hodně zdaru v nové funkci.

Pokud jde o mou maličkost, z týmu fóra jsem se rozhodl odejít, abych se mohl z pozice programátora naplno věnovat vývoji Ekury. Ve hře a na fóru mě tedy nadále budete potkávat s pozměněným prefixem jako [GA]Scripta.

Děkuji za pozornost.

Re: Změny v týmu 20.1.

Napsal: stř 20. led 2016 3:36:34
od Avery
Ráda bych na tuto novinku navázala a připsala pár vlastních slov.

V první řadě považuji za samozřejmost, které se velmi ráda ujímám, využít této příležitosti a poděkovat Scriptovi za veškerou práci, kterou zde za ty zmíněné necelé čtyři roky odvedl - a že toho opravdu nebylo málo. Těch pár řádků je skutečně pouze to nejmenší, co si člen týmu takového formátu zaslouží :up:.

Co se povýšení týče, ač to může vyznít jako klišé, má startovní pozice v roli administrátorky nebude nijak jednoduchá, neb co mi paměť sahá, fórum zde mělo vždy zodpovědné vedení, jenž bylo značným přínosem pro komunitu jako takovou. Nejen z toho důvodu se tedy budu snažit úspěšně navázat na své předchůdce a věřím, že i nadále budete, milí uživatelé fóra, v dobrých rukách :).

Taktéž děkuji za Vaši pozornost a přeji příjemně strávené chvilky na fóru.