Zarábanie do začiatkov
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zarábanie do začiatkov
Zdravím na Ekure hrám asi iba 3 týždne a už som prečítal mnoho návodov ako zarobiť, prezrel som veľa tutoriálov na to isté téma ale všetky sú dosť zastaralé a prídu mi ako keby už nefungovali. Momentálne mám postavu okolo lvl. 30 a snažím sa s ňou zarobiť na farmení polobossov v druhom meste. Zarábam tak 60kk za 2 až 3 hod farmenia a chcel by som si zarobiť na lepšiu výbavu nech sa môžem posunúť aspoň na nosičov. Ale stále keď hľadám FMS s dobrou prúmkou alebo brnenie z bonusmi 75/10 tak sú tam nehorázne sumy okolo 700kk. Tak som sa chcel spýtať či aj Vám pri začiatkoch trvalo tak strašne dlho zarobiť na lepšiu výbavu a posunúť sa napr. do metinlandu alebo či v niečom robím chybu? Keď tak poradťe iné spôsoby zarábania.
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 47 poděkování
Re: Zarábanie do začiatkov
Mě osobně to trvalo hodně dlouho. Na polobosehc vyděláváš málo, jsou funkční pořád, používáš rukavice? Jinak fms +7 seženeš když někdo bude otevírat úlomky tak to hází na zem, pokud mi napíšeš na postavu larsoyd tak se podívám, ale zdá se mi, že už mi došly. Jinak na 75/10 jsme dosáhl až s jedákem, a vydělal na něm díky eventu, nyní jeden začal, tak toho eventu skus využít. Avšak na full výbavu 75/10 zapomeň, ze začátku stačí 75 nebo 10.. asi vše, kdyžtak doplním
Oukej ďakujem za odpoveď a áno rukavice používam. Ale ja som to myslel v takom zmysle že keď som hral na Ekure asi tak pred 2 až 3 rokmi tak sa dalo FMS+9 prumka 30% sa dalo zohnať tak do 20kk.
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 47 poděkování
Já tu nebyl, ale věci 75/10 stojí většinou 200kk + když nejsou dobré horní bony
- BloodyCip
- Lv.9
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Tímto prezentuji jen svůj osobní názor, nicméně situace je asi následující. Hra je zmršena už hluboko pod úroveň hratelnosti a jekékoliv rentability stran dropu a tím pochopitelně výdělku. Když vezmu v potaz dobu cca 4 roky zpět kdy jsem tu začínal, nebyl problém vydělávat průbežně na výbavu jen prostým expením. Než jsem dostal postavu na lvl100, měl jsem vyděláno kolem 5kkk. Pro zajímavost, teď jsem dělal jednu fun postavičku na lvl100 a výdělek 350kk, takže si zkus představit jak to asi vypadá
))))))))
Bohužel ani přechod do swampu výše uvedenou mizérii nijak nezlepší. Vezmu-li v potaz, že jsem dřív za 2 hodinky na bažině vozil výdělek kolem 1,5kkk (počítaje samozřejmě hodnotu veškerého dropu tzn. kameny +6, mapy atd.) Pokud se v současné době dostanu za dvouhodinovku k hodnotě kolem 400kk je to vcelku úspěch a to i přes srdceryvná tvrzení našich GM, že se s dropem ve swampu nijak "nehejbalo"
)))))))))))))))))))
Tudíž, pokud nemáš jinou postavu k financování, lépe odsud utéct.

Bohužel ani přechod do swampu výše uvedenou mizérii nijak nezlepší. Vezmu-li v potaz, že jsem dřív za 2 hodinky na bažině vozil výdělek kolem 1,5kkk (počítaje samozřejmě hodnotu veškerého dropu tzn. kameny +6, mapy atd.) Pokud se v současné době dostanu za dvouhodinovku k hodnotě kolem 400kk je to vcelku úspěch a to i přes srdceryvná tvrzení našich GM, že se s dropem ve swampu nijak "nehejbalo"

Tudíž, pokud nemáš jinou postavu k financování, lépe odsud utéct.
-
- Lv.10
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Ano drop uz neni jak driv ( swamp , keri , metiland ) podle me teda
Ale zase cena veci s taliky atd.. Uz taky neni jako driv
Takze porad stejny.
JEN MUJ NAZOR

Ale zase cena veci s taliky atd.. Uz taky neni jako driv

Takze porad stejny.
JEN MUJ NAZOR

- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Hra je stejná jako byla před 4 roky. Pokud bych se tenkrát nezastavoval na nějakých levelech, tak v žádném případě při dosažení stovky nemám ani peníze, ani výbavu. Jediné co se hýbe jsou ceny. Ceny padají jak výbavy, tak samo sebou dropu. Tak že dříve vás jedna věc stála 500kk bez talíků, dnes s talíky a jediné co drasticky zlevnilo jsou mapy. V Keri to padá stále stejně, úlomky se prodávají. Nemůže to frčet jako kdysi, když biologa mají skoro všichni hotového a většina těch droperů ho vůbec nedělá. Swamp je stejný jako býval. Nemám problém a to nechodím na bažiny 130 ale jezdím po swampu a na meteorech dělám mise, vynést jen za yangy a pruty 700kk na levelu prosím 148, k tomu mám celou zdaní stranu inventáře plnou dropu, který dá hodnotu minimálně dalších 500kk minimálně. Opravdu netuším, kde kdo má problém. Za srdceryvné považuji zdejší tvrzení, jak je všechno zmršené a jak to nejde. Nosili ze swampu miliardu, nosí ji stále.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »