blokace
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
DaveB
- Lv.10

- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
blokace
Na HM jsem prodával postavu 110 normálně jsem jí prodal a ted mi přišla blokace, kde bylo napsáno ( zavádějící popis aukce účtu ) zajímá mě jestli se toto někomu stalo, protože nechápu jak mužu někoho 'pohoršit' na HM, když všechno potřebné vidí. Stačí si jen rozkliknout aukci. Fakt tomu nerozumim

- MostEVILEK
- Lv.31

- Dal poděkování: 334 poděkování
- Dostal poděkování: 309 poděkování
Re: blokace
Mohl jsi napsat tam napsat něco,co bylo za vadějící,třeba že má odevzdano 20ks biologa a měl třeba 0 i to se bere jako porušení.
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

- Avery
- Čestný člen

- Dal poděkování: 471 poděkování
- Dostal poděkování: 725 poděkování
Re: blokace
Chcete-li diskutovat podrobněji o své blokaci, obraťte se na Support. Řešení trestů zde na fóru není v souladu s pravidly.
Téma zamykám a autorovi uděluji varování, což je opravdu to nejmírnější řešení v této situaci.
Téma zamykám a autorovi uděluji varování, což je opravdu to nejmírnější řešení v této situaci.