Stránka 1 z 1

Aura PvP

Napsal: úte 19. črc 2016 22:31:24
od TeeHaaCee
Ahojte,

pozoroval jsem války říší, výsledky nebo jen sledoval z dálky ty nekonečné řežby, ale v houfu šamanů a surů jsem zahlédl jen pár válečníků ze kterých je ještě většina mentálů.
Momentálně jsem ve stavu, kdy plním vše co se dá, vydělávám na PvP, aby s ní bylo za pár měsíců možné se do válek zapojit také.
Jenom se tak trochu bojím, že ať udělám výbavu jakoukoliv, každý další char s průměrnou výbavou mě dokáže lehce složit.
Auráky nepodceňuji, hraji je léta, ale poslední dobou je prostě moc nevidím. Je to tím, že mají pouze 3 útočné skilly, že je na ně mrtě drahá výbava aby byli top, že na ně mají všichni maximální obrany nebo že z nich lidi udělali věčné dropery?
Že šaman=buff vím už léta (promiňte šamani :D), ale že jsou auráci převážně jako dropové, to je pro mě novinkou. To i ten "buff" má větší využití.

Zkrátka a řečeno, mohu si dovolit založit pvp postavu, dokud není karma apod. tak vysoko, aby mě to pak drásalo kuličky a nad další postavou radši ani nepřemýšlel. Kupovat postavu nechci.
Auráka jsem původně také plánoval do válek, ale když to tak vidím, trochu mě to odrazuje.

Jaké jsou Vaše názory na PvP auráky? Jestli to tak není, jestli se pletu, tak se omlouvám.

Re: Aura PvP

Napsal: úte 19. črc 2016 23:06:57
od pikasek
Ve válce běhá kopa auráku a většina z nich je si už i na krále sáhli, a že by jich tam bylo málo, to mi teda vůbec nepřijde. Aura na pvp je parádní, velký plošný spell s dobrou dmg, možnost sekat a prunikovat (beru, že to ve war moc lidí nedělá),pádit do takových těch ,,lowek" okolo chumlu .. :D