Králova vůle

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
ovechkin
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 91 poděkování

Králova vůle

Příspěvek od ovechkin » ned 09. říj 2016 11:28:57

Mám dojem, že už se zde něco podobného probíralo, ale nenašel jsem to už nikde na fóru. Všiml jsem si v poslední době, že v průběhu války král vůbec nepodporuje svou říši svým léčením. Když neléčí, tak bojovníci ve válce umírají a neudělají tak potřebný počet bodů, aby zvítězili a získali tak bonus na dalších 24 hodin. Ostatně ani před válkou nebyla spuštěna ochrana :( Bonusy v průběhu dne také nespouští. Tak co je to za krále, že vůbec nemyslí na svůj lid ?? Peníze v královské pokladně jsou přece z našich daní. Tak proč by měl mít z nich užitek jenom král, který si spouští sloupy a sám se tím obohacuje. Králem se stal za splnění jistých podmínek..to je jedna věc, jakože by si zasloužil nějakou odměnu. Ale druhá věc je ta, že když se to vezme z historického hlediska, tak král vždy měl na paměti spokojenost lidu. A nehrabal si na vlastním písečku :D Bylo by fajn, kdyby došlo třeba k nějaké úpravě, když takto bude král kašlat na svůj lid, tak lid přijde k tabuli na náměstí a tak každý svým hlasem přispěje..a při dosažení určité hodnoty bodů dojde k sesazení krále z trůnu a po určitou dobu pak nebude moci být králem znova :) Já vím nikde není napsáno, že by si nemohl pouštět sloupy a lidu nic nedopřát. Ale přijde mi to hodně sobecké...když ostatní králové a královny pouští bonusy všem nám ostatním a berou to jako svou povinnost, když se jedná vlastně o peníze lidu ;) No co si o tom myslíte? :think:
Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.

sizmik
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 47 poděkování

Re: Králova vůle

Příspěvek od sizmik » ned 09. říj 2016 11:33:22

Pokud vim, tak kdyz tento problem by ve zlute, tak vsichni jen nadavali ze si zluta stezuje a to bylo vse. Proto myslim, ze i tohle tema dopadne podobne a nic se nezmeni....

Diabolkaa
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 31 poděkování
Dostal poděkování: 78 poděkování

Příspěvek od Diabolkaa » ned 09. říj 2016 11:35:55

Prpmiň, pro mě je reálný život přednější než hra, takže nebudu plánovat svůj život podle toho, abych stihl každou válku. (y)

Aliett
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 184 poděkování
Dostal poděkování: 294 poděkování

Příspěvek od Aliett » ned 09. říj 2016 11:38:27

ovechkin píše:Bylo by fajn, kdyby došlo třeba k nějaké úpravě, když takto bude král kašlat na svůj lid, tak lid přijde k tabuli na náměstí a tak každý svým hlasem přispěje..a při dosažení určité hodnoty bodů dojde k sesazení krále z trůnu a po určitou dobu pak nebude moci být králem znova :)
Myšlenka zajímavá, ale jak bys zabránil tomu, aby se lidé vzájemně nesesazovali jenom na základě osobních sporů, co mezi sebou mají?
(:

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » ned 09. říj 2016 11:42:31

Tak i král si potřebuje dát někdy šlofíka :D . (dovolená, nahodilá událost...) ;)

K tématu, vadí ti, že král má výhody jako sloupy, volba bonusu... ? Tak dělej vše proto, aby ses stal taky králem a mohl využívat těchto věcí. :up:

"Ale druhá věc je ta, že když se to vezme z historického hlediska, tak král vždy měl na paměti spokojenost lidu. A nehrabal si na vlastním písečku "

No nevím, ale zatímco obyčejní lidé umírali hladem, tak král si liboval divočáky u krbu. Tím chci říct, že mu bylo jedno, jak se lid měl, hlavně když platili daně. :)
Naposledy upravil(a) Spartaa16 dne ned 09. říj 2016 18:23:35, celkem upraveno 1 x.
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

ovechkin
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 91 poděkování

Příspěvek od ovechkin » ned 09. říj 2016 11:47:23

Aliett píše:
ovechkin píše:Bylo by fajn, kdyby došlo třeba k nějaké úpravě, když takto bude král kašlat na svůj lid, tak lid přijde k tabuli na náměstí a tak každý svým hlasem přispěje..a při dosažení určité hodnoty bodů dojde k sesazení krále z trůnu a po určitou dobu pak nebude moci být králem znova :)
Myšlenka zajímavá, ale jak bys zabránil tomu, aby se lidé vzájemně nesesazovali jenom na základě osobních sporů, co mezi sebou mají?
Myšlenka je asi taková, že k sesazení krále by byla potřeba spousta hlasů, takže nestačí jen pár nějakých osobních nepřátel. V říši hraje spousta hráčů, droperů buffů a další spousty jiných, kteří chtějí expit, dropovat a bonusy od krále tak i očekávají. Takže k té tabuli to není tak daleko a jedno kliknutí s hlasem je tak snadné.
Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » ned 09. říj 2016 11:51:51

ovechkin píše:
Aliett píše:
Myšlenka je asi taková, že k sesazení krále by byla potřeba spousta hlasů, takže nestačí jen pár nějakých osobních nepřátel. V říši hraje spousta hráčů, droperů buffů a další spousty jiných, kteří chtějí expit, dropovat a bonusy od krále tak i očekávají. Takže k té tabuli to není tak daleko a jedno kliknutí s hlasem je tak snadné.
Radši to nechat tak jak to je, prostě když král nemůže tak si říše hold bude muset poradit bez něj. :)

Pak tu budou lidi řvát, proč to dalo králem toho člověka, proč to nedalo toho druhýho a toho nemám rád.
Osobně bych to radši nechal tak jak to je.

Každá válka není požehnání co si budem říkat a včerejší válka žlutých, kde nás bylo pár proti mnohonásobné přesile, to by ani král spolu s jeho healem nezachránili. :hello: :)
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

pikasek
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 68 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od pikasek » ned 09. říj 2016 11:52:12

Diabolkaa píše:Prpmiň, pro mě je reálný život přednější než hra, takže nebudu plánovat svůj život podle toho, abych stihl každou válku. (y)
Heade nic proti tobě nemám, ale podle toho jak prožíváš tu hru, mi příjde, že žádný reálný život mít nemůžeš :D :D :D

k tématu: S návrhem bych docela i rád souhlasil, ale příjde mi, že to je moc neproviditelné,díky tomu že v dnešní době tady má každý xy postav.

Diabolkaa
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 31 poděkování
Dostal poděkování: 78 poděkování

Příspěvek od Diabolkaa » ned 09. říj 2016 12:07:17

1) toto není diskuse o mém osobním životě, tak se zdrž svých hloupých komentářů
2) toto není návrh. Návrhy patří do sekce "návrhy", a pokud vím, tak se nyní nacházíme v sekci "diskuze o hře"
3) hodnost krále je vybojovaná, tudíž nevidím důvod, proč by ji král nemohl využít, jak uzná za vhodné on sám. Pokud se někomu nelíbí, jak někdo kraluje, nechť také zabojuje, aby hodnost získal, místo toho, aby si stěžoval.

Aliett
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 184 poděkování
Dostal poděkování: 294 poděkování

Příspěvek od Aliett » ned 09. říj 2016 12:26:13

Lidí v říši může hlasovat kolik chce, ale pokud se dva, nebo tři cechy vzájemně nemusí, pak se dá svrhnout jakýkoliv král...

Jinak souhlasím s Hunterem. Když se na válku člověk nedostaví jednou, tak to není takové drama. Lidé by hru neměli vnímat jako povinnost, a v žádném případě by ji neměli upřednostňovat před reálným životem.

Mimochodem, zdá naprosto netaktní a hloupé, do diskuze o kralování zatahovat spekulace o tom, jaký jednotlivec, kterého (předpokládám) neznáš, má či nemá život.
(:

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting