Mám dojem, že už se zde něco podobného probíralo, ale nenašel jsem to už nikde na fóru. Všiml jsem si v poslední době, že v průběhu války král vůbec nepodporuje svou říši svým léčením. Když neléčí, tak bojovníci ve válce umírají a neudělají tak potřebný počet bodů, aby zvítězili a získali tak bonus na dalších 24 hodin. Ostatně ani před válkou nebyla spuštěna ochrana

Bonusy v průběhu dne také nespouští. Tak co je to za krále, že vůbec nemyslí na svůj lid ?? Peníze v královské pokladně jsou přece z našich daní. Tak proč by měl mít z nich užitek jenom král, který si spouští sloupy a sám se tím obohacuje. Králem se stal za splnění jistých podmínek..to je jedna věc, jakože by si zasloužil nějakou odměnu. Ale druhá věc je ta, že když se to vezme z historického hlediska, tak král vždy měl na paměti spokojenost lidu. A nehrabal si na vlastním písečku

Bylo by fajn, kdyby došlo třeba k nějaké úpravě, když takto bude král kašlat na svůj lid, tak lid přijde k tabuli na náměstí a tak každý svým hlasem přispěje..a při dosažení určité hodnoty bodů dojde k sesazení krále z trůnu a po určitou dobu pak nebude moci být králem znova

Já vím nikde není napsáno, že by si nemohl pouštět sloupy a lidu nic nedopřát. Ale přijde mi to hodně sobecké...když ostatní králové a královny pouští bonusy všem nám ostatním a berou to jako svou povinnost, když se jedná vlastně o peníze lidu

No co si o tom myslíte?

Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.