Stránka 1 z 1

Existuje db dmg na ekuře?

Napsal: pon 21. lis 2016 10:58:19
od MegaSuraS
rád bych věděl, zda na Ekuře existuje nějaký log / databáze damage. Myslím si, že by se výsledky mohly využít jak pro výtvor nových hodností, tak třeba sledování rekordních dmg. Samozřejmě by nebylo od věci, kdyby si s tím programátor pohrál, a do logů / db by se přidávaly i lokace, případný přibližný čas, kdy se tato událost stala, nebo také, který target utržil toto DMG (mob / hráč)..

Re: Existuje db dmg na ekuře?

Napsal: pon 21. lis 2016 16:21:59
od Torque
Zdravím všechny tázající :heart:

Odpovědi na tento dotaz se vám dostalo v tématu Ptejte se nás na co chcete..., proto téma zamykám. :lock:
Každopádně, jak už autor podotkl, je to zajímavá myšlenka pro podání návrhu. K tomu ale prosím využijte správnou sekci. :up:

Re: Existuje db dmg na ekuře?

Napsal: úte 22. lis 2016 2:31:18
od Mithra
Jen doplním, že návrh byl podán a zamítnut. Vytvoření takové databáze by bylo (dle vyjádření jednoho z našich programátorů) příliš velkou zátěží pro server. Krom toho podle mínění minimálně poloviny GM je taková databáze zbytečná. K tomu, aby nasetované postavy mlátily do divokých psů (případně do holých postaviček levelu 15) žádná databáze potřeba není. Na to stačí příslušná sekce fóra, kde si můžete vytvořit téma a svými úspěchy se ostatním pochlubit prostřednictvím screenů ze hry.
Něco jiného by bylo, kdyby se to pojalo trochu jinak. Koncept takové "zábavy" jsem měl v hlavě během 10ti minut. Ale počkám jestli něco vzejde od vás.