Ďáblova rokle - rozdělení sestupu

Prostor pro Vaše nápady na vylepšení hry nebo úpravy již zaběhnutých stálic.
Nutné schválení moderátorem.
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
Odpovědět

Uvítali byste tuto změnu ?

Ano. Obrázek
11
52%
Ano ale mám připomínku. Obrázek
0
Žádná hlasování
Ne a napíšu proč Obrázek ( je mi jasné že skoro nikdo nenapíšete proč ... Obrázek)
10
48%

Celkem hlasů: 21

L3XOUN
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 64 poděkování
Dostal poděkování: 87 poděkování

Ďáblova rokle - rozdělení sestupu

Příspěvek od L3XOUN » pát 17. úno 2017 23:10:37

Zdravím, Obrázek
už delší dobu jsem si pohrával s myšlenkou jak zatraktivnit sestup do rokle. Když si to tak vezmete tak největší dominantou tohoto serveru je právě Ďáblova rokle. Je to nejpropracovanější mapa co na ekuře máme a je škoda, že se skoro nevyužívá, a nevyužívá se z jediného důvodu a to proto, že to trvá dlouho ( cca 5 hodin ) a člověk nemá možnost udělat za tu dobu na svém učtu nic jiného, i kdyby to chtěl rozdělit třeba na 2 dny, v tom případě by přišel o možnost odevzdat biologa, karmu nebo druhý den večer navštívit třeba výlov a nebo válku říší.

Můj návrh spočívá v tom, že by se tento sestup rozdělil na dvě části, a to následovně.

Výprava by se sestoupila do 11. patra rokle ( všichni kováři + obchodnice ) a při vstupu do tohoto patra by každý člen výpravy dostal " Ďáblův prsten ". Tento prsten by měl určitou trvanlivost ( jak dlouho je na uvážení GM, dejme tomu 48 hodin ).

Pak nastávají 2 možnosti:

1.)

V tomto patře by mohl hrdina opustit rokli, jít do města a jakkoliv pokračovat ve hře, večer se třeba zúčastnit války nebo výlovu atd. Pokud by pak chtěl pokračovat v sestupu tak by si musel doběhnout za strážcem rokle, který by ho přivítal a zeptal by se jestli chce nový vstup do rokle, a nebo jestli chce pokračovat v započatém sestupu. Hráč by vybral možnost pokračování v sestupu a hlídač by ho přenesl do 12. patra rokle a za přenesení by si vzal Ďáblův prsten a hráč by mohl pokračovat v sestupu dále už beze změn.

2.)

Hrdina by chtěl v sestupu pokračovat a sestoupil by do dalšího patra. Při přemístění do 12. patra by se Ďáblův prsten rozplynul ( Zdejší atmosféra je pro tento prsten nesnesitelná a prsten se rozplynul. ) a hráč by mohl pokračovat v sestupu dále už beze změn.

Rád uvítám jakékoliv připomínky na úpravu.

PospyForko
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 224 poděkování

Re: Ďáblova rokle - rozdělení sestupu

Příspěvek od PospyForko » sob 18. úno 2017 0:33:28

Za mě ne, už takhle si myslím, že je ta rokle jednoduchá... a není na ni co měnit. Prostě si zvol buď jdeš, nebo nejdeš... Pak to bude takhle i s hgčkem, taky chci jít první patro a třebas večer dojít druhé, sorry :down:
ERZO - 150 lvl - Karma P (útok) - KONEC - již není v mém vlastnictví
Navarro - 141 lvl - Karma P (útok)
Pomalu se blížíme ke konci, nebo začátku? Nejspíše poslední mixtape v přípravě... =)

L3XOUN
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 64 poděkování
Dostal poděkování: 87 poděkování

Příspěvek od L3XOUN » sob 18. úno 2017 7:40:48

PospyForko píše:Za mě ne, už takhle si myslím, že je ta rokle jednoduchá... a není na ni co měnit. Prostě si zvol buď jdeš, nebo nejdeš... Pak to bude takhle i s hgčkem, taky chci jít první patro a třebas večer dojít druhé, sorry :down:
V pohodě, já to beru, alespoň jsi napsal proč nesouhlasíš, ostatní to napsat neumí.
Mně šlo jen o to tuto mapu zase oživit, protože je skvěle propracovaná a je škoda že ji skoro nikdo nechodí.
Děkuju za reakci, a že jsi napsal i důvod proč ne.Obrázek

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » sob 18. úno 2017 9:30:27

Za mě taky ne.Rokle se dá proběhnout i za kratší čas,spíš jde o to že už nikdo moc nepotřebuje shellka extázek sou taky mraky jinak je tam ten drop celkem k ničemu kovat chodí většinou do věže je to časově méně náročné.Být tam lepší drop více využitelný,který nejde dropnout jinde tak by se zase oživila.Když byl event první na dračí +6 tak rokle byla přeplněná,každý chodil pro tajné recepty:)
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » sob 18. úno 2017 10:34:56

Rokle se nechodí, pitvat se někde 5 hodin a dostat jen shell +0 to fakt ne.
To že to rozdělíš, tím nic nezmění, neříkám že je to zlý nápad, ale podle mě spíš zbytečný.
Rokli bych zatraktivnil dropem nebo něčím jiným. Takže k návrhu: za mě ne.
Takhle by tu rokli chodilo ještě méně lidí než ta hrstka co jí chodí teď(jestli jí vůbec ještě někdo chodí) :)
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

emloy
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 11 poděkování

Příspěvek od emloy » sob 18. úno 2017 10:53:57

Určitě pěkný nápad, ovšem také nesouhlasím. Rokle by přišla o své kouzla, člověk se musí připravit a rozmyslet si, zda do toho jde nebo ne. Je to výprava a dle mého názoru, tak by měla výprava vypadat... Určitě podobný systém by mohl být např v nějaké nové mapě... Máme "Ďáblovu rokli", tak by nebylo od věci udělat mapu např. "Nebeská cesta" nebo tak něco...která by měla více pater a časovou náročnost např. 12h a více, v takovém případě by vytvoření stejného nebo podobného systému nebylo od věci. :)

Potwora
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od Potwora » sob 18. úno 2017 13:59:00

Též nesouhlasím. Je každého věc jestli do rokle půjde nebo ne. Pokud si myslíš že to nestihneš do další války, výlovu nebo než budeš moct udělat bio a tolik ti to vadí, nechoď tam. Jak sám píšeš, je to mapa zhruba na 5 hodin, což je pořád míň než jak můžeš odevzdávat karmu, takže tě to nijak neomezuje, jen si musíš najít správný čas, kdy tam jít. Když neodevzdáš 2, 3 biology, tak co, budeš mít full bio o den dva později? Při odevzdávání biologa 3x denně s výzkumáky ti to zabere 165 dní, i kdyby se to natáhlo na 170 nebo 175 tak si myslím, že ten rozdíl je zanedbatelný. Navíc pochybuji že někdo odevzdává každý den bio 3x a nikdy nic nevynechal.

PS: I Kdyby se přidala mapa na 10+ hodin, stále bych neviděl důvod něco takového zavádět. Chceš tam jít, tak proto musíš něco obětovat.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)

Who is chatting

offline Mionix