Ninja luk postih dmg

Prostor k diskuzi o obratných ninja bojovnících, kteří dovedou hbitě zacházet s dýkami i lukem.
Vr4ker
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování

Ninja luk postih dmg

Příspěvek od Vr4ker » úte 21. bře 2017 10:45:47

Zdar, chcem sa Vás opítať či má ninja z lukem postih na dálku v PVP,
v PVM viem že bol zrušený a berie plnohodnotné čísla.
Ďakujem s pozdravom Vraker ;)

Akemos
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 100 poděkování
Dostal poděkování: 142 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ninja luk postih dmg

Příspěvek od Akemos » úte 21. bře 2017 11:11:49

v pvp má postih

Vr4ker
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od Vr4ker » úte 21. bře 2017 13:20:35

Tak to je fakt trapné .. všade to už má vporiadku len tu ne :/
popravde nikdy som nechapal prečo postava na dálku ma postih pretože utoči na dálku ..
tak musí utočit z blízka z lukom v ruce ..absurdné :)
bm sura to nemá ..logic :(

Dík moc za objasnenie broo ;)

pikasek
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 68 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od pikasek » úte 21. bře 2017 14:24:08

zkus vystřelit z luku, jestli ti to celou dobu poletí stejnou rychlostí,bez jakéhokoli zakřivení kvůli větru a podobně, toto ,,omezení" mi příjde naprosto správné a logické

Mithra
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 99 poděkování
Dostal poděkování: 1047 poděkování

Příspěvek od Mithra » úte 21. bře 2017 15:45:26

pikasek píše:zkus vystřelit z luku, jestli ti to celou dobu poletí stejnou rychlostí,bez jakéhokoli zakřivení kvůli větru a podobně, toto ,,omezení" mi příjde naprosto správné a logické
Na vzdálenost účinného mířeného dostřelu nějaký snos větrem a pokles rychlosti nemá téměř vliv na průraznost střely. Pokud je luk dostatečně silný na to, aby střela probila brnění, pak je jedno jestli to brnění je ve vzdálenosti 30 nebo 50 metrů.
Důvod, proč je tu postih DMG je trochu jinde. Jde především o vyváženost postav.
Reálnou střelbu z luku bych sem vůbec netahal. Protože pak bychom mohli začít operovat argumenty, že lukostřelec u sebe těžko bude mít v pohotovosti připravených 200 šípů v toulci, natož pak, aby těch 200 šípů byl schopen umístit do terče při stejné frekvenci výstřelů. O tom, že by byl vůbec bez odpočinku schopen střílet 100 šípů za minutu několik minut za sebou raději ani nepíšu.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl

Vr4ker
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od Vr4ker » úte 21. bře 2017 16:00:16

No tak isto by sa mohlo diskutovat o sile ktorou hodíš kamen jako bm sura nebo šaman talizman ... vitr atd..
a vyváženost postáv ?
sura bm nejsilnejší útok ze všech a zároven nejlepší pvp ochrana 33procent už od lv 1 ....to je vyváženost postáv ? :D
+ nehovoriac o rozdielu rychlosti načítaní kouzel medzi postavama.

A myslím si že najviac absurdné je to ...že v pvp to má v poriadku ale v pvp už asi neco pil :D

PS: vyváženost postáv by sa mala riešiť vyvážením velikosti utoku kouzel ...a ne nejakým hendikepom (postihom) pouze v pvp nikoli pvm
kde stejne ninja luk moc nepoužíva krom premeny. ;)

DrTom
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 271 poděkování
Dostal poděkování: 89 poděkování

Příspěvek od DrTom » úte 21. bře 2017 16:31:54

pokud myslis jaka jsou BMka silna, tak si jedno udelej a muzes se ukazat, ma velice vybornou moznost ubranit se velkemu mnozstvi utoku,ale zaroven na nej plati spousta obran :-)

jinak co se tyka archeru vseobecne - jsou hraci co je v pvp hraji na blizko pro vyssi dmg a nekdo jiny se drzi zase stranou a kompenzuje to jinak, vse je jen o tvem vlastnim "setupu" postavy ;)

SirHeal - Healer / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5

Lucyus - Dagger / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5

Syrberious - Mental / 160 / karma P / herb. P / zruč. G3

Grafits - Dragon / 145 / karma P / herb. P / zruč. P

nox125 - BM / 145 / karma P / herb. P / zruč. P
--- propůjčen :fight:

Vr4ker
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od Vr4ker » úte 21. bře 2017 16:51:06

Tak mi povec jake ine "sposta obran" nane plati krom magie a sury co plati i na ninje akurát šipi krom magie ? :D
Kopa bm se taky drží stranov ako aj šamani .... preto je ich tolik ve válke :) akurát su bez postihu.

PS. Bm som mal a už nechcem ...nikdo nechce isť pvp ..unudí to k smrti :D

Mithra
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 99 poděkování
Dostal poděkování: 1047 poděkování

Příspěvek od Mithra » úte 21. bře 2017 17:01:02

Vr4ker píše:No tak isto by sa mohlo diskutovat o sile ktorou hodíš kamen jako bm sura nebo šaman talizman ... vitr atd..
a vyváženost postáv ?
sura bm nejsilnejší útok ze všech a zároven nejlepší pvp ochrana 33procent už od lv 1 ....to je vyváženost postáv ? :D
+ nehovoriac o rozdielu rychlosti načítaní kouzel medzi postavama.

A myslím si že najviac absurdné je to ...že v pvp to má v poriadku ale v pvp už asi neco pil :D

PS: vyváženost postáv by sa mala riešiť vyvážením velikosti utoku kouzel ...a ne nejakým hendikepom (postihom) pouze v pvp nikoli pvm
kde stejne ninja luk moc nepoužíva krom premeny. ;)
Odstranění postihu DMG za vzdálenost při střelbě z luku v boji proti monstrům (PvM) je věc, kterou jsem si prosadil.
A to právě z toho důvodu, aby lukostřelec mohl skutečně svůj luk používat tak jak má a nebyl omezen pouze na sekání dýkami, koně+meč, nebo onu proměnu. To, že toho spousta lukostřelců nevyužívá a dál se ubíjí nudou při trapném držení mezerníku v proměně nebo při sekání z koně, už je věc kterou neovlivním.
Odstranění tohoto postihu k útoku při PvP by udělalo z lukostřelce neskutečné monstrum. Vzhledem k tomu, že to máme otestované v podmínkách našeho serveru, pak vím o čem píšu.

Závěr LGM k tomuto tématu je tedy takový:
Postih poškození za vzdálenost při PvP lukostřelci zůstane minimálně do té doby, než někdo od začátku předělá celý soubojový systém do úplně jiné podoby. Vzhledem k tomu, že se na to nikdo ani nechystá, je to stejné jako kdybych napsal, že to tak bude do konce serveru.
Můžete s tím nesouhlasit, můžete proti tomu i protestovat, ale to je tak asi všechno co s tím můžete udělat.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl

Vr4ker
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od Vr4ker » úte 21. bře 2017 18:09:55

Jak využívaš luk vo swampe by som rád videl :D

Zrejme to je niečo ťažké :) ...vypnuť postih za range a znižit lučišnikove hodnoty ak by bylo vubec potreba :)

Prosím ... nevykládaj mi o složitém systéme v jednoduchej úprave.
Všude jinde pochopili že ninja s lukem je bojovník na dálku a tuto chybu opravili velice jednoduše ..vše funguje.

Ak je toto složité a ťažké chcem vidieť ako sa vyriešia mrenky (pretože toto je neskutočne monstrum)... toto bude ešte problém ktorý bude nutné riešiť
bohužial ale už neskoro ...ale to som už mimo téma ..

Nelogické vysvetlenie som dostal (bojujte s lukem z blízka) možete lock. Samozrejme Ďakujem.

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 8:22 pm »
ChunjoKing píše: @Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
nevím no, moje grafika žere víc než 40tky od nvidie a to asi o 1/3, takže nesmysl co píšeš dle mě :D
@ ChunjoKing « čtv 7:47 pm »
@Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
@ Cassper17 « čtv 7:05 pm »
Proism date men medailon na samnaku Tingra dekuji
@ Tomori « čtv 6:43 pm »
libast píše: někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
Dobrý den, PVP zóna kolem piňat je. Včera se to kontrolovalo skrze námitku jednoho hráče :hello:
@ Suko201 « čtv 6:40 pm »
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
@ libast « čtv 6:39 pm »
někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
@ Suko201 « čtv 6:37 pm »
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
vedení už několkrát řeklo, že offline stánky nechce kvůli ekonomice, takže bohužel.
@ Relly « čtv 6:03 pm »
@jsemlamka33, Problém technický to určitě není. Ale ekonomicky, to už ano. Například co se spotřebáků týče, to by šlo rapidně dolů atp. Osobně třeba offline stánky tu vůbec nechci.
@ Grout « čtv 5:43 pm »
Jako ty ceny energií, to je hnus, pak si člověk fakt rozmýšlí jestli má ten stánek dělat nebo počká až stánku bude mít 10, aby se mu to "vyplatilo" :D
@ jsemlamka33 « čtv 5:38 pm »
Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
@ SELDA « čtv 5:34 pm »
Malé války
@ Revus « čtv 5:21 pm »
čus, nevíte o někom kdo kupuje chitin?
@ Fogru « čtv 5:20 pm »
jogurd007 píše: Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
Uni
@ jogurd007 « čtv 5:16 pm »
Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
A budou ve statistikách na webu ukazány i záznamy, kolik těch asistů padlo?
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
Chtěl bych ocenit přidání možnosti získat CB za asistkill. Hodněkrát se i mě stalo, že sem dal za nechutnost a zbylo klidně 2k a neměl sem nic, takže super. To abych si zase koupil pvp :-)
@ LazyMole « čtv 1:42 pm »
nechcete dát prosím nějakej nerf těm ledovým golemům v arénce..? :D se skupinou jsme vyčistili každou vlnu pomalu do 10-15s ale na golemech nedostatek dmg... :D celkem masakr co oni snesou
@ Makarov « čtv 1:17 pm »
Jako myslím, že to "oživí" velké války ...... :-)
@ Vydesenej « čtv 12:50 pm »
To bych asi taky tvrdil kdybych byl v týmu :D až čas ukáže
@ Narsi « čtv 12:37 pm »
Zdravím. Střední války rušit nebudeme. Máme velký zájem na tom, aby se tyto dvě kategorie nadále rozvíjely ke spokojenosti hráčů. Čeká nás teď pár kroků, jak toho docílit a budeme rádi, když se do vývoje zapojí pvp komunita.
@ Vydesenej « čtv 12:29 pm »
Otázka je jestli vůbec má smysl dělat něco do střední. Když by se stalo že do velké nebudou chodit lidi tak někdo zabrečí a zruší se i střední :D :D aby jsme ty lidi prostě přinutili za každou cenu
@ suja97 « čtv 12:28 pm »
Až na to zrušení malé války pro mě jako rekreačního hráče po dlouhé době dobrý a smysluplný update. (y)
@ suja97 « čtv 12:27 pm »
Grout píše: tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
Amen. Chudák Fogru musel dělat 12 generací aby ve střední dával aspoň 200cb a ted mu to zruší :(
@ suja97 « čtv 12:26 pm »
Makarov píše:
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
však si s tím mužou chodit do velké, Saggi stejně psal že je zajímá jen velká válka a střední a malou dělali jen jako ,,přípravku,,
@ Grout « čtv 12:15 pm »
tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
@ Vydesenej « čtv 12:14 pm »
Rozhodli jsme se zrušit malé války, protože jsou dlouhodobě mimo zájem :D tak doufám že se zruší i velké, když jsou dalo by se říct také už dlouhodobě mimo zájem
@ Makarov « čtv 12:07 pm »
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
@ Grout « čtv 12:00 pm »
Makarov píše: chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
naprostý souhlas!
@ Makarov « čtv 10:36 am »
chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
@ Cassper17 « čtv 10:08 am »
Tingra 15
@ ChunjoKing « čtv 6:13 am »
@Revus,  mne tiež kamarát hovoril, že jeho známemu padla v ľadovej zemi. Alebo som počul aj to, že niekomu padla v 2. meste
@ Uncut69 « stř 11:33 pm »
mě padla wifi na ox je možný že dostanu amulet do IS skladu? děkují.
@ Revus « stř 10:42 pm »
Jsem dostal info že ta jedna co má padat v ohnivce dokonce padla i jinde
@ noxforko « stř 10:41 pm »
ahoj, nebyla by možnost udělat ještě poslední OX v sobotu? když probíhá event až do noci ze 6. 7. ?
@ Revus « stř 10:10 pm »
Nekdo treba dostane i za min slov. treba za 30 :D I kdyz to asi ne. ale u kazdyho to je prej jinak. Nahodně.
@ Revus « stř 10:08 pm »
Jeden je z ohnivky, druhy OX, treti forum, 4 bud dort ( už nejde péct) nebo stránky knih, nebo zničení 30 pinat, nebo poskladaní slov 45-60 ( každý to má jinak). a myslím že team přidal i nějaký další možnosti. kdo ví
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
respektive vim ze jde jeste z ohnivky a jeden za stranky.. ale ten ctvrty?
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
Ahoj. mam cast amuletu za ox .. daji se nejak ziskat jeste ty zbyle tri?
@ Relly « stř 9:53 pm »
@Azi123,   Na stránkách ekury...herní účet - support. Taky jdu toho Taymena nahlásit. Si dovolil moc.
@ diver « stř 9:46 pm »
@silouette,  Bylo pár dnů zpět řečeno, že hráč musí dojít k 20. otázce, aby dostal amulet
@ Cassper17 « stř 9:40 pm »
Tingra 15
@ silouette « stř 9:38 pm »
Dobrý den, byl jsem na OX - odpověděl jsem sice špatně ale amulet jsem nedostal. Říkali jste, že je potřeba se zúčastnit. Dostanu amulet? Díky za info
@ Azi123 « stř 9:36 pm »
Ahoj, prosím, kde se píše ticket? děkuju :)
@ beautyy « stř 8:49 pm »
Jinno
@ Uncut69 « stř 8:19 pm »
Ahoj chci se zeptat zda půjde udělat černá puma i po skončení eventu ?
@ Revus « stř 4:31 pm »
Dík
@ Tomori « stř 4:28 pm »
Revus píše: Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
Dobrý den, hráč musí mít minimálně lvl 50
@ Revus « stř 4:24 pm »
Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
@ Tomori « stř 1:44 pm »
Dobrý den, bylo předáno dalších 30 dílků amuletu. :hello:
@ Relly « stř 1:29 pm »
@noxforko,  A v čem, když byly 4 ox ? A to i o víkendech.
@ Nonepovideeej « stř 12:10 pm »
Tohle ale nebyla jediná OX, celkově byly 4
@ noxforko « stř 12:00 pm »
smutne pro ty co maji odpoledni
@ Cassper17 « stř 6:02 am »
Amadori Tingra 15
@ ChunjoKing « stř 2:27 am »
21:00
@ ChunjoKing « stř 2:26 am »
@fenylalanin,  tak posledný len z OX. Dnes, 2.7. v stredu, máš jedinú šancu. Inak pumu neskompletizuješ!!!
@ fenylalanin « úte 8:33 pm »
ten už mám mám i z ohnivky a z forka
@ Janko.Tlcik « úte 7:45 pm »
skús skompletizovať stránky, to dá univerzálny dielik talizmanu
@ fenylalanin « úte 6:38 pm »
ahoj už mám 3ks amuletu a poslední chybějící získám jen z ox a nebo to jde i jinde ?
@ Tsurugi « pon 5:24 am »
Jinno: 142Chunjo: 180 Shinsoo : 60 Tsurugi

Who is chatting

offline Akemos 
offline Ashen 
offline Azi123 
offline Cassper17 
offline DyBuff 
offline Enysa 
offline Kamill98 
offline Mionix 
offline Nebiros