PS: Zkuste se taky zamyslet nad tím, že je dnes (1.4) apríl
 Ted jsem byl ve hře a žádné "převratné změny" nevidím. Čím to asi bude ?

akorát co mě zaráží že chtěj zrušit swamp a kde pak maj vydělávat ty novy hráči až dodělaj 100lvl
  akorát co mě zaráží že chtěj zrušit swamp a kde pak maj vydělávat ty novy hráči až dodělaj 100lvl

mě jen dostává ž tzn. "láva" místo vody je v pohodě ale když teče láva a pak zní hned vidíte jak se stane vodopád který zase padá do "lávy" velmi zajímavé
 mě jen dostává ž tzn. "láva" místo vody je v pohodě ale když teče láva a pak zní hned vidíte jak se stane vodopád který zase padá do "lávy" velmi zajímavé 

Hint pro získání čisté vody? Neblázni a nepiš to veřejně.mojeproblemy píše:mě jen dostává ž tzn. "láva" místo vody je v pohodě ale když teče láva a pak zní hned vidíte jak se stane vodopád který zase padá do "lávy" velmi zajímavé

. Tohle není jenom aprílový žert, ale noční můra, která mě bude znepokojovat ještě hodně dlouho.
. Tohle není jenom aprílový žert, ale noční můra, která mě bude znepokojovat ještě hodně dlouho.

Jestli to zase není další aprílový žertík, abychom sháněli vodu a přitom se jí nedopátrali..Saggitarius píše:Hint pro získání čisté vody? Neblázni a nepiš to veřejně.mojeproblemy píše:mě jen dostává ž tzn. "láva" místo vody je v pohodě ale když teče láva a pak zní hned vidíte jak se stane vodopád který zase padá do "lávy" velmi zajímavé

A ohledně oznámení o novinkách na stránkách smekám také poklonu, jistě to vyvedlo nejednoho hráče z míry, především echo o šecích..
 A ohledně oznámení o novinkách na stránkách smekám také poklonu, jistě to vyvedlo nejednoho hráče z míry, především echo o šecích..