Stránka 1 z 1

War 89 - equip

Napsal: ned 18. čer 2017 13:56:39
od GameShock
Čau,
jsem celkem začátečník a potřeboval bych poradit, co si koupit za equip na wara lvl 89. Chci se dostat do swampu. Mám už brnění, zbraň a štít :D Normálně hraju se zkušeným kámošem, ale ten odjel pryč, takže bych potřeboval poradit :)
Díky

Re: War 89 - equip

Napsal: ned 18. čer 2017 14:07:25
od ddavidd
tak než si dorobíš schopného wara, začni pracovať na vlastnom buffe... ohľadom vecí sa toho moc poradiť nedá, netreba tam mať až tak dobré veci ak máš 100% buff... lepšie veci ti treba na meteory a až budeš hrať swamp trošku vážnejšie.... do 110 levelu to moc vážne brať ani sám nebudeš.
Ale inak maj prevzít ZB a MB aby si nemusel vláčiť elíky... ak nemáš 100% buff, tak aj elíky bude treba. Ale ak hráš s kamošom a dôverujete si, predpokladám, že buffa má a vedel by ti ho požičať, kým tu sám nebude :D
na začiatok by si tam mal asi sekať zver, je blbosť sa rovno hrnúť na to najlepšie. Maximum bonusu "odvrátiť telesný útok"... to znamená shell brnenie, cisársky štít, (bronzové) fénicke boty a kamen v brnku. Toto sa hodí aj so 100% buffom, nebudú stunovať tak. Ja som sa an veci vykašlal a zemeral sa slepo len na buff, mal som 95% zhruba, ale WP sura mi neprežila ani jeden stun. Mal som tak 15% odvrátiť len, takže to treba! :D

Re: War 89 - equip

Napsal: ned 18. čer 2017 17:27:45
od Karashow
Takže na začátek bych ti rád sdělil, že informací o swampu je tu víc než dost, stačí jen hledat. No a jak už psal kolega výbavu můžeš mít téměř jakoukoliv, pokud máš 100% buff, s lepší výbavou už jen více vyděláš. Nakonec už jen doplním pár užitečných informací.
1) Ve spodních bonusech 75/10 (hodnota útoku / příšera).
2) Pokud možno maximum na moby, na které chceš chodit.
3) Do štítu určitě ochranu proti omráčení, jinak si moc nezahraješ.