Jak to vypadá s Ekurou ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- devils636
- Lv.21
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Jak to vypadá s Ekurou ?
Ahoj lidičky tak kolik je lidi na serveru je dost nebo hodně odešlo a neni to takovy jako dřív ?
https://www.youtube.com/watch?v=AUH6zm_6RWg
Stream : youtube_Bucek86cz Youtube :Bucek CZ
- qSTRoNgMANp
- Lv.27
- Dal poděkování: 440 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak to vypadá s Ekurou ?
Nejlépe to zjistíš, kdyyž to logneš a budeš hrat cely týden, tak zjistíš, ktere dny a hodiny jsou nejvice okupovane. 

![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Nikdy to už nebude jako dřív
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

- Luca90
- Lv. 12
- Dal poděkování: 173 poděkování
- Dostal poděkování: 479 poděkování
Ahoj,
stačí se podívat na seznam změn, kde se nic neděje, údržby se už ani nepíšou, na foru se řeší off topic místo hry a ani se nedivím, žádné novinky ve hře nejsou, nic se nechystá a pokud ano (
) tak se o tom stejně nikdo nedozví... A čekej další roky na nějakou mapu... Kdysi se během roku stihl udělat Swamp, Kerindor a snad i HG - tři propracované mapy, ale teď poslední mapa byla přidána asi dva roky zpět, neberu v potaz tu výsměšnou eventovku, GMka se na foru vůbec nevyjadřují k situaci (pokud tu teda ještě nějaké GM jsou)... když se podíváš na trh, tak je mrtvo. I když chodí lidi do školy, tak pořád tu je velká část pracujících, kteří tu taky nejsou.
Když tu naposledy psal Mithra, že je těžké se dostat do týmu, protože se už hodněkrát spálili ve výběru osob, tak potom všichni víme co čekat. A to je to, že když není tým, tak není hra. Radši se tu bude stagnovat, než nabírat lidi, kteří chtěli pomoct a měli nápady jak hru posunout vpřed.
A můj osobní názor? Tady už není co řešit, hra už je dávno v koncích a nemůžeš čekat, že s tím někdo něco udělá, je třeba si nalít čistého vínka
stačí se podívat na seznam změn, kde se nic neděje, údržby se už ani nepíšou, na foru se řeší off topic místo hry a ani se nedivím, žádné novinky ve hře nejsou, nic se nechystá a pokud ano (

Když tu naposledy psal Mithra, že je těžké se dostat do týmu, protože se už hodněkrát spálili ve výběru osob, tak potom všichni víme co čekat. A to je to, že když není tým, tak není hra. Radši se tu bude stagnovat, než nabírat lidi, kteří chtěli pomoct a měli nápady jak hru posunout vpřed.
A můj osobní názor? Tady už není co řešit, hra už je dávno v koncích a nemůžeš čekat, že s tím někdo něco udělá, je třeba si nalít čistého vínka

-
- Lv.25
- Dal poděkování: 36 poděkování
- Dostal poděkování: 289 poděkování
Hram to od zaciatku a ziadny rozdiel v počte hračov nevidim
Domisall 110lvl WP
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Vetsina dulezitejsich veci se dela na konci roku viz kralovsky system..prodan 2.11. Dale uprava valek risi 18.11. Dale 6.10. Nova verze hry. HG 23.10.kroceni 12.12.karma 17.10.rokle 28.12....musime doufat ze pracuji jak fretky aby bylo vse hotove co nejdriv.
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

- yatchman
- Lv.19
- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 158 poděkování
Tak to nevím, jestli opravdu myslíš začátek serveru. Poprvé jsem se do hry přihlásil asi 2 týdny po začátku serveru a hrál tehdy cca rok v kuse. Pokud srovnám situaci tehdejší (rok 2010/2011) a dnešní, řekl bych, že počet reálných hráčů dnes je cca o 90% nižší, než tehdy. Samozřejmě pokles počtu online herních postav nebude tak radikální, ale je to pouze proto, že spousta lidí má najednou online několik postav, kdežto tehdy měl málokdo byť jen buff.Domisall píše:Hram to od zaciatku a ziadny rozdiel v počte hračov nevidim
Stačí prolustrovat youtube a podívat se na videa z počátku serveru, třeba videa, snímající hlavní města. Na tom si ten radikální úbytek člověk může hezky ilustrovat. Nicméně nutno podotknout, že ten trend se netýká jen Ekury, týká se všech serverů metinu. Naprostá většina tehdejších hráčů Sindicate byly děti, případně dospívající a jelikož je to již 7 let zpátky, většina těchto hráčů dospěla, povinnosti přibyly a je jasné, že velkou část lidí nebude bavit hrát v pětadvaceti hru, která je bavila v osmnácti, pokud vůbec něco hrát budou nadále.
Situace je taková, že hráčů je prostě tolik, kolik jich je a trvzení, že jich je hodně, nebo málo, je naprosto subjektivní. Zapni hru a uvidíš. Možná ti to přijde hodně, možná málo.
Vždycky by mohlo být víc a vždycky to té hře prospěje, v tomhle ohledu mě mrzí, že tým, stvořitel a majitel, reklamu absolutně neřeší. Přitom by to mohlo být tak jednoduché.
Hraju, protože jsem debil...
- Stormik
- Lv.9
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
Tak to nevím jestli hraješ od začátkuDomisall píše:Hram to od zaciatku a ziadny rozdiel v počte hračov nevidim

Ale je to můj názor no někdo ho může mít jiný

- Akemos
- Lv.21
- Dal poděkování: 100 poděkování
- Dostal poděkování: 142 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jde to do kopru.Já si dal pauzu a pak jsem začal zas..bavilo mě to 3 dny.Ve hře není co dělat.Války o ničem jen zapneš makro dáš si tam houby a hen klikáš a utíkáš.Případně dáš mřenku a jen klikáš.I když ne používaní programů 3 stran se vlastně nesmí ale prokazat to nejde .....chceš rychle vybavu?není problem kup za real nějakej screen z fb není důkaz....tot muj nazor na ekuru
Edit: od 25.7 čekám na odpověď na tiket..to jen k aktivitě týmu jak jim jde o hráče.
Edit: od 25.7 čekám na odpověď na tiket..to jen k aktivitě týmu jak jim jde o hráče.
- devils636
- Lv.21
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Účet založen 2011-04-06 02:45:10
Právě jsem si všiml co se tu dělo a děje od odchodu belichara atd velkych jmen tu nehraju laká mě to hrát ale nikdo tu neni a ted tu jsou nový lidi ale všude klidek eventy nic
Právě jsem si všiml co se tu dělo a děje od odchodu belichara atd velkych jmen tu nehraju laká mě to hrát ale nikdo tu neni a ted tu jsou nový lidi ale všude klidek eventy nic
https://www.youtube.com/watch?v=AUH6zm_6RWg
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « stř 11:44 pm »

@
MastnyRozek « stř 7:44 pm »

@
Narsi « stř 7:43 pm »

@
MastnyRozek « stř 7:41 pm »

@
Mionix « stř 5:46 pm »

@
Suko201 « stř 5:04 pm »