Koruška
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- elaverka
- Lv.9
- Dal poděkování: 40 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Koruška
Ahoj všichni, mám jeden malý problém a tím je koruška. Rybaření vytrénováno na lv G1 rybářský prut +8 a dva měsíce se marně snažím ulovit korušku.
Poradí někdo jak na ní. Jakou návnadu pastu-červ-malá rybka- boili- nebo mušku/jakou s ohledem k lv/. Děkuji všem za dobrou radu.
Poradí někdo jak na ní. Jakou návnadu pastu-červ-malá rybka- boili- nebo mušku/jakou s ohledem k lv/. Děkuji všem za dobrou radu.
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Re: Koruška
Návnada je fuk tahat hned jak to napíše že zabrala
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Zdravím,
Jedna hráčka, co má P rybaření a prut tuším již +11, mi vysvětlovala, věřím jí, neb v rybářských závodech se umisťuje na prvních místech s mrakem ryb, že tím jak zvedáš schopnost a i prut, tak se časy neustále titěrně ale přesto posouvají. Já nyní se schopností G2 a prutem +8 tahám tyto krátké ryby (koruška, pstruh říční) zhruba v půlce koule nad hlavou. To jest, jak se koule objeví, tak počkám zhruba do poloviny než zmizí a pak tahám.
Popravdě vůbec netuším, proč se zvedáním prutu a se zvedáním schopnosti se časy na vytažení mění? To aby se člověk učil neustále nanovo kdy sekat.
Jo a tu rybu, kterou chytám na schopnost, tak většinou na potvoru nebere skoro vůbec a pokud již zabere, tak ji z 99% ani nevytáhnu. Tak že z G1 na G2 mi to trvalo 4 měsíce, neb chytám jen o výlovech a nyní mám hladkouna a zas na tom stojím již asi druhý měsíc. O co více se snažím, o to méně to tahám. Pak to najednou chytíš a většinou se ani nesnažíš a zapomeneš počítat kroužky nebo čas.
Jedna hráčka, co má P rybaření a prut tuším již +11, mi vysvětlovala, věřím jí, neb v rybářských závodech se umisťuje na prvních místech s mrakem ryb, že tím jak zvedáš schopnost a i prut, tak se časy neustále titěrně ale přesto posouvají. Já nyní se schopností G2 a prutem +8 tahám tyto krátké ryby (koruška, pstruh říční) zhruba v půlce koule nad hlavou. To jest, jak se koule objeví, tak počkám zhruba do poloviny než zmizí a pak tahám.
Popravdě vůbec netuším, proč se zvedáním prutu a se zvedáním schopnosti se časy na vytažení mění? To aby se člověk učil neustále nanovo kdy sekat.

Jo a tu rybu, kterou chytám na schopnost, tak většinou na potvoru nebere skoro vůbec a pokud již zabere, tak ji z 99% ani nevytáhnu. Tak že z G1 na G2 mi to trvalo 4 měsíce, neb chytám jen o výlovech a nyní mám hladkouna a zas na tom stojím již asi druhý měsíc. O co více se snažím, o to méně to tahám. Pak to najednou chytíš a většinou se ani nesnažíš a zapomeneš počítat kroužky nebo čas.

Naposledy upravil(a) Cepino dne pát 10. lis 2017 13:36:53, celkem upraveno 2 x.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- reeenda
- Lv.15
- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 39 poděkování
Ryby jsou řekněme o štěstí.
Korušku chytám jak vyplave splávek, někdy těsně před vyplavání a někdy se můžu rozkrájet a prostě ji nechytnu.
Nejde jen o lv rybaření a o velikost prutu.
Každý char chytá trošku jinak
Ne každý den se chytá stejně - malé odchylky jsou na denním pořádku
Na co chytáš je taky záležitost náhody, možná místa a času
Kde chytáš - je to samé
Někdy stačí změnit ch nebo místo a chytáš úplně jinak.
Výlov minulý týden, první místo s body 2x víc než místo druhé. Chytla jsem co mi přišlo (a že vzácných ryb přišlo dost
Další týden, nic nic nic . Prala jsem se tam s candátama a mohla jsem chytat na šunku a nevytáhla jsem nic solidního.
Takže za mě: Pevné nervy a velkou dávku štěstí
Petrův zdar
Korušku chytám jak vyplave splávek, někdy těsně před vyplavání a někdy se můžu rozkrájet a prostě ji nechytnu.
Nejde jen o lv rybaření a o velikost prutu.
Každý char chytá trošku jinak
Ne každý den se chytá stejně - malé odchylky jsou na denním pořádku
Na co chytáš je taky záležitost náhody, možná místa a času
Kde chytáš - je to samé
Někdy stačí změnit ch nebo místo a chytáš úplně jinak.
Výlov minulý týden, první místo s body 2x víc než místo druhé. Chytla jsem co mi přišlo (a že vzácných ryb přišlo dost

Další týden, nic nic nic . Prala jsem se tam s candátama a mohla jsem chytat na šunku a nevytáhla jsem nic solidního.
Takže za mě: Pevné nervy a velkou dávku štěstí
Petrův zdar
Není pravda, že kdysi bylo všechno lepší. Pravda je, že jsme byli mladší a měli jsme to všechno u p....e“
Existuje tisíce způsobů, jak zabít čas, ale žádný, jak ho vzkřísit.
Lenost je zvyk odpočívat dřív, než se člověk unaví
Existuje tisíce způsobů, jak zabít čas, ale žádný, jak ho vzkřísit.
Lenost je zvyk odpočívat dřív, než se člověk unaví
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Vše zmíněné je pravdou,ovšem upravil bych tvrzení,že časy se mění zvedáním prutu. Mohu chytat na prut +10 a další +9 s postavou se schopnosti na P a rozdíl v časech je totožný,chytám ty ryby na stejný čas,kroužek.
Problém ovšem nastavá,když vezmu stejné postavy(pro stejné hodnocení,abych vyloučil delku animace,rychlost vytažení) se schopnosti a bez ní. Ten rozdíl už je celkem markantní,ačkoliv používám úplně stejné pruty.
Při schopnosti P už se zvyšujícím se prutem nějak nepozoruji,že by tento čas nebyl pevný. Mohu totiž chytat na daleko slabší prut (+7) a chytám stejně jak na +10. Možná mám jen občasně větší štěstí na vzácné ryby.
Problém ovšem nastavá,když vezmu stejné postavy(pro stejné hodnocení,abych vyloučil delku animace,rychlost vytažení) se schopnosti a bez ní. Ten rozdíl už je celkem markantní,ačkoliv používám úplně stejné pruty.
Při schopnosti P už se zvyšujícím se prutem nějak nepozoruji,že by tento čas nebyl pevný. Mohu totiž chytat na daleko slabší prut (+7) a chytám stejně jak na +10. Možná mám jen občasně větší štěstí na vzácné ryby.
- ovechkin
- Lv.19
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 91 poděkování
Zdravím
Korušku jsem nechytl, ani nepamatuji. Dnes jsem četl tento příspěvek a přemýšlel, že vlastně stále také bádám, jak ji chytit...před malou chvíli jsem rybařil a hle: Koruška zabrala...objevila se bublina nad postavou...a kroužek na splávku byl na samém začátku...ihned jsem tahal...a vyšlo to..takže mohu říci, že tak to bude asi správně. Mám dojem, že jsem už takto Korušku dříve chtěl vytáhnout, ale bez výsledku. Myslím si, že Koruška je cenná ryba a pokud zabere, tak pokud to příště udělám úplně stejně, tak ji nevylovím, protože je nastavena malá šance na úspěšný lov této ryby... 

Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.
-
- Lv.26
- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 129 poděkování
Koruška - Zimní ryba, která se většinou chytí při lovení z ledové plochy.
skúste chytať v chladnejších krajinách

skúste chytať v chladnejších krajinách

Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.
Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.
Talízman účesu
Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure
Talízman účesu
Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure
- llooovec
- Lv.5
- Dal poděkování: 20 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Cepino píše: ↑pát 10. lis 2017 11:39:43 Zdravím,
Jo a tu rybu, kterou chytám na schopnost, tak většinou na potvoru nebere skoro vůbec a pokud již zabere, tak ji z 99% ani nevytáhnu. Tak že z G1 na G2 mi to trvalo 4 měsíce, neb chytám jen o výlovech a nyní mám hladkouna a zas na tom stojím již asi druhý měsíc. O co více se snažím, o to méně to tahám. Pak to najednou chytíš a většinou se ani nesnažíš a zapomeneš počítat kroužky nebo čas.![]()
Na vytažení korušky, je to jak píšeš, přesně v půli té koule nad hlavou sekat. Je to skutečně, jak již někdo psal, v době, kdy splávek vyjede z vody po tom co zmizí. čím mizerněji se trefíš do času seknutí, tím mizernější šance na vytažení ryby je. Stejně tak je pravda, že koruška je vzácná ryba, takže i tu platí pravidlo, že i když sekneš správně, tak mnohokrát uplave. Já mám prut +7 a rybářko G8. Sekám ryby pořád stejně, ale časy (kroužky) sekání se mi neměnili s tím, jak mi roste rybářko, nebo prut, ale poprvé se mi časy tahání o nepatrný kousek změnily při úpravě tahání mřenky, pak se zase časy změnily nazpátek při nějakém eventu. Dost často mi to ovlivňuje i ping na internetu, kdy vím, že musím seknout o "desetinu vteřiny" dříve nebo později. Chytám na kroužky a vždy si na konec té vlnky dávám nějakou zarážku, aby jsem viděl kdy zmáčknout mezerník. Dá se to tak díky tomu docela dobře vypozorovat. Vždy, když chodím chytat, tak se musím "rozchytat" protože hledám aktuální nejlepší čas seknutí na většinu ryb. Někdy se trefím, a tahám vše, jindy tahám lépe neobvyklé ryby a třeba mandarínky s kaprem uplavávají. Taktéž jsem se zasekl na kapru hladkém, protože je to třetí nejtěžší ryba na vytažení (má malou šanci na vylovení) a zároveň tím, že ji mám za úkol tuto rybu chytám o 75% hůře, než do doby, co jsem načetl rybářko.
Ninja
Jméno postavy llooovec
Na zemi a barvě nezáleží, je to o lidech....
Jméno postavy llooovec
Na zemi a barvě nezáleží, je to o lidech....
-
- Lv. 11
- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
twl ješte že expertky do swampu nejsou jak mise na lovení ryb abych čekal pul roku kym se mi objevi 10 bažin 130 lvl
to nemohli radeji dat vetši počty na chycení a ne abych čekal 2 dny kym mi zabere podelany amur
to nemohli radeji dat vetši počty na chycení a ne abych čekal 2 dny kym mi zabere podelany amur
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Zdravím,
jen takový malý dotaz, prosba.
Našel by se tu někdo zdatný v natáčení videí a kterému jde rybaření a chytá na kroužky, aby natočil nějaké video, jak tímto způsobem chytat?
Děkuji pěkně
Cepino
jen takový malý dotaz, prosba.
Našel by se tu někdo zdatný v natáčení videí a kterému jde rybaření a chytá na kroužky, aby natočil nějaké video, jak tímto způsobem chytat?
Děkuji pěkně
Cepino
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »

@
TomasFoxx « úte 4:23 pm »

@
Suko201 « úte 12:42 pm »

@
Nonepovideeej « úte 10:00 am »