Místo pro hlášení systémových chyb, textových nesrovnalostí nebo překlepů. Nutné schválení moderátorem.
Pravidla fóra
• Témata v této sekci jsou pouze pro hlášení chyby ve hře (bugu).
• Patří sem mimo jiné: překlepy v názvech, textech, chyby systému hry, nefunkční části hry. Nepatří sem problémy se spuštěním hry, zaseknutím postavy, či nepřipsané SD na účet (s těmi se obraťte na support).
• Témata a příspěvky schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
1. chyba -našel jsem nesrovnalost v textu, poté, co má člověk Karmu P, píše Druid tento text a je tam chyba viz. screen místo Zdravím, je zde "Zdravm"
2. chyba
Včera jsem byl s kamarádem Hg a můj buff dost často nedával buffy, i když sem je dával několikrát.
Dnes to samé, věž sem byl a z 5ti lidí dostali všechny buffy jen 3.
Jedná se o chybu? Nikdy předtím to nedělalo.
Tato chyba se děje tuším následujícím způsobem. Nejdříve nabufujete bufa, následně nakliknete druhou postavu a myslíte si, že jste jí nabufovali, ale buf se opět nabufuje sám a vy si toho nevšimnete, neb je nakliklá druhá postava. Také se mi to děje, proto pokaždé kontroluji. Když toto zpozoruji, tak kliknu sám na sebe a opět na postavu, kterou chci nabufovat, následně již bufy projdou správně. Netuším, kde je chybka.
Cepino píše: ↑stř 14. úno 2018 11:59:31
Tato chyba se děje tuším následujícím způsobem. Nejdříve nabufujete bufa, následně nakliknete druhou postavu a myslíte si, že jste jí nabufovali, ale buf se opět nabufuje sám a vy si toho nevšimnete, neb je nakliklá druhá postava. Také se mi to děje, proto pokaždé kontroluji. Když toto zpozoruji, tak kliknu sám na sebe a opět na postavu, kterou chci nabufovat, následně již bufy projdou správně. Netuším, kde je chybka.
Nene, nenabufuji sám sebe. Zas takový oslík nejsem Cepi.
Jak říkám jdeme věž, dám buff 5ti lidem a z toho 3 lidi dostanou všechny buffy.
Nebo jsem swamp dám warovi buffy a za 5 sekund mi lehne, prostě dalo to jen zrcadlit a kritik.
Je to dost otravné, když chodím swamp s několika postavami a musím jim pokaždé, když si dám buff kontrolovat, jesti ho dostali.
Nebo jsem swamp dám warovi buffy a za 5 sekund mi lehne, prostě dalo to jen zrcadlit a kritik.
Je to dost otravné, když chodím swamp s několika postavami a musím jim pokaždé, když si dám buff kontrolovat, jesti ho dostali.
Ale to je přesně o čem mluvím. Není důležité zda buf bufuje sebe nebo někoho jiného. Prostě máš označeného jednoho a když klikneš na dalšího, tak to dá část bufů, nebo všechny opět té minulé postavě, jako kdyby jsi nepřeklikl.
Ale to je přesně o čem mluvím. Není důležité zda buf bufuje sebe nebo někoho jiného. Prostě máš označeného jednoho a když klikneš na dalšího, tak to dá část bufů, nebo všechny opět té minulé postavě, jako kdyby jsi nepřeklikl.
Za předpokladu, že máš pravdu, proč to 7 let nedělalo a začlo to dělat až teď
Někde se asi stala chybka, tak snad se na to příjde a časem se to opraví. Psal jsem si s týmem i jsem to dával na support a odepsali, že o tom ví a nejspíše se snaží najít vhodné řešení.
Edit: Pro upřesnění. Psala jsem, že vím, že jsi to psal na ticket. Ne, že jsme si vědomi chyby. /Nix
Za předpokladu, že máš pravdu, proč to 7 let nedělalo a začlo to dělat až teď
Někde se asi stala chybka, tak snad se na to příjde a časem se to opraví. Psal jsem si s týmem i jsem to dával na support a odepsali, že o tom ví a nejspíše se snaží najít vhodné řešení.
zajmavé je že se to děje pouze 2 lidem a ostatním ne? Momentalně už jsem přes hodinu ve swampu a ani jednou se to nestalo navíc nikde jinde se to neděje.
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@Nonepovideeej, Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.