Chci se tedy zeptat, zda má spojistost drop krve na první postavě (nějak po novu - rok jsem měl pauzu), anebo jde o nějaký náhdoný bug. Že by se mi bugly 2 postavy současně je ale divný. Díky za feedback.

Prázdnou flašku jsi měl ?DownloaDCZ píše: ↑čtv 08. úno 2018 0:29:10 Ahoj, chtěl bych se zeptat, v čem je problém při dropování krve. Dnes jsem přijel s postavou lvl 130 do dungeonu a na jeden plášť jsem získal krev. Dále jsem tam šel s dalším postavou, lvl 114, kde mi ale krev doteď nepadla po 30 minutách zabíjení opic. Minimálně 8x jsem zabil bosse, ale stále nice. Krev v inventáři nemám, uplynulo i více než 8 hodin . Jako dočasné řešení jsem si chtěl dropnout krev na třetí postavě, ale zase bez úspěchu, stejěn jako postava druhá.
Chci se tedy zeptat, zda má spojistost drop krve na první postavě (nějak po novu - rok jsem měl pauzu), anebo jde o nějaký náhdoný bug. Že by se mi bugly 2 postavy současně je ale divný. Díky za feedback.![]()
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |