Vzhledy - možnost přidávat a točit bonusy
-
- Lv.9
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 95 poděkování
Vzhledy - možnost přidávat a točit bonusy
Současný systém certifikátů funguje tak, že má většina hráčů stejné skiny, za co nejmíň certifikátů, aby měli větší šanci na lepší bonus.
Proto navrhuji, aby šly bonusy přidávat i točit, princip výroby by byl stejný 1-6 certifikátů (věci od lv 1 po dračí), nebo klidně složitější, přidávání bonusů vždy počet bonusů +1 certifikát a finální točení bonusů 1 točka = 1-2 certifikáty. (samozřejmě počty lze upravit)
To by umožnilo pestřejší skiny mezi hráči, kteří by měli možnost si doladit i dražší, v současné době nevyužívané věci a vymizel by tento stereotypní vzhled postav.
/Mev
Proto navrhuji, aby šly bonusy přidávat i točit, princip výroby by byl stejný 1-6 certifikátů (věci od lv 1 po dračí), nebo klidně složitější, přidávání bonusů vždy počet bonusů +1 certifikát a finální točení bonusů 1 točka = 1-2 certifikáty. (samozřejmě počty lze upravit)
To by umožnilo pestřejší skiny mezi hráči, kteří by měli možnost si doladit i dražší, v současné době nevyužívané věci a vymizel by tento stereotypní vzhled postav.
/Mev
- qSTRoNgMANp
- Lv.27
- Dal poděkování: 440 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vzhledy - možnost přidávat a točit bonusy
Návrh se mi líbí, jen bych bral možnost, aby limitované skiny (vánoce, velikonoce atd.) šli práve taky pomoci certifikatu predelat na trvalé a mit možnost točení bonusu.Lorianne píše: ↑sob 14. črc 2018 17:22:22 Současný systém certifikátů funguje tak, že má většina hráčů stejné skiny, za co nejmíň certifikátů, aby měli větší šanci na lepší bonus.
/Mev
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
- yatchman
- Lv.19
- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 158 poděkování
Pokud se nepletu, skin je myšlený právě jako odlišení ve změti dračích věcí. To, že je někdo ochoten nosit meč lvl 1 proto, aby mohl mít o 3% na lidi víc, je jeho volba. Primárním účelem není dodávat do hry další a další nosiče bonusů. Takhle to, tuším, bylo nedávno řečeno někým z týmu.
Hraju, protože jsem debil...
-
- Lv.9
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 95 poděkování
Samozřejmě, že má za účel odlišit hráče od současného stereotypu, ale právě zavedení těch bonusů, byť v současném stavu, zapříčinilo jen to, že se vytvořil nový stereotypní vzhled. Většina lidí si vytváří věci malých levlu, levné věci za 1-2 certifikáty, za vidinou větší šance na využitelný bonus, málo kdo si udělá skin za víc certifikátů pouze na vzhled.
Díky tomuto návrhu se ze skinů nestane další pvp/ pvm část equipu (alespoň ne v brzké době), jen umožní si částečně, ne zrovna snadno, upravit skin méně dostupný a využije se plný potenciál těchto převleků, kdy každý bude nosit to, co se mu líbí a ne to, co je nejvýhodnější a nejdostupnější z hlediska bonu.
Díky tomuto návrhu se ze skinů nestane další pvp/ pvm část equipu (alespoň ne v brzké době), jen umožní si částečně, ne zrovna snadno, upravit skin méně dostupný a využije se plný potenciál těchto převleků, kdy každý bude nosit to, co se mu líbí a ne to, co je nejvýhodnější a nejdostupnější z hlediska bonu.
- MagSham
- Lv.16
- Dal poděkování: 417 poděkování
- Dostal poděkování: 126 poděkování
Já šla do arény pouze abych měla brnko od lvl 1, bonus mi byl úplně fuk, jen se mi nelíbí dračí na ninje... Tobě i Lor to sluší i ve stereotypním 

- Pajik
- Lv.20
- Dal poděkování: 42 poděkování
- Dostal poděkování: 255 poděkování
Již jsem vytvářel anketu s možností vytvoření eventových předmětů, myslím, že oba návrhy za něco stojí.
Sám dělám předměty za jeden certifikát (s výjimkou postav, kde nevyužiji pvm část, tak jsem si udělal shell či jiné kraviny, co se mi opravdu libí
).
Myslím, že bychom zde mohli mít o něco pestřejší barvy díky tomu.
Sám dělám předměty za jeden certifikát (s výjimkou postav, kde nevyužiji pvm část, tak jsem si udělal shell či jiné kraviny, co se mi opravdu libí

Myslím, že bychom zde mohli mít o něco pestřejší barvy díky tomu.
Ve výsledku by ve hře mohlo běhat víc takto vypadajících hráčů:
Ovšem skiny z eventových předmětů, za předpokladu, že by stály více jak 1 certifikát, by opět nebyly až tolik využity bez zprovoznění právě tohoto (obdobného) návrhu.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Lorianne - Trošku tomu nerozumím. Píšeš, že nechceš, aby se ze skinů stali další PvP/PvM předměty, ale v prvním návrhu navrhuješ, aby bonusy šly do skinů přidávat a točit? Mně přijde, že návrh právě směřuje na další posílení postav v PvP či PvM?
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.7
- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 132 poděkování
S návrhem souhlasím a podporuji. Osobně jsem měl skin na titánky a nosil ho jen kvůli vzhledu ( ano, je bizarní dát 25kkk za pár žlutých hvězdiček). Kdyby šly skiny točit, takovéto drahé věci bude dělat více lidí a zase to bude o kousek živější
![]() | Junkia | TB | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dagger | 40 |
¥ 6/2018
![]() | VastoLordes | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dagger | Jinno | 145 | 4xP | P(O/Y) | M7 | P | Complete | 1/5(příšery) |
☼1.12.2019
![]() | DangaiForm | ![]() | ![]() | ![]() | TB | ![]() | ![]() | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
BM | Jinno | 136 | M3 | 0 | Complete | 1/5(příšery) |
![]() | WillySchmi | ![]() | ![]() | ![]() | TB | ![]() | ![]() | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Healer | Jinno | 160 | G5 | 0 | Complete | 2/5(s/š) |
- qSTRoNgMANp
- Lv.27
- Dal poděkování: 440 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Berte v potaz to, že hodně lidí mají už "full" výbavu na několik postav, takže hnát se každým % ať to stojí co to stojí je pro ně super. Zase je chytne hraní s nebudou mít důvod prodávat za Real. Vemte si jenom rozdíl ceny 4*15+6 nebo 4*15+10, posun tam je minimální ale lidi za to dají x miliard.
Sice kostýmy nebyli dělaný pro zlepšení vybav, ale každý se hrne za každým %, které jo může dostat před ostatní, tak to je, tak bude.
Jo kdyby bylo všechno za určitý počet certifikátu i dracaky, tak by jsme se dočkali rozmanitosti a bonusy by byli ovlivněny např. tím že počet certifikátu urči počet bonusů a jejich velikost.
Sice kostýmy nebyli dělaný pro zlepšení vybav, ale každý se hrne za každým %, které jo může dostat před ostatní, tak to je, tak bude.
Jo kdyby bylo všechno za určitý počet certifikátu i dracaky, tak by jsme se dočkali rozmanitosti a bonusy by byli ovlivněny např. tím že počet certifikátu urči počet bonusů a jejich velikost.
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
- Creatiwe
- Lv.13
- Dal poděkování: 180 poděkování
- Dostal poděkování: 72 poděkování
S návrhom súhlasím, príde mi už trápne ako tu behá každý s mečmi za jeden certifikát s vidinou najlepšieho bonusu takže by som toto v hre uvítal. Taktiež mám návrh aby sa dal už vyrobený vzhľad zbrane zničiť a dostali by ste za neho napr. 50 trofejí.
GAME OVER
*DARKO*
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Bisky « sob 9:44 pm »

@
Mionix « sob 7:05 pm »

@
Mionix « sob 7:03 pm »

@
Suko201 « sob 4:29 pm »

@
TomasFoxx « sob 3:58 pm »

@
Tomori « sob 3:39 pm »