Stránka 1 z 3

najlepšia PVP postava

Napsal: čtv 30. srp 2018 21:42:27
od Folly
Zdravím,
chcel by som si založiť PVP postavu...vedeli by ste mi poradiť aká postava má najväčší potenciál na PVP ?
Momentálne mi nejde o veci, čisto iba potenciál na PvP a hlavne prečo...

Re: najlepšia PVP postava

Napsal: čtv 30. srp 2018 21:54:24
od Lusso
Máš na mysli PvP 1v1 nebo války? V tom je velký rozdíl. Nejprve bych ti však doporučila pročíst si fórum, takový témat už tu bylo minimálně 10.

Re: najlepšia PVP postava

Napsal: čtv 30. srp 2018 22:03:42
od Sabon
Tohle jsou nejlepsi otazky 😅😅
Nejlepsi je ta za kterou te to bude nejvice bavit 👍

Jinak jestli ti jde jen o CB jako vetsine momentalne tak bych volil archera nebo BM do valky

A jestli na pvp u skladu tak healer nebo BM

Re: najlepšia PVP postava

Napsal: čtv 30. srp 2018 22:08:28
od LycousOriginal
Já bych radil daggera - nejvíce zábavná postava co se týče pvp a když jsou tam krásné věci tak se to dá zahrát opravdu na šéfa - možnost jak schop výbavy tak prům výbavy, takže dagger no :).

Re: najlepšia PVP postava

Napsal: pát 31. srp 2018 0:21:15
od Lorianne
Do válek je asi nejsnadnější mentál, snadno se za něho dávají cb a není tak náročný na výbavu jelikož má sám o sobě velký dmg, na pvpčka ve městě je špatný asi tak polovinu skillů netrefíš a rozbije tě i lamka. Pokud to umíš a máš dobré věci tak nejsilnější postava je ninja dagger s tím v pvp rozbiješ kohokoliv - jak kouzlí tak seká a seká hodně rychle takže v krátkém čase vezmeš hodně HP jen na seky a dokážeš si daného člověka potahat aby ti neutekl (když nejsi dřevo). Tady výše zmíněného archera to bych si do válek nebrala sice dává vetšině lidí tak 15k+ a někoho sejme aj na skill ale je hrozne pomalý. Než natáhneš ten luk a zakouzlíš tak všichni už jsou mrtví je to asi nejtěžší postava na pvp. BM sura je supr jak na pvp ve městě tak do válek, šamani taky dokud tě nezruší :) pak bereš velký kulový, to samé aurák.

Snad ti to pomůže se rozhodnout :D..

Re: najlepšia PVP postava

Napsal: pát 31. srp 2018 0:23:03
od Lusso
Chce si založit postavu, pochybuji tedy, že má připraveny stovky miliard yangů na výbavu. Taktéž se asi nepohrne hned do války, biolog nějaký ten čas zabere. Za mě tedy BM - hodně muziky za málo peněz. Dagger je v dnešních válkách nehratelný pokud u sebe člověk nemá 3 výbavy nebo nehraje za Shinsoo.

Re: najlepšia PVP postava

Napsal: pát 31. srp 2018 0:30:49
od Lorianne
Spoiler:
Lusso píše: pát 31. srp 2018 0:23:03 Chce si založit postavu, pochybuji tedy, že má připraveny stovky miliard yangů na výbavu. Taktéž se asi nepohrne hned do války, biolog nějaký ten čas zabere. Za mě tedy BM - hodně muziky za málo peněz. Dagger je v dnešních válkách nehratelný pokud u sebe člověk nemá 3 výbavy nebo nehraje za Shinsoo.
Všechno je jenom o schopnostech hráče, to že ty lezeš permanentně do jednoho člověka, ze kterýho nikdy nemáš cb je tvůj problém (dělá to tak hodně lidí a všechny vidím ve statistikách dolů s 50cb). Nevím kdo by ve válkách stíhal měnit 3 výbavy to taky nikdo nedělá. Co se týče říše shinsoo je to za ni těžké, je jich tolik, že nemáš pomalu koho zabít ve žluté tam každý drží krom pár hráčů, co se schovávají vzadu za tou tlupou postav na blízko. V te žluté je to takové optimální teď, červená vyhrává jen na počtech s novou postavou bych začala za chunjo :)

Re: najlepšia PVP postava

Napsal: pát 31. srp 2018 1:05:24
od Lusso
To že ty chodíš s útoky za healera mluví za vše. Člověk s průměrnou výbavou získá rozhodně nejvíce CB za Shinsoo. A pokud jde o "lezení" do jednoho člověka, hráč s průměrným PvP si nemůže dovolit skočit do chumlu, jelikož za pár sekund lehne.

Re: najlepšia PVP postava

Napsal: pát 31. srp 2018 1:22:37
od Lorianne
Lusso píše: pát 31. srp 2018 1:05:24 To že ty chodíš s útoky za healera mluví za vše. Člověk s průměrnou výbavou získá rozhodně nejvíce CB za Shinsoo. A pokud jde o "lezení" do jednoho člověka, hráč s průměrným PvP si nemůže dovolit skočit do chumlu, jelikož za pár sekund lehne.
Prosímtě ty o tom jestli mám útoky nebo nemám víš kulový. Než tu napíšeš takové pravdy, že za shinsoo se dává nejvíce cb tak si to nejdřív ověř, třeba i na vlastní kůži. O skákání do chumlu nikdo nic nepsal, pouze o pronásledování určitých hráčů, které sama nemáš šanci zabít.

Re: najlepšia PVP postava

Napsal: pát 31. srp 2018 1:46:11
od Lusso
Ještě tu prosím napiš, že máš klasické obrany.. probuď se. A ano, s průměrnou výbavou dá člověk nejvíce za Shinsoo, napíšu ti to ještě jednou, pokud jsi to nepochopila. Co se týče pronásledování hráčů, které člověk nemá šanci dát - povídej se co jsi to napsala za kravinu. :lol:

Edit: omlouvám se všem za off-topic, ještě jsem se nenaučila ignorovat hloupé tvory naší planety. :think:


EDIT: Uděleno varování za urážení spoluhráčů. Artoria