Lagy

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Anderson
Lv.25
Lv.25
Příspěvky: 593
Registrován: ned 20. úno 2011 11:53:04
Poděkoval: 51×
Má poděkování: 174×

Re: Lagy

Příspěvek od Anderson » stř 10. říj 2018 10:08:24

Ahoj, bohužiaľ mám rovnaké problémy ako ty, mám notebook, ktorý mi rozťahá hocijakú hru, ale ak sa jedná o metin, tak je na to môj notebook krátky pretože ako JohnDoe poznamenal, Nvidia sa nejako s metinom nekamaráti a môžeš robiť čokoľvek a jednoducho metin na nvidii nespustíš a ťahá ho na integrovanej grafike, ver mi snažil som sa to riešiť xy spôsobmi, popozeral som xy tutoriálov a návodov, ako to prehodiť, ale jednoducho nič nefunguje. jediné čo s tým dokážeš urobiť je povypínať efekty v launcheri (vyhlaďovanie, stíny) hrať v čo najmenšom okne a v tomto prípade hra ide ako tak normálne, ale čo sa týka swampu, tam je to márne, či už si na stolnom PC alebo na notebooku, swamp dokáže zalagovať totálne všetko :D bohužiaľ je to smutné, ale ak máš notebook s nvidiou, tak jediné čo ti zostáva je, pozerať sa na hru z roku raz dva ako ti seká na stroji za xy stoviek €..
Asmodel

lama4ewer
Zakladatel tématu
Lv.4
Lv.4
Příspěvky: 15
Registrován: sob 30. říj 2010 12:24:28
Poděkoval:

Re: Lagy

Příspěvek od lama4ewer » stř 10. říj 2018 12:19:41

Okej, takze s tim nic neudelam? :D

Uživatelský avatar
Cepino
Lv.38
Lv.38
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 14. bře 2012 10:01:55
Poděkoval: 952×
Má poděkování: 1360×

Re: Lagy

Příspěvek od Cepino » stř 10. říj 2018 12:26:55

Jen takový technický poznatek. Když mám zaplé na jednom PC herní okno, na něm hraji, tak jsem bez lagů, ale jak k němu zapnu další okno a tyto dvě se mi překrývají, tak to první, původní začne šíleně lagovat. Po vypnutí druhého první zas jede normálně.

Já jsem nad tím dávno zlomil hůl a již léta hraji na dvou PC najednou. Na hlavním PC mám jedno okno s hlavní postavou a na druhém PC mám shopy plus bufera. Shopy minimální okna minimalizovaná na liště.
Naposledy upravil(a) Cepino dne stř 10. říj 2018 13:07:01, celkem upraveno 1 x.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

NeverGiveUp96
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 30
Registrován: úte 11. zář 2018 12:21:27
Poděkoval: 42×
Má poděkování:

Re: Lagy

Příspěvek od NeverGiveUp96 » stř 10. říj 2018 12:47:25

Cepino:
Spoiler:
Cepino píše:
stř 10. říj 2018 12:26:55
Jen takový technický poznatek. Když mám zaplé na jednom PC herní okno, na něm hraji, tak jsem bez lagů, ale jak k němu zapnu další okno a tyto dvě se mi překrývají, tak to první, původní začne šíleně lagovat. Po vypnutí druhého první zas jede normálně.

Já jsem nad tím dávno zlomil hůl a již léta hraji na dvou PC najednou. Na hlavním PC mám jedno okno s hlavní postavou a na druhém PC mám shopy plus bufera.
Tohle mi dlouhé roky taky vrtalo hlavou. Proč když ve swampu množím dost, tak jeden účet jede úplně plynule a druhý kolikrát černá obrazovka nebo s ním ani nepohnu. Přitom kdybych vypl to jedno, tak to druhé záhadně najednou rozmrzne a pojede úplně normálně. :)

Tohle je fajn na Kerri/Hg/Entarianu, že člověk tam seká ať už bosse/hrad/přístav sotva 2-3 skupiny, žádné lagování a vydělá víc než ve swampu.
Swamp dřív roky už lagoval, ale člověk si na to zvykl, ale poslední dobou to je extrém.

Mrzí mě co se na Ekuře děje. Strašně moc hráčů zabanováno, Hg věci skoro neprodejný, mapy poloprázdné, válka a swamp díky lagům nehratelné.
Přitom tým se snaží a třeba magické formule a obarvení dračího brňka se fakt povedly. :+:


Anderson:
Spoiler:
Anderson píše:
stř 10. říj 2018 10:08:24
Ahoj, bohužiaľ mám rovnaké problémy ako ty, mám notebook, ktorý mi rozťahá hocijakú hru, ale ak sa jedná o metin, tak je na to môj notebook krátky pretože ako JohnDoe poznamenal, Nvidia sa nejako s metinom nekamaráti a môžeš robiť čokoľvek a jednoducho metin na nvidii nespustíš a ťahá ho na integrovanej grafike, ver mi snažil som sa to riešiť xy spôsobmi, popozeral som xy tutoriálov a návodov, ako to prehodiť, ale jednoducho nič nefunguje. jediné čo s tým dokážeš urobiť je povypínať efekty v launcheri (vyhlaďovanie, stíny) hrať v čo najmenšom okne a v tomto prípade hra ide ako tak normálne, ale čo sa týka swampu, tam je to márne, či už si na stolnom PC alebo na notebooku, swamp dokáže zalagovať totálne všetko :D bohužiaľ je to smutné, ale ak máš notebook s nvidiou, tak jediné čo ti zostáva je, pozerať sa na hru z roku raz dva ako ti seká na stroji za xy stoviek €..
Tak možnost je jít Entarian, kde vyděláš víc jako ve swampu(záleží kde) a jelikož tam taháš pár příšer, tak lagy nebo tak nehrozí.
Do hradu to chce pořádného ninju s výbavou, nicméně přístav s bmkem se dá zvládnout a náklady na výbavu nejsou tak velký a vydělal jsem o dost víc jak ve swampu. Řekl bych, že člověk na výběr nemá, v kerri vyděláš strašně málo, hg věci neprodejný, swamp nehratelný. Nic kromě entu už ani nezbývá na důstojný výdělek.

Anderson
Lv.25
Lv.25
Příspěvky: 593
Registrován: ned 20. úno 2011 11:53:04
Poděkoval: 51×
Má poděkování: 174×

Re: Lagy

Příspěvek od Anderson » stř 10. říj 2018 18:27:18

NeverGiveUp96 píše:
stř 10. říj 2018 12:47:25



Anderson:
Spoiler:
Anderson píše:
stř 10. říj 2018 10:08:24
Ahoj, bohužiaľ mám rovnaké problémy ako ty, mám notebook, ktorý mi rozťahá hocijakú hru, ale ak sa jedná o metin, tak je na to môj notebook krátky pretože ako JohnDoe poznamenal, Nvidia sa nejako s metinom nekamaráti a môžeš robiť čokoľvek a jednoducho metin na nvidii nespustíš a ťahá ho na integrovanej grafike, ver mi snažil som sa to riešiť xy spôsobmi, popozeral som xy tutoriálov a návodov, ako to prehodiť, ale jednoducho nič nefunguje. jediné čo s tým dokážeš urobiť je povypínať efekty v launcheri (vyhlaďovanie, stíny) hrať v čo najmenšom okne a v tomto prípade hra ide ako tak normálne, ale čo sa týka swampu, tam je to márne, či už si na stolnom PC alebo na notebooku, swamp dokáže zalagovať totálne všetko :D bohužiaľ je to smutné, ale ak máš notebook s nvidiou, tak jediné čo ti zostáva je, pozerať sa na hru z roku raz dva ako ti seká na stroji za xy stoviek €..
Tak možnost je jít Entarian, kde vyděláš víc jako ve swampu(záleží kde) a jelikož tam taháš pár příšer, tak lagy nebo tak nehrozí.
Do hradu to chce pořádného ninju s výbavou, nicméně přístav s bmkem se dá zvládnout a náklady na výbavu nejsou tak velký a vydělal jsem o dost víc jak ve swampu. Řekl bych, že člověk na výběr nemá, v kerri vyděláš strašně málo, hg věci neprodejný, swamp nehratelný. Nic kromě entu už ani nezbývá na důstojný výdělek.
Problém ale nastáva presne v tom, že zatiaľ čo do entarianu potrebuješ výbavu a postavu za xy kkk a zarobíš tam, 2kkk za hodinu, (neviem presne, koľko, ak sa mýlim opravte ma) tak mne do swampu stačí výbava na dropovi za 5kkk, potom buff výbava za 4kkk a spravím za 2hodiny 1,5kkk...Takže podľa mojej logiky sa mi jednoducho neoplatí naliať do postavy mnohonásobne viac yangov, len preto, aby som zarobil o trochu viac.. Ako hej tie lagy mi vadia, ale rozhodne nemám také obrovské lagy ako tu vy popisujete a to hrám na notebooku kde mi to teda ide na integrovanej grafike...Sem tam to musím vypnúť cez správcu keď to fakt moc premnožím, ale rozhodne to nie je rutina a ani necítim nejaký obrovský rozdiel v lagoch vo swampe teraz a napr polroka dozadu, stále je to to isté..
Asmodel

Uživatelský avatar
LordGabriel
Lv.10
Lv.10
Příspěvky: 67
Registrován: pon 30. črc 2018 15:50:05
Poděkoval: 25×
Má poděkování: 106×

Re: Lagy

Příspěvek od LordGabriel » čtv 11. říj 2018 10:36:55

Ja mám trochu iný problém, vo war aj na námestí alebo na rôznych mapách sa mi stáva že pri utekaní sa mi obraz kúsne cca na 1,5s a následne sa mi odkúsne na tom istom mieste(čakal by som, že ma to posunie o vzdialenosť úmernú času zaseknutia). Na druhú stranu pri sekaní vo swampe tento problém pri prebiehaní nemám. Tam už je to štandart lagov k premnoženiu ... Nemáte niekto nejaký nápad ? :D
ObrázekrhetetopXObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
LosReyes
150
zruško
:heart:
P
P
P

Odpovědět

  • Nemáte právo psát zprávy v chatu.
@ Lejno « pon 11:57 pm »
Ďakujem veľmi pekne, ste naozaj milí, máte súcit a viete vždy podporiť <3
@ Hakan « pon 11:03 pm »
obdržel jsi 24 minut místní komunita je velice vstřícná co se týče soucitu
@ Lejno « pon 10:39 pm »
Bol som okradnutý o 2,5kkk, prosím o minutu ticha :(
@ SamJsiLama « pon 6:48 pm »
@Lejno :  Všichni z toho budeme v šoku 🤭
@ Lacius « pon 6:07 pm »
@Lejno :  :up: ;)
@ DrTom « pon 5:25 pm »
@Lejno :  tady někdo stále věří na Ježíška :D :D :D
@ Ivetka « pon 4:53 pm »
prej update :lol: :lol: :lol:
@ Lejno « pon 3:54 pm »
Tak ono sa pripravuje veľký UPDATE, tak buďte radi aspon za takéto :lol:
@ Hakan « pon 1:43 pm »
Na druhou stranu loni jsme se dočkali vyhodnocení až skoro v březnu takže v tomto je to lepší....ale musím souhlasit je to takové chudé bez těch barviček říší a vlajek cechů
@ tyranka « pon 11:55 am »
ono celé to vyhodnocení eventu je chudé, chybí tam loga cechů, vlajky říší, počty ozdobených stromků jednotlivých říší a v neposlední řadě odměny, za mě nepovedené vyhodnocení
@ JayV1 « pon 10:39 am »
ODPISUJ JAK SA PATRÍ
@ NemasZac « pon 10:35 am »
Nj
@ TomasFoxx « ned 10:20 pm »
za stromečky tento rok nebudou cechovní body?
@ INParadise « ned 4:10 pm »
:lol:
@ Lejno « ned 4:08 pm »
7,621 ... moje stopky neoklamete
@ diver « ned 3:57 pm »
@WinterWish :  za 8 :D
@ WinterWish « ned 3:55 pm »
@Hakan :  za 10 :Dd
@ Hakan « ned 3:51 pm »
Mm dobré vlajky po přemístění vlajka objevená za 20 sekund :lol: :think:
@ Krudan « ned 3:26 pm »
GM, Overte prosim ci spawnlo zltu vlajku, dakujem
@ Krudan « ned 3:20 pm »
Co konkretne? :D
@ TomasFoxx « ned 1:53 pm »
ty podminky jsou mega vtipny no😂😂
@ Lejno « ned 1:40 pm »
Nič v zlom, ale tie podmienky pobavili aj mna :D
@ Krudan « ned 12:23 pm »
@Krudan :  A k tym podmienkam, neviem ci si Asheran ty alebo len tvoj kamos, ale vtierat sa niekam do cechu je smutne dost :)
@ Krudan « ned 12:22 pm »
@qSTRoNgMANp :  Zretelne o NR nevies ani prd :)
@ qSTRoNgMANp « ned 12:00 pm »
@Krudan :  Kdybys měl co k čemu cech, tak tě podrží, ale za tebe se stydí i tvuj vlastní cech. Hlavně, že musí splnit podminky, aniž by někdo mu o nich řekl. :D Bože.
@ Mionix « ned 10:17 am »
:roll: :ignor:
@ Kurinozka « ned 10:03 am »
@Krudan :  neplač :lol:
@ Krudan « ned 8:07 am »
J a, u tych orkov nulky ste nezabili mna, ked mi niekto ide po cechu jasne ze ho cech brani....
@ Krudan « ned 7:40 am »
Le 3: https://ctrlv.cz/KMpl "Matika", a ty mas posledny co otvarat ústa rhetetop, potahal vas bash, a z 5v2 to skoncilo na 1v2 kedze ste to vzdavali postupne jak vzdy. https://ctrlv.cz/NJGW Namiesto kecov by si mal byt vdacny ze v tom cechu mas par normalnych ludi. Co silne pochybujem ze je tvoja zasluha..
@ Soulicek « ned 7:29 am »
connoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor
@ pikasek « ned 1:12 am »
@Pajik :  Komplexní sety, jak by řekl mistr, takže set na 4 chary :hello:
@ Pajik « ned 1:11 am »
@pikasek :  protože máš sety jen na šamany
@ pikasek « ned 1:08 am »
jako s ním, s tebou ten výklep bych tady nedal :lol: :lol:
@ pikasek « ned 1:08 am »
@TomasFoxx :  škoda že tady nemůžu dát video z těch 1v1 co jsme měli u vás v modré :hello:
@ TomasFoxx « ned 1:04 am »
@Mionix :  koukej dneska nedělám bordel já 😊😂😂
@ TomasFoxx « ned 1:01 am »
a to jste ho jako sundali ve 3 lidech jo? ja myslel že když jede ty topový obrany a je to healer tak něco udrží🤦🏽‍♂️
@ Pajik « ned 1:00 am »
@INParadise :  řekni krudymu, ten tu modrou zná líp
@ INParadise « ned 12:59 am »
Pls, kdo mi vykope mapy? :(
@ Relly « ned 12:41 am »
Nedá :D
@ Relly « ned 12:41 am »
Tak stejný cb jak krudy jsem dal aj se spykerem bez karmy a talikama do zb. To se moc srovnávat nefa
@ LordGabriel « ned 12:37 am »
@pikasek :  tak ono je to v rokli :D tam sa pridává komplikovane
@ Pajik « ned 12:37 am »
@pikasek :  Jako jo no.. :D
@ pikasek « ned 12:36 am »
@LordGabriel :  Ale škoda,že jste nenapsali, osobně bych se klidně přidal :fight:
@ pikasek « ned 12:36 am »
@Pajik :  Byl i určitě víc nápomocný, než já za wpčko :no:
@ Pajik « ned 12:34 am »
@pikasek :  Koukám, že akiel dal za healera v modré méně CB jak ty za WP v yell.. Ale to bude asi tím, že hlavně healoval spoluobčany
@ Pajik « ned 12:32 am »
Jo vlastně ten nebyl u nás.. moje chyba :D
@ Pajik « ned 12:32 am »
Jako ta válka s krudanem byla tak strašně krutá... Moc lidí nám odešlo. Třeba denus..
@ pikasek « ned 12:31 am »
Tak jestli toto bere jako vyhnání, tak beru :hello:
@ pikasek « ned 12:30 am »
@Pajik :  Je pravda,že jednou zabil Atana ve swampu, a když jsem dojel já, tak jsem ho na chvíli zabavil a Atan v klidu dropoval dál :lol: :lol:
@ LordGabriel « ned 12:30 am »
:roll: proste Krudan. A my sme obyčajné bohapusté nuly čo nič nevedia. Ani pvp si spraviť :omg: ... srandujem bohapusté nie, to v slovnej zásobe on nemá
@ INParadise « ned 12:30 am »
@Pajik :  Ještě že je tak nápomocnej, říši a můžu si v jeho řiši kopat mapičky, když nemůžu dropit :D
@ Pajik « ned 12:29 am »
@INParadise :  Jn, musíme se před ním schovávat :D :D
@ INParadise « ned 12:29 am »
pls krudy, já chci druhou šanci
@ pikasek « ned 12:28 am »
@TomasFoxx :  moc se nesměj,jste další na řadě ne :hello:
@ Pajik « ned 12:27 am »
Hlavně psal, že nám vyhlásil válku jen on a že do toho nemáme zatahovat jeho cech. A když ho lopín vytřískal u orků, tak si akiel došel pro semipmana, pak pro denuska a nakonec pro majestyho (+ 79tku WP), tak do toho ten cech tahá sám :D
@ Pajik « ned 12:26 am »
@TomasFoxx :  Přesně
@ Pajik « ned 12:26 am »
@LordGabriel :  Prosimtě, nám psal, že nás vyštípal ze dvou míst, kde jsme dropili :D a že ravens se rozpadlo kvůli němu. Netuším, kam na ty pohádky chodí
@ TomasFoxx « ned 12:26 am »
a já zas myslel že už oba vaše cechy rozložil🤦🏽‍♂️😂😂
@ Pajik « ned 12:25 am »
@LordGabriel :  https://prnt.sc/qpn87y
@ pikasek « ned 12:25 am »
@LordGabriel :  Divný, když jsem ho minule zabil u orků, tak tam najednou nebyl on :think: každopádně když budete mít nějaké echo jak dneska, stačí napsat :come: :fight:

Kdo chatuje

offline Mionix