Teď by to mohlo být, že by se jen posunul level do 109 podle válek říší, zisk CB za zabití protivníka, vstup do malé svaté jen za CB a ano CB za umrtí by se odebíralo, podobně jako v Cidonii. Mapa svaté je, stačilo by jen toto udělat. Cidonie by normálka zůstala jak je od 96-150... Třeba by se zvedlo PvP na tomto serveru.
Malá svatá říše
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
-
anton17
- Lv.16

- Dal poděkování: 53 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
Malá svatá říše
Ahoj, mám návrh na zlepšení malé svaté. Jo jasný nikdo tam nechodí je to úplně mrtvé, je to tam jen do levelu 95 a bez zisku CB, takže k ničemu.
Teď by to mohlo být, že by se jen posunul level do 109 podle válek říší, zisk CB za zabití protivníka, vstup do malé svaté jen za CB a ano CB za umrtí by se odebíralo, podobně jako v Cidonii. Mapa svaté je, stačilo by jen toto udělat. Cidonie by normálka zůstala jak je od 96-150... Třeba by se zvedlo PvP na tomto serveru.
SirMateo
Dreek
Dreek
-
disaster1591
- Lv.21

- Dal poděkování: 59 poděkování
- Dostal poděkování: 70 poděkování
Re: Malá svatá říše
dobry napad, kludne by som znovuotvoril aj velku svatu a cidoniu nechal ako pvm mapu ale to je nerealne asi
- TomasFoxx
- Lv.24

- Dal poděkování: 358 poděkování
- Dostal poděkování: 649 poděkování
Takže lvl 108 co už si takhle dává ze dvou válek vpohodě generála bude mít malou svatou a cidonku nato aby si během týdne stihl nahrabat cbčka i na toho vojevůdce.anton17 píše: ↑pát 05. dub 2019 15:23:11 Ahoj, mám návrh na zlepšení malé svaté. Jo jasný nikdo tam nechodí je to úplně mrtvé, je to tam jen do levelu 95 a bez zisku CB, takže k ničemu.![]()

-
anton17
- Lv.16

- Dal poděkování: 53 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
TomasFoxx píše: ↑sob 06. dub 2019 0:50:07Takže lvl 108 co už si takhle dává ze dvou válek vpohodě generála bude mít malou svatou a cidonku nato aby si během týdne stihl nahrabat cbčka i na toho vojevůdce.anton17 píše: ↑pát 05. dub 2019 15:23:11 Ahoj, mám návrh na zlepšení malé svaté. Jo jasný nikdo tam nechodí je to úplně mrtvé, je to tam jen do levelu 95 a bez zisku CB, takže k ničemu.![]()
SirMateo
Dreek
Dreek
- TomasFoxx
- Lv.24

- Dal poděkování: 358 poděkování
- Dostal poděkování: 649 poděkování
No právě o to jde, já jsem větší lvl, já mám lepší výbavu, já mám 3 válkyanton17 píše: ↑sob 06. dub 2019 8:14:55TomasFoxx píše: ↑sob 06. dub 2019 0:50:07Takže lvl 108 co už si takhle dává ze dvou válek vpohodě generála bude mít malou svatou a cidonku nato aby si během týdne stihl nahrabat cbčka i na toho vojevůdce.anton17 píše: ↑pát 05. dub 2019 15:23:11 Ahoj, mám návrh na zlepšení malé svaté. Jo jasný nikdo tam nechodí je to úplně mrtvé, je to tam jen do levelu 95 a bez zisku CB, takže k ničemu.![]()
Teď by to mohlo být, že by se jen posunul level do 109 podle válek říší, zisk CB za zabití protivníka, vstup do malé svaté jen za CB a ano CB za umrtí by se odebíralo, podobně jako v Cidonii. Mapa svaté je, stačilo by jen toto udělat. Cidonie by normálka zůstala jak je od 96-150... Třeba by se zvedlo PvP na tomto serveru.![]()
tobě jen o to, že ti bude 108 běhat s Vojevůdcem? to je snad úplně jedno. Velký lvly mají 3 války říší. A v cido si tady můžeš nahrabat CB
![]()
![]()