Stránka 1 z 1

Ninja keri

Napsal: úte 14. kvě 2019 15:42:43
od lama4ewer
Zdarec, jelikož už sem měl pár BM surů do keri, rozhodl jsem se pro ninju. Chtěl bych chodit na ezo, jelikož u orků je ne vždy prázdno.
Zajímá mě teda pár věci:

1) Kolik postav naplním např. za hoďku, hoďku a půl (podle vašich zkušeností). Samozřejmě vím, že záleží na výbavě, ale s tou není problem - botky 3x prům, zbytek 2x prům + příšera.

2) Převzít ZB v náramku a brnění - Ano či ne?

3) Luk - vrána 45% a víc + 20% ezo a nebo luk od 95?

4) Dagger / Archer - podle mě je to jedno, ale třeba se pletu

5) Poslední a asi nejdůležitější otázka je ta, jestli je potřeba stuner, popřípadě mi napište, na jaké ezoteriky mám chodit



Předem díky za odpovědi.

Re: Ninja keri

Napsal: úte 14. kvě 2019 15:46:02
od Seamus
1) Záleži od tvojej šikovnosti
2) Určite áno
3) Vrána, teraz sa predávajú 2 na tržke
4) Je to jedno
5) Nepotrebuješ stunera, ale bude veľkou výhodou ak ho budeš mať. Ak nie, tak v prípade že nezoženieš luk s % na stun, tak boty a nahrdlo určiže po 8% a full zb, prevzít zb.

Re: Ninja keri

Napsal: stř 15. kvě 2019 17:28:39
od SamJsiLama
1. Pokud budeš chodit se stunerem, tak záleží na něm jak to bude dávat a ty stíhat sekat, pokud jen ty, tak záleží co ustojíš.
2. Lepší mít, než nemít, když budeš chodit bez stuna (se stunem je to fuk).
3. 100% vrána kvůli prumce.
4. Do proměny je jedno jestli to nebo ono.
5. Ideální je stuner, protože dáš i 3x tolik, když bude stuner šikovný. Nejlepší výdělek je vždy na největších lvlech, tzn. velký trol > ti se i dobře stunují, ale chodí tam i dost lidí, ale pokud si necháš třeba jen 80lv ninju, tak bych klidně chodil na ty první troly.

Z mé dávné zkušenosti jsme naplnili 9 plných postav za necelé 2 hodinky na orcích, když tenkrát nebyl ještě KS - s bonusem na drop by nyní mohlo být i více si myslím při větším double dropu úlomků.