Tak ja som tam bol par bojov s healom 132-135 s obranami a karmou m7-8, nepomáhalo mi teda ani 72 ninja a 60 dýka aby som ustál (hulka smrtihlava, schopka a dračí náramok +6, štít 61+9) a to ani s healom medzi schopnosťami

s obranami ním beriem tak v priemere 2k, výborne... ale CB sa utŕžiť dalo, niekedy viac, niekedy menej, priemerne tak 40 povedal by som a myslím, že ešte neovládam techniku boja vo válke, tak len hádžem na všetko čo sa mi podarí nakliknúť
Potom tam sem tam skočím za WP suru 132-135, karma g7 útok, v rovnakej výbave, mením len zbraň (za jaspis), ninje už ma nechávajú v podstate na pokoji, neviem či je to zruškom+trvko

alebo charakterom postavy, ak ma aj nejaká odchytí, podarí sa mi prežiť alebo ho aspoň zrušiť a mam chvilku pokoj :X, dmg je o dosť väčšie, ale zase sa musím k ním dostať a moc toho neznesiem kedže výbava v procese, keď hádžem len zruško, tiež mi sem tam padne CB, ale to len tak pár aby sa nepovedalo
Za BM ak nebudeš celu vojnu zrušený (na to sa nespoliehaj ale) by si mohol niečo viac ustáť teda a určite dáš viac poškodenia ako heal s obranami, čo asi každý

Ak sa chceš len zabávať teda, myslím, že by si to mohol skúsiť, keď CB padne mne, musí aj tebe