Stránka 1 z 1

Ent BM karma. respawn

Napsal: pát 28. led 2022 9:48:23
od Gazovich
Zdravím, věděl by někdo poradit/doporučit. Blížím se s BMkem s karmou ke Géčku- tudíž budu vybírat mezi obranou a útokem. Vím že většina hráčů hraje útok, ale také se mi dostalo že je velmi zajímává i volba obrany. Má někdo zkušenost s obranou na BMko ?

A druhá otázka je zda někdo nevíte kolik vteřin je nastaven respawn mobek na molu ?

Díky. :help:

Re: Ent BM karma. respawn

Napsal: pát 28. led 2022 12:22:06
od JayV1
Ahoj máme obranu a je to fajn, ale rozhodoval by som sa podľa toho aký máš dmg a čo myslíš že sa ti bude hodiť viac mne prišla lepšia obrana využiješ obe (prum aj schop)

Re: Ent BM karma. respawn

Napsal: sob 29. led 2022 10:26:44
od Zixelio
Gazovich píše: pát 28. led 2022 9:48:23 Zdravím, věděl by někdo poradit/doporučit. Blížím se s BMkem s karmou ke Géčku- tudíž budu vybírat mezi obranou a útokem. Vím že většina hráčů hraje útok, ale také se mi dostalo že je velmi zajímává i volba obrany. Má někdo zkušenost s obranou na BMko ?

A druhá otázka je zda někdo nevíte kolik vteřin je nastaven respawn mobek na molu ?

Díky. :help:
Respawn mobek v entu je každých 60 vteřin. Na tobě je zjistit v průběhu zabíjení, ve kterou vteřinu ti to zrovna vychází.
Ke karmě, myslím že na BM neuděláš chybu s žádnou volbou. Pokud se ale jedná čistě o 136 na molo, volil bych spíše útok. I to je věc názoru a každý ti může říct něco jiného.

Re: Ent BM karma. respawn

Napsal: ned 06. úno 2022 20:46:35
od disaster1591
Cau, ja som hral cca rok na bmku s karmou obrana, teraz mam utok (138 s prum +8). Popravde ani pri jednej volbe neurobis zasadnu chybu, kazdy ma na to iny nazor, ja som druhy krat volil utok len kvoli dmg rekordu, z mojho pohladu ak mas v plane chodit askerov/keskirov, metiny tak urcite obrana tie rozdiely hlavne pri magoch su fakt velke, pri selasovi to je tiez dost citit. Ak mas v plane chodit s tym len na molo, dal by sa aj utok ale osobne by som tiez volil tu obranu. A aj zalezi ako hras, s karmou obrana som bezne tahaval 15 skupin napohodu, s bmkom karma utok sa obcas zapotim :D
Suma sumarum, karma obrana ma viac vyhod a dmg sa da nahnat lahsie ako obrana.