Stránka 1 z 1

Pašijový týden

Napsal: pon 11. dub 2022 22:29:44
od Mianne
Milí hráči,

Svatý týden je velice významný v křesťanském období. Pojí se k němu spousta tradic.

Na Květnou neděli se zdobí kostely kvítím, o Modrém pondělí se nemá pracovat, na Zelený čtvrtek si křesťané připomínají poslední večeři Ježíše Krista, apod.

Informace k těmto významným dnům jsou všude dostupné a většinou se hojně opakují, co se na který den tradičně dělá a nedělá.
Vašim úkolem, drazí hráči, bude vymyslet nové a originální tradiční činnosti k níže uvedeným dnům:

- Květná neděle
- Modré pondělí
- Šedé nebo Žluté úterý
- Škaredá středa
- Zelený čtvrtek
- Velký pátek
- Bílá sobota

Proč je úterý Šedé nebo Žluté? Proč je středa Škaredá? Nyní je to na Vás!

Své originální nápady pište [BM]Mianne do SZ na herní fórum. Vaše návrhy budou hodnotit členové týmu. Jména autorů budou anonymizována pro férovost soutěže. Nejlepší tvořitelé budou náležitě odměněni a vyhlášeni. :inlove:
~
:pc: :error:
~
:pm: Napsat [BM]Mianne :pm:

Re: Pašijový týden

Napsal: pon 18. črc 2022 18:03:53
od Mianne
Milí hráči,

jistě jste možná zapomněli, že probíhala soutěž Pašijový týden.

Jedinými účastníky soutěže byli hráči Medvídek a Tezzy. Hráč Medvídek chtěl svůj soutěžní text vepsat jen tak mimo soutěž, a proto nebude zveřejněn. Hráčce Tezzy moc děkuji a gratuluji za originální soutěžní text, který si můžete přečíst níže. Zároveň také gratuluji k jedinečné odměně v podobě speciální velikonoční kuličky proměny.
~
:heart:
Tezzy:
"Květná neděle: natrhej květiny a předej je někomu, komu by mohly vykouzlit úsměv na tváři.

Modré pondělí: Obleč si modré triko, nalij si modré Curacao a pusť si Avatara. Pokud nemáš rád Avatara, zachrání tě Šmoulové.

Šedé nebo Žluté úterý: Pokud prší, je šedé úterý - v tom případě tanči dešťový tanec. Pokud svítí sluníčko, je žluté úterý - v tom případě zatanči tanec slunce. Pokud sněží, někde nastala chyba.

Škaredá středa: Podívej se do zrcadla a pochval se, jak jsi krásný. Pokud zrcadlo tvrdí, že jsi škaredý, nevěř mu - kecá.

Zelený čtvrtek: Lehni si do trávy a poslouchej šumění stromů - načerpáš energii a alespoň na chvilku zastavíš v této uspěchané době.

Velký pátek: Udělej nějaké velké gesto pro někoho, koho máš rád - mnohým postačí upřímné objetí.

Bílá sobota: Pokud sněží, postav sněhuláka. Pokud ne, dej si do vázy konvalinky, větve kočiček nebo cokoliv bílé barvy. Pokud jsi suchar, sepiš petici na přejmenování tohoto "nekorektního" názvu dne."
~
:heart:
Obrázek