Budoucnost Ekury

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
MeNaMeMisa
Lv.1
Lv.1
Příspěvky: 1
Registrován: stř 19. dub 2023 18:56:39
Dostal poděkování: 1 poděkování

Budoucnost Ekury

Příspěvek od MeNaMeMisa » stř 19. dub 2023 19:04:11

Zdravím pokládám poměrně jednoduchý dotaz . Jak vidíte budoucnost Ekury ? Kolik let tu s námi ještě bude ? Dokázal by někdo odhadnout průměrný počet hráčů za 24h.
Předem díky za veškeré odpovědi :P

MichaelScott
Lv.13
Lv.13
Příspěvky: 93
Registrován: stř 06. kvě 2020 18:02:47
Dal poděkování: 60 poděkování
Dostal poděkování: 69 poděkování

Re: Budoucnost Ekury

Příspěvek od MichaelScott » čtv 20. dub 2023 12:07:13

Zdarec, upřímně budoucnost Ekury moc růžově nevidím. Ve zkratce, server drží hráči, kteří tu hrají xy let, mají našlapané účty a těch nových hráčů je tu jak šafránu. Novinky vesměs žádné a když už nějaké jsou, tak hlavní podstatou je, že se něco přidá do IS. Například ten poslední "update" arény, po kterém se na ni lidi vykašlali a z arény, kde se vždycky mačkalo 50 lidí, kteří se tam chtěli dostat je aréna, do které se přihlásí 15 lidí a dojdou do 4. kola :D Server je prostě už hodně rozjetý, není tu žádné lákadlo pro nové hráče, které i kdyby se chtělo udělat, tak většina "stálic" bude prskat, proč to někdo má lehčí, když já před x lety sem to musel dělat takhle a bla, bla, bla... Upřímně já mám teď postavy na karmách, dělal sem sám 4x herbaření P, ent bio, bio na x postavách, zručnost na P.... a řeknu to takhle, účet sem založil 30.3.2020, kde jsem začal od 0 a udělal sem si velice slušnou výbavu atd. nicméně než sem udělal výbavu, než sem udělal pvp výbavu, než sem nasbíral tsantsy ve středních válkách, než sem naexpil na 160.... jsou to tři roky a měsíc a tu postavu už rok nepoužívám, protože tam mám karmy, které odevzdávám, protože nemám čas hrát ekuru jako full-time job a tudíž fakt nechci chodit denně dropovat karmy a odevzdávat karmu každých 6 hodit, vstávat kvůli tomu brzo ráno a chodit spát pozdě v noci, jen abych to neměl za rok, ale třeba "jen" za tři čtvrtě roku... Je to prostě smysl nedávající systém, který existuje jen proto, aby Ekura byla pořád ten "těžký" server a proto, aby to náhodou neměl někdo lehčí. Nikdo dneska nebude hrát hru, kde si skoro musí vzít dovolenou, aby si udělal svůj účet... do toho všeho odevzdávání máš prostě války v tenhle čas, arény v tenhle čas, to fakt abys u toho seděl nonstop a když chodíš do práce a nestíháš válku, tak buď můžeš půjčit někomu postavu, aby za tebe chodil PvPčkovat, což je supr, když "rok" vyděláváš x-set kkk na PvP, které sám nevyužiješ, protože válku nestihneš a nějaká PvP mapa se svým interním systémem, proč by to někdo dělal, že jo.... takže si můžeš dát PvP třeba s nějakým frajerem u skladu a když si dáš tisíc soubojů u skladu, dostaneš vedle jména ikonku tří zkřížených mečíků, to je supr, ne? :D Dřív tu bylo víc nováčků, protože se tak nehlídaly obchody za real (ano, děje se to!!!!) a prostě někdo si chtěl zahrát, přeskočil začátek, koupil si účet, zahrál si a buď pokračoval nebo to prodal jinému frajerovi a ti lidi se tam točili, pak se to začalo hlídat, asi aby lidi spíš kupovali za SD, ale jediný efekt si myslím, že ti lidi řeknou: "Ok, seru na to, zahraju jinej privát" Takže o SD přijdou tak jako tak a navíc i o hráče... Pointa toho celého je, že dneska se každej může s prominutím vysrat na to, aby tady dělal dva roky postavu, která vůbec bude konkurenceschopná.... navíc když karma třeba sama o sobě už nemá cenu (např. účty s rupnutými chitinkami) a taková postava stojí prd, ale když si chceš postavu udělat sám, což by měla být podstata té hry, tak to nechceš jako :D

To jsem se rozvášnil, je to prostě můj osobní pohled na dnešní ekuru, na forko se píšou návrhy a kromě nějakých drobností sem snad neviděl, že by se z nich něco zásadnějšího udělalo a je jedno i kdyby tam hlasovalo 500 lidí. Mám tu dost slušné účty a věci, ale kdyby se dneska smazal server, tak se asi ani nenaštvu a to jsem člověk, co hraje metina od r. 2010 a vlastně je to taková jediná hra, co na PC hraju nějak pravidelněji (teď už ani tolik ne). Bohužel, je to smutné, řeší se to tu pravidelně, ale nic tu nevymyslíme. Pokud Ekura nedostane nějaký nový svěží vítr, nevymyslí způsob, jak nalákat a adekvátně zvýhodnit nové hráče, udělat nějaké větší pvp akce než válku říší a invazi, které se účastní 5 lidí, tak se obávám, že může být za rok, dva konec, ale ne třeba ve smyslu toho, že by se server vypnul. Ale že tam bude pár aktivních lidí a bude to takový ten dead server, ačkoliv bych si to nepřál, tak to k tomu pomalu směřuje. Snad sem ti alespoň trochu odpověděl a pomohl :D
MichaelScott :pm: :jinno:

Caix
Lv.6
Lv.6
Příspěvky: 25
Registrován: pát 23. črc 2010 12:37:28
Dostal poděkování: 6 poděkování

Re: Budoucnost Ekury

Příspěvek od Caix » sob 22. dub 2023 10:54:21

Naprosto souhlasím s Michaelem, prostě banování obchodů za real postrádá smysl, lidi, kteří do toho sypou real a kupují věci/postavy za real budou utrácet i v IS a navíc tu prostě přibyde lidí, kteří přesně nemají čas a chtějí nějakou část hry přeskákat. Myslím si, že když odhlídnu od toho, že se nic nemění po herní stránce, tak banování obchodů za real je hned v závěsu důvodem, proč to lidi opouštěj/nevracej se.

Jinak hraju tu asi od r. 2010 a prošel jsem všema érama Ekury a mluvím vážně ze zkušenosti.
:+: Weest :-:

Uživatelský avatar
Mionix
Lv.26
Lv.26
Příspěvky: 625
Registrován: ned 23. pro 2018 19:43:54
Dal poděkování: 600 poděkování
Dostal poděkování: 682 poděkování

Re: Budoucnost Ekury

Příspěvek od Mionix » sob 22. dub 2023 11:22:21

Caix píše: sob 22. dub 2023 10:54:21 Naprosto souhlasím s Michaelem, prostě banování obchodů za real postrádá smysl, lidi, kteří do toho sypou real a kupují věci/postavy za real budou utrácet i v IS a navíc tu prostě přibyde lidí, kteří přesně nemají čas a chtějí nějakou část hry přeskákat. Myslím si, že když odhlídnu od toho, že se nic nemění po herní stránce, tak banování obchodů za real je hned v závěsu důvodem, proč to lidi opouštěj/nevracej se.

Jinak hraju tu asi od r. 2010 a prošel jsem všema érama Ekury a mluvím vážně ze zkušenosti.
Rád bych znal vaše myšlenkové pochody. Proč by někdo něco kupoval v IS, když by si to mohl koupit za desetinu ceny přes real? Skutečnost je taková, že ti, co kupují prodávají za real z 99% nepřispějí na chod hry ani korunu. Jen masivní banování realu posledních let tuto hru zachránilo, že ještě funguje. Možná to pro vás bude překvapení, ale hra stojí obrovské finanční prostředky ročně. Jak by se na to asi jinak vydělalo?

Přijde vám normální a správné někoho jiného okrádat, kdo tomu věnuje čas, práci, úsilí? Takto normální život nefunguje. Vše se musí zaplatit.

Mio

Uživatelský avatar
Skullhlav
Lv.13
Lv.13
Příspěvky: 94
Registrován: ned 21. čer 2020 13:05:41
Dal poděkování: 51 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Re: Budoucnost Ekury

Příspěvek od Skullhlav » sob 22. dub 2023 16:58:57

To by mě zajímalo co stojí takové peníze teda krom udržování serveru a ten jen na poměry jak hra běží dost zastaralý, když přece všeci co udržují hru to dělají zadarmo jak už to tu mnohokrát zaznělo :think: :think: :think:

Uživatelský avatar
Mionix
Lv.26
Lv.26
Příspěvky: 625
Registrován: ned 23. pro 2018 19:43:54
Dal poděkování: 600 poděkování
Dostal poděkování: 682 poděkování

Re: Budoucnost Ekury

Příspěvek od Mionix » sob 22. dub 2023 18:10:31

Skullhlav píše: sob 22. dub 2023 16:58:57 To by mě zajímalo co stojí takové peníze teda krom udržování serveru a ten jen na poměry jak hra běží dost zastaralý, když přece všeci co udržují hru to dělají zadarmo jak už to tu mnohokrát zaznělo :think: :think: :think:
Tak se zkus zamyslet. Nebo si to nějak zjisti. Plat dvou lidí plus se platí třeba grafikům, plus něco stojí servery v datovém centru.

Dnes si každý hraje, jak je PC gramotný, internetově to samé, ale zjistit si výroční zprávu třeba z Justice.cz to pomalu nedokáže nikdo. :lol:

Mio

Uživatelský avatar
Skullhlav
Lv.13
Lv.13
Příspěvky: 94
Registrován: ned 21. čer 2020 13:05:41
Dal poděkování: 51 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Re: Budoucnost Ekury

Příspěvek od Skullhlav » sob 22. dub 2023 18:23:55

Tak moment jako on si Saggi za tuhle hrůzu něco bere? jako sorry to chci taky, však tu pořád něco nefunguje stabilita hry je katastrofa no nevim kolik za to bere ale bude silně nadhodnocený

Škoda slov tobě něco psát. Co umíš? A že máš potřebu neustále tu hrůzu dle tebe logovat? :lol:

Mio

MoravskyPepin
Lv. 12
Lv. 12
Příspěvky: 81
Registrován: ned 15. dub 2018 11:30:21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 39 poděkování

Re: Budoucnost Ekury

Příspěvek od MoravskyPepin » sob 22. dub 2023 19:40:27

Možná by tomu pomohlo přidání VIP pečetí do IS

Medvidek
Lv.13
Lv.13
Příspěvky: 98
Registrován: úte 14. zář 2021 3:54:51
Dal poděkování: 183 poděkování
Dostal poděkování: 31 poděkování

Re: Budoucnost Ekury

Příspěvek od Medvidek » sob 22. dub 2023 19:59:22

Zdravím,

Nejprve k dotazu:

Jak vidím budoucnost Ekury? Velmi pozitivně - tzn. kladně. Ačkoliv je pár podobných her, Ekura je téměř ve všem převyšuje. Není to tuctovka, to zaměření je znát. Nejde o to mít přeplácaný systém Bůh ví čeho, ale vystačit si s tím co je a radovat se z toho, pokud přibude nový event. Myslím si, že spousty lidí to může sice odradit, ale pokud to člověk bere jako oddychovku a odpočinek - není lepší hry než on-line Ekura. Navíc je i malinko retro, a to mám rád :-)

Kolik let tu Ekura ještě bude? To je jako hádání z křištálové koule. Jde o soukromý server, takže předpoklad je že dlouho, dokud to majitelé, ale i adminy bude bavit :-) Chápejte prosím, tady nejde o nic jiného, než z pohledu majitele (nejsem jím) aby hra přinášela nejen radost, ale i peníze .. :-)
Vesměs tahle komerce platí všude u on-line her, nejen u Ekury. :-)

Průměrný odhad hráčů? Tak tohle je přesně ta otázka na kterou si myslím je skutečně těžké odpovědět byt jako odhad. Jelikož je nutné si vždy připočíst, že snad každý hráč/hráčka - bude mít i podporu a to je buff. Tudíž na 1 hráči jsou v podstatě aktivní 2 a více účtů. Ale odhadem dle mě - denně, včetně krámků - 500 a víc.

...................................................................................................................................................................................

Jinak ke komentujícím - Vezmu to odspoda - nový kabát? :-) Proč? Nesmysl - i kdyby hra měla milion roztodivných úkolů, 50 jiných arén a super duper grafiku, přesto ta hra může být propadák. Nejde o vizualizaci, jde o hratelnost, souvislost a funkčnost úkolů a také chi chi o venty, které mnohdy spouští GM. Ne hra samotná .... :-) A proto, je vidět, že práce kterou GM dělají, jí dělají dobře - bez nich žádný event nelze spustit, ale - to mnozí z nás pochopí až časem.

Dále, aréna - je spousty druh arén v jiných on-line hrách. Ale dalo byse říci, že tak či onak, časem jde o stereotyp - hra sama o sobě neumí měnit podmínky arény ty jsou pevně dané ... . Ano, oživení - arény - ale neznám jediný důvod proč to měnit. Jelikož okamžitě když někdo něco změní pak to skupinu hráčů odradí, větší část naštve a zbytek se bude tetelit blahem protože mají vyděláno a našoupou tam ty svý vytuněný postavy - to by bylo až moc nefér k začínajícím hráčům. :-)

...............................................................................................................................................................................

A ted malé tajemství - osobně jsem navrhoval jakési 2 způsoby rozšíření hry - první za poplatek - si hráč může "dokoupit" vstup např do kasemat - kde jsou různí mobové a ta mexpit až do aleluja - navíc předměty v těchto lokacích nelze pak dropnout na obyčejných mapách. To se mi zamítlo a jsem za to rád. Nechám vás hádat proč asi .... :-)

Druhý způsob by možná malinko napomohl všem co chtějí nový kabát hry a bůh ví čeho - jednalo by se o hru, která může být hraná i off-line. Tzn. příběhové linie by hráč mohl provádět i mimo on - line hraní. Stejně jako prodeje věcí. Jenže by pak mohl být švindl. Někdo by se zas v něčem vrtal a obohacoval by se :-) Nu a onen off-line systém by hráče nepustil výš, než třeba nevím o 1 lvl. Tzn. odměny za plnění úkolu off- line by bylo BZK a yang. Potom byse onen hráč musel on-line přihlásit do hry a hrát opět on - line. Jen tak by mohl zvýšit svůj lvl. Určitě byse na tom dalo zapracovat, ale opět - bylo by to zbytečné - zamítnuto. :-)

Takže co vlastně dělá hru hratelnou a hlavně úspěšnou? NO PŘECI MY - HRÁČI. Ne program, ne věci, ale my lidi u kompů co tu hru hrajeme. Takže v čem je problém? Spojit se a jít mlátit nějaké bossy? Hromadně expit - těžit apod?

Tomuhle vážně nerozumím. :-)

Méďa
Největším nepřítelem člověka je on sám sobě. Mít srdce, lidskost a projevovat lásku neznamená že je život nulou - i když vše je relativní :-) Hledat nepřátele znamená být sám/a. :-)

Igorko
Lv.1
Lv.1
Příspěvky: 3
Registrován: sob 22. dub 2023 20:59:06
Dostal poděkování: 9 poděkování

Re: Budoucnost Ekury

Příspěvek od Igorko » sob 22. dub 2023 22:22:28

Dobrý deň, ahoj, vitaj každý kto to číta.
Hneď k prvej otázke - ako vidíte budúcnosť ekury?
- Za mňa biedne. Ľudia z hry odchádzajú, nebaví ich to. Môžeme si to všimnúť na viacerých príkladoch.
Vojny - v poslednom čase všetci tí ktorí do tej vojny ešte idú len nadávajú aké to tam je. (Popravde aj mne sa lepšie válčilo keď tam chodilo o 20 ľudí viac)
Arény - keď sa ráno náhodou postavím pred arénu, tak sa vedľa mňa lognú ešte šiesti a navzájom si kladieme otázku: Ideme čakať 3 minúty kým bude možné ísť dnu, alebo to radšej rovno vypneme? (Dnes to platí už aj o poobedňajších arénach)
PvM časť hry - PvM mapa pre pokročilých hráčov je na serveri len jediná - entarián, (ak nepočítame HG, ale prečo by niekto chodil zarábať do mapy kde je o 70% horší zárobok ako v entariane) takže hráč ktorý hrá PvM si ľahko všimne a zapamätá koľko hráčov sa taktiež venuje PvMku. Som jeden z tých čo chodili denne do entarianu asi pred pol rokom. V tom čase sa tam striedalo pravidelne ďalších cca 20 ľudí. Keď tam prídeš v dnešných časoch je tam 5-10 rovnakých ľudí.

Teraz k vyjadreniu pána Mionixa
"Přijde vám normální a správné někoho jiného okrádat, kdo tomu věnuje čas, práci, úsilí? Takto normální život nefunguje. Vše se musí zaplatit.

Tak se zkus zamyslet. Nebo si to nějak zjisti. Plat dvou lidí plus se platí třeba grafikům, plus něco stojí servery v datovém centru."
- Z jednej strany úplne chápem prečo zabanovať človeka ktorý niečo predal za reálnu menu, ale z druhej strany, nechápem prečo zabanovať aj človeka ktorý prišiel hrať váš server a asi to myslí vážne keďže bol ochotný do toho dať (neraz nemalé) finančné prostriedky. Možno sa to javí ako nespravodlivosť ale pozrime sa na to takto: Keby to tak fungovalo predávali by za reálnu menu v 90% len ľudia ktorý už končia na vašom serveri a tie predané veci by ostali u hráčov ktorý by stále trávili čas na hre.
K druhej časti citátu pána Mionixa.
- Z peňazí ktoré majiteľ serveru získa tým že ľudia kupujú SD sa platia dvaja ľudia. Chcel by som sa spýtať čo tí dvaja ľudia priniesli do hry za posledných 5 rokov. (Nepovažujte to za osočovanie alebo niečo podobné. Ak som to zle sformuloval, ospravedlňujem sa) Totiž ja ako hráč za posledných 5 rokov vidím v hre len pár maličkých zmien a 2 "väčšie".
1. Zmena: Invázia - prepadák.
2. Zmena: Arény - Prvé dva týždne super, ľudia si pofarbili chitiny, vy ste zarobili na formulách pár dukátikov a potom znovu prepadák.
Preto rozmýšľam či má cenu platiť tých dvoch ľudí ak za 60 mesačných platov nedokázali priniesť tak sľubovaný veľký update serveru.

Chápem že my hráči sme možno nároční a veľakrát máme nesplniteľné očakávania, ale zas na druhú stranu sme tí ktorí ten server držia pri živote. Tak prečo nedopriať tým ľuďom aspoň to čo im sľubuje už roky - update? Aby aspoň tých "100" stálych hráčov malo znovu z tej hry zábavu, aby mohli robiť znovu niečo nové, spoznávať ďalšiu časť hry... Proste aby aspoň na rok, dva boli "zaneprázdnení".

(Toto je len pohľad jedného z mnoho hráčov)
Majte sa pekne a skúste si užívať hru.

Zamčeno

  • You do not have permission to post in chat.
@ Angela « pon 6:48 pm »
To je dobry napad, dekuji.
@ ddavidd « pon 6:47 pm »
Pokiaľ podáš kvalitné a dôveryhodné informácie, tak sa to dá zmeniť aj cez ticket iného účtu
@ Angela « pon 6:40 pm »
Zdravim lidi, mam dotaz. Na uctu mam email, ktery je smazany a ted mi nejde zmenit na novy, jelikoz se odkazy zasilaji na starej email. Ani ticket nejde podat, protoze se to furt zasila na ten starej email a ted se kvuli tomu nemuzu prihlasit do hry. Co ted? Poradite mi prosiiiim?
@ schvarz « pon 3:13 pm »
čuspic a pevný nervy
@ Ezzo95 « pon 3:13 pm »
jak rikas. :) tahle debata by se mohla vest jeste dlouho kazdopadne odpoved jsem dostal a dekuji ti. Ted musim ficet tak preji hezky zbytek dne :)
@ schvarz « pon 3:12 pm »
Pokud není někde místo, znamená to, že to očividně je populární/lukrativní místo. Když přidáš víc cháček, tak to bude farmit víc lidí, čímž se výrazně zvýší nabídka těch věcí, co tam dropujou, což prostě má významnej efekt na ekonomickou situaci. A pokud se jedná o místo, kde padají čistý yangy, tak to zase znamená ještě větší inflaci, což už teď je obrovskej problém.
@ schvarz « pon 3:10 pm »
Přidávat CHáčka znamená významně ovlivnit ekonomiku hry
@ Ezzo95 « pon 3:10 pm »
nemluvime tu o novych lokacich vecech apod.. tam je sance docela miziva rekl bych. A samozrejme pridat dalsi CHcka taky neni asi jednoduche jak pises ale toho casu uz nato bylo spousta
@ schvarz « pon 3:10 pm »
Nevím, krapet mně teď připomínáš člověka, co křičí na mrak
@ Ezzo95 « pon 3:09 pm »
porad spouusta lidi cpe do ekury penize a clovek by mozna cekal ze se server s takovou historii trosicku posune
@ schvarz « pon 3:09 pm »
Tenhle problém nemá jednoduché řešení.
@ Ezzo95 « pon 3:09 pm »
je mi jasne ze napadlo. proto nechapu ze ani po 12 letech je to stejne
@ schvarz « pon 3:08 pm »
Myslíš si, že jsi první, koho to napadlo? Swamp existuje 12 let, máš pocit, že to nikoho předtím nenapadlo? :D
@ Ezzo95 « pon 3:07 pm »
Mozna by stacilo pridat nejake to CHcko aby se lidi nemuseli rvat o misto na bazinach apod
@ schvarz « pon 3:07 pm »
A pak se to strhne v nahlašovací spoušť, kdy je ticket systém zahlcený jenom těmihle nahlášeními a screenshot jako důkaz nestačí a málokdo bude mít k dispozici video kompletního incidentu. A chtít po GMkách, aby koukali u každýho tiketu na 15 minut videa o tom, kdo udělal co, to je taky nereálný
@ Ezzo95 « pon 3:06 pm »
bohuzel ekonomika ekury je postavena tak ze pokud chce clovek nejakou i kdyby prumernou vybavu na pvp tak by treba v tom swampu musel stravit mesic v kuse pomalu
@ schvarz « pon 3:06 pm »
Pokud by nešlo škodit pomocí pvp, tak si ty lidi najdou skoro vždycky způsob, jak škodit jinak.
@ schvarz « pon 3:06 pm »
No jenže tým by se tomu musel věnovat hodně, zase jim nelze tolik přisuzovat vinu jo.
@ Ezzo95 « pon 3:06 pm »
to je ovsem docela smutny fakt. Ekuru mam rad a vzdy se k ni vratim i kdyz uz je mnoho jinych serveru ktere nabizeji vice moznosti. O to vic me mrzi kdyz narazim na nejakeho vagabunda ktery umi jen skodit. A postoj tymu jak jsi rekl je negativni nebo spis lhostejny
@ schvarz « pon 3:03 pm »
zásadním problémem v téhle situaci je, že pokud ten "škodič" má výbavu a dostatek času, tak ho to škodění nic nestojí - mnohokrát jsem navrhoval, aby byla do hry zavedena nějaká mechanika (a navrhoval jsem jich dost), která by tenhle problém řešila, ale nikdy tomu nebyla dána sebemenší váha, takže bohužel, je to v pořádku
@ schvarz « pon 3:01 pm »
Tahle debata byla s týmem a adminy vedená už mnohokrát. Nikdy nebyla žádná snaha z jejich strany tuhle situaci řešit, ani měnit herní mechaniky, aby to fungovalo nějak lépe.
@ schvarz « pon 3:00 pm »
Proč by nebylo? Je to pvp hra a pravidla to nezakazují. Je to svinský? Dost možná jo. Ale zakázaný to není.
@ Ezzo95 « pon 2:59 pm »
nikdo nerika ze by za to mel byt byt ban v podobe 40TB .. ale vysledku kdyz si udelam pvp char a budu chodit treba do swampu a vyhlizet komu co padne a pak ho budu zabijet abych si ten item vzal za nej tak je to v poradku?
@ schvarz « pon 2:57 pm »
Přeci jenom je to pvp hra
@ schvarz « pon 2:57 pm »
A jak bys to řešil?
@ Ezzo95 « pon 2:56 pm »
hraju tady uz nejaky patek a cetl jsem je uz hodne davno :-) kazdopadne mi tohle neprijde ze by se to melo prehlizet
@ schvarz « pon 2:55 pm »
četl jsi pravidla hry?
@ Ezzo95 « pon 2:55 pm »
i kdyz se me cilene snazil zabijet abych si nemohl lootnout veci z metinu ktere mi padnuli? a sekal nademnou z kone?
@ schvarz « pon 2:53 pm »
@Ezzo95,  pokud ten člověk chce to místo, co máš ty a vybojoval si ho v pvp, tak za to postih není. Pokud tě cíleně pronásleduje hráč po celé hře (skrze více map), pak už to nějak řešitelné být může
@ Ezzo95 « pon 2:43 pm »
ahoj. je nejaky postih kdyz si v klidu dropuju prijde jiny hrac a zacne me zabijet porad dookola stim at tahnu?
@ qSTRoNgMANp « pon 11:05 am »
presumpce viny no. :D
@ Suko201 « pon 7:34 am »
Chudák :D typkovi odstaví z podezření účet a přijde jen kvůli podezření o premko :D
@ TheDobbyk « ned 6:14 pm »
Máte tam SZ.
@ Mionix « sob 6:50 pm »
@TheDobbyk,  Pošlete mi do SZ číslo ticketu nebo jméno postavy, která je odstavená. Podívám se na více podrobností.
@ Mionix « sob 6:44 pm »
@TheDobbyk,  Pokud je účet odstaven, tak z vážného důvodu prověření nebo zabanování. Bonusy na daném účtu jsou irelevantní. Nenahrazují se, pokud GA nerozhodne jinak.
@ TheDobbyk « sob 3:16 pm »
Ahoj, jak je to kdyz ti odstavi učty a mnel sem tam VIPko na 30 dni :D pozastaven byl na 3 mnesice..
@ Hakan « sob 1:51 pm »
@TomasFoxx,  hledej šmudlo
@ TomasFoxx « sob 1:08 pm »
Mohl by někdo z týmu prosím mrknout na tiket 92271? Potřebuju co nejdřív najít ztracenej item :D
@ Relly « čtv 6:49 pm »
@Makarov,  Nepoznáš
@ Makarov « čtv 3:04 pm »
Postavu na pvp - bmko 6gen nebo 160 bez gen ? :-) jak moc je to znat?
@ Lejno « čtv 2:48 pm »
Nesmrteľnosť by sme teoreticky mali, ešte to BMko aby sa to dalo hrať jak ľudia
@ Lacius « sob 3:56 pm »
První 3 z každé říše, dnes, obdrží ještě nějakou odměnu do IS
@ Suko201 « pát 8:12 pm »
<3
@ Suko201 « pát 8:12 pm »
Konečně steepka, na to jsme čekali 💙
@ Mionix « pát 1:46 pm »
@CrazyBull,  Již se to někomu stalo. Potřeba udělat ticket se všemi potřebnými informacemi. S tímto opravdu nikdo nepočítal.
@ TomasFoxx « pát 10:13 am »
@CrazyBull,  tušim že to u nich píše trvanlivost 30 dni?
@ CrazyBull « čtv 8:57 pm »
Zdar všem , chci se zeptat zda se někomu vypařili ingredience dračího elixíru nebo se to stalo jen mě. Díky
@ HeXaPrO « čtv 6:54 pm »
Je tu grindelwald ?
@ Pajik « čtv 11:11 am »
@KerkyzAfterky,  Na vánoce a na výročí, ale to, zda a kdy to bude, to je už na GP. Můj předpoklad je, že to bude, ale to je tak vše, co se řekne. Zatím, co si vzpomínám, to je tak každý rok, ale může se i stát, že nebude holt
@ TomasFoxx « čtv 10:47 am »
@ KerkyzAfterky « čtv 10:29 am »
Takashiro píše:
Mionix píše: @Takashiro,  Ten bývá jen o Vánocích.
tak to žiadne investicie do vianoc? 🥲
myslím, že byly i na výročí ekury jak je v červnu. Ale nevím, jestli každy rok
@ KerkyzAfterky « čtv 10:28 am »
Mionix píše: @KerkyzAfterky,  máte rukavice? To pomáhá. Sám jsem viděl sekat meteor mrazu v zaniklé jiného hráče. Měl prut 10kk 5kk kraslici, požehy, perg válečníka průniky.
tak fakt to je rukavicema, já myslel, že na tyhle eventové věci to nemá vliv :D :D tak díky a pardon :D
@ Takashiro « čtv 10:15 am »
Mionix píše: @Takashiro,  Ten bývá jen o Vánocích.
tak to žiadne investicie do vianoc? 🥲
@ Mionix « čtv 10:05 am »
@Takashiro,  Ten bývá jen o Vánocích.
@ Mionix « čtv 10:05 am »
@KerkyzAfterky,  máte rukavice? To pomáhá. Sám jsem viděl sekat meteor mrazu v zaniklé jiného hráče. Měl prut 10kk 5kk kraslici, požehy, perg válečníka průniky.
@ KerkyzAfterky « čtv 9:44 am »
Z mrazíka sem teď dostal prut 5kk a 2 požehy, to je bizár. Chci vidět, kdo vám to bude hrát příští rok :_D
@ Takashiro « čtv 8:57 am »
Kedy bude nejaky ten bonus na SDčka?
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Dnešní údržba je posunuta na 11h.
@ Mionix « úte 8:58 am »
@Relly,  Mohu s vámi souhlasit, i support je důležitý, ale nic s tím nezmohu.
@ Relly « pon 6:14 pm »
@Mionix,  Co se týče hodin práce jednotlivých gm na eventech, to hráč posoudit nemůže. Muže a nemusí to tak být. Nicméně je ve hře tolik GM a nepřijde mi Ok, ze se na tickety čeká pomalu čtvrt roku. Beru, že se třeba podílí částečně na hře, co se eventu tyče. Osobně si myslim, že to tam delaji jen někteří a zbytek se veze, ale nevadí, to hráč nevidí jak ten ticket systém. Ale ona ta podpora (support) by měla též fungovat, je to jakási součást te práce a to mi přijde, že to tu nefunguje vůbec.

Who is chatting

offline Akyl26 
offline Mionix 
offline Nebiros