Stránka 1 z 1

Zvýhodnění slabších říší ve válce

Napsal: pát 21. dub 2023 23:21:49
od suja97
Ahoj,
na fóru jsem registrován krátce, ale s desetiletou pauzou hraju Ekuru (Sindicate) od r. 2010.
Účastním se relativně pravidelně všech válek a jelikož jsem z červené, tak se celkem často potýkám s nízkou účastí spoluhráčů (počítám i Chunjáky) ve středních a malých válkách - viz. dnešní účast 21.4. z říše Chunjo: ohromujících ,,0,, hráčů.
Ať si říká kdo chce co chce, i se sebelepší výbavou si prostě nezahraješ když se na vteřinu zastavíš a hned máš v zádech čtyři léčky ze zamaska.
Tak jakým způsobem trošku vyrovnat síly?
Oceňuji zavedení poplatků za přestup mezi říšemi, to může alespoň trochu motivovat k přestupu do slabších říši, ale říkal jsem si, co zkusit zavést ve válce (jako pilotní projekt zatím v malé) bonusy pro nejslabší říše? Řekněme říše s nejnižší účasti bude mít automaticky zvýšenou odolnost o 10% a říše s druhou nejnižší o 5%?
Občas hraju CS:GO a tam se zavedlo něco podobného - finanční zvýhodnění oslabeného týmu, a IMO to hratelnosti dost prospělo.
Podle mého názoru by tohle opatření mohlo celkem slušně vyrovnat síly na bojišti a hlavně by to bylo systémové opatření - pokud by se v budoucnost stala dominantní říši např. Shinsoo, tak by zase byly zvýhodněné ostatní říše atd.
Jaký na to máte názor vy ostatní? (počítám že modrá bude proti, protože jim současný stav dominantní říše vyhovuje, ale myslete na budoucnost!!! :D )
Díky za zpětnou vazbu.
V.

Re: Zvýhodnění slabších říší ve válce

Napsal: ned 23. dub 2023 10:37:42
od Suko201
Ahoj,
to se nikdy neudělá ,protože by pak modrá jako vždy brečela a zrušili by to hned po první war po updatu. :-)
Já osobně bych dal permanentní zákaz přestupu do modré a založení dalších postav na modré, anebo rovnou zrušil jednu zemi ,protože konec jedné je už za rohem a nikdy už nebude líp.