Co je špatně?

Diskuze o všem možném, co se netýká hry. Nezapomínejte ale na pravidla!
Medvidek
Lv.13
Lv.13
Příspěvky: 98
Registrován: úte 14. zář 2021 3:54:51
Dal poděkování: 183 poděkování
Dostal poděkování: 31 poděkování

Co je špatně?

Příspěvek od Medvidek » sob 29. dub 2023 11:25:40

Ahoj,

moje myšlenka proč založit toto vlákno je prostá:

Chybí zpětná vazba ze strany provozovatelů, admin. týmu atp. Proto i tímto s prosbou, ale i žádostí o případné odpovědi nám hráčům, by mohlo sloužit toto vlákno, i když si uvědomuji, že mnoho je ve VOP, v tom že existuje jakýsi hráčský kodex - jak se chovat, ke všem apod. Přesto tímto nechci znát nic, co je v režimu utajení - P.R. Prostě jde o to, co my hráči, v rámci komunikace s týmem, můžeme dělat stále špatně, a přehlížíme to.

Takže co je špatně? Dle názorů provozovatelů, či jiných členů admin. týmu? (Odpovědi nejsou povinností) Ale - pokud my hráčská komunita kritizujeme, cokoliv na hře, přístup nevyjímaje, pak si myslím že by bylo vhodné, aby šanci dostala i druhá strana, a to jsou provozovatelé, programátoři apod. Prostě členové admin. týmu ke svému vyjádření.

I když chápu tu tenkou hranici mezi kritikou, a hejty - pak to můžete psát jako kritiku mého uživ. nicku. Slušnost je podmínkou. Snad by tohle "vyříkání si postojů" mohlo mít a vnést zdravý a čistý vzduch do komunikace mezi náma hráči a adminy. Děkuji za pochopení. Medvídek :-)
Největším nepřítelem člověka je on sám sobě. Mít srdce, lidskost a projevovat lásku neznamená že je život nulou - i když vše je relativní :-) Hledat nepřátele znamená být sám/a. :-)

MichaelScott
Lv.13
Lv.13
Příspěvky: 93
Registrován: stř 06. kvě 2020 18:02:47
Dal poděkování: 60 poděkování
Dostal poděkování: 69 poděkování

Re: Co je špatně?

Příspěvek od MichaelScott » sob 29. dub 2023 13:26:27

Nazdar,
upřímně by mě zajímalo, kolik ti je nebo jestli si tu děláš z lidí srandu, ale ty tvoje odpovědi a tohle téma mi přijdou, jako kdybys spadl z višně. Ty témata, viz téma "Budoucnost Ekury" se tu objevují v pravidelném rytmu už pár let, dále je tu sekce návrhy kam lidi píšou a ještě tam můžeš dát anketu, aby tým viděl, jestli o to je nebo není zájem. Sám každoročně do sekce návrhy napíšu ve slabé chvilce nějaký návrh, zahlasuje mi tam posledních 50 aktivních lidí, kteří na fórku jsou a většina reaguje kladně a nikdy v životě z toho nic nebylo. Byly to návrhy jako: zrušení času u karem, reset schopností do 79lv (aby si nováček mohl vybrat než opustí malé války), rychlejší klikání bylin do okna výroby lektvarů (aby to tam člověk nemusel jak retard přetahovat po kusech, když dělá tisíce elíků), skládání skinů (aby člověk neměl třeba 5x skin 5% na lidi v meči k ničemu, ale mohl to nějak složit / vyměnit).... nikdy v životě žádná odpověď, možná jednou, když sem se dovolil zeptat, jestli se to teda realizuje, když to mělo asi 30 hlasů pro a jeden nebo žádnej proti a šlo prakticky o blbost, která trochu ušetří čas, načež sem dostal odpoveď ve stylu seřváka, jakože: "HELE TOHLE JE SEKCE NÁVRHY A MY TO JAKO NEMUSÍME UDĚLAT JEN PROTOŽE TO CHCETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" - načež bylo téma zamítnuto a odstraněno, takže asi tohle ti řeknu k téhle situaci.

Asi seš prostě jen naivní a to nemyslím zle, taky sem byl pár let naivní, když sem to zkoušel... ale prostě o ekuru se starat podle mě už zájem není, už jen to, že u každého návrhu se tu píše, že jsou potřeba prachy na to udělat tohle a zaplatit támhle toho a na provoz serveru a pak se podívej co se stane, jo?

Aby se zvýšily příjmy serveru, tak se udělá "big update", kde se prostě udělá aréna 4x denně, můžou se barvit chitinka, přidá se do formule ZB, skiny budou dostupnější - víc lidí bude chodit arénu = víc se bude barvit = víc peněz z IS pro server. Ok, chápu, musí se to nějak živit, neříkám nic, dobrý.... ale co přijde pak? Aréna je moc lehká... tak ji ztížíme tak, že se to prostě nedojde a lidi ji nebudou chodit, ačkoliv sem si myslel, že princip "těžkosti" arény je v tom, dostat se tam ze všech těch 50ti hráčů (naučit se otázky může každej, taky sem je neznal, když sem se rozhodl ji chodit). Takže tenhle update = nechodí se aréna = nebarví se brnka = nikdo nebude kupovat formule z IS. Takže celá tahle habaďůra s arénou neměla absolutně smysl, akorát se celá slavná aréna pos*ala, ačkoliv její původní záměr byl jasný a ze strany ekury jakž takž pochopitelný :D

Takže takovéhle kroky dělá teď vedení. Takže nebuď naivní, už to nikoho nezajímá a těch posledních pár lidí, co tady píšou na fóru co je špatně a co by se dalo udělat, tak tihle lidé jsou bráni jako rouhači, nadávači, chytráci, ačkoliv každej z nich to myslí dobře a chce serveru pomoct (včetně mě), tak server o to prostě nestojí, toť vše.
MichaelScott :pm: :jinno:

Medvidek
Lv.13
Lv.13
Příspěvky: 98
Registrován: úte 14. zář 2021 3:54:51
Dal poděkování: 183 poděkování
Dostal poděkování: 31 poděkování

Re: Co je špatně?

Příspěvek od Medvidek » sob 29. dub 2023 13:51:59

Dobrý den,

obsah Vašeho komentáře, je směřován na moje už. označení tudíž, lepší by bylo ony dotazy psát v bodech, s ohledem na možné odpovědi, ale i přesto se sluší, jako první poděkovat za reakci. Děkuji.

Ano, zájem o věk uživatelů je v rámci GDPR nemožný. Tudíž, nelze ani mámit podobné osobní informace byz jako zajímavost od dalších hráčů. Bohužel. Višen a třešen jsou si v mnohém podobné, přesto, to není podstatné - to podstatné je, že je to výživné, ale i chutné - ne každému, jistě :-)
Ty témata se mohou obejvovat klidně o cyklicky - ale to podstatné je - proč se objevují - tzn. něco bude špatně. A tou chybou asi i bude, vztah hráčů k ostatním hráčům apod. Hru at uspěšnou či neuspěšnou - vždy dělají hráči. Hráčská komunita. TO co dělám dělám dobrovolně - jen vy třeba nemusíte mnohé vidět, jen spekulujete ... :-) Pokud se budeme k sobě chovat slušně, a neodsuzovat, pak z těch cca 50 lidí, o kterých asi píšete, se může stát 200 lidí. Ale dokud si tu budeme nadávat, neprospěje to vůbec ničemu ... to že třeba se mnou nesouhlasíte, klidně ve všem je možné a nic proti tomu nemám. Ale to samé se čeká od vás - oba máme právo se vyjádřit - ale ne si tu nadávat - jednak se to strhne v plivání jedu po komkoliv a pak, mnozí nezlaý lidi, co třeba mají náladu si to zkusit tuhle hru to ODRADÍ - přesně tyhle půtky když vidí jaká že tu je komunita. :-) Dále, to vše co jste navrhoval, je zásahem do programu, aplikace hry. A to je přímý zásah. Tzn. vypnutí serveru pokud by se s tím mělo něco dělat. To si musíme uvědomit. Spíše je lepší se zaměřit na zpestření hry, aby těch zásahl do programů bylo co nejméně, ale pro hráče to bylo něčím novým a motivujícím.
Nu já komunikoval kdysi s někým slušnou formou - a také slušně mi to bylo nejen že vysvětleno proč ne, ale také se mi dotyčný člen omluvil za prvotní reakci - asi si o mě myslel něco jiného než to, že jsem pořád ten samý Medvídek .-)

Jak jsem spal, mě můžete psát cokoliv - ale s jedinou výhradou - SLUŠNĚ! Rád odpovím i na kritiku mojeho už. nicku - vždyt jsme lidi a bez kritiky to nejde :-) Bohužel, pravda je v tom, že za vše se platí. Tzn. vůbec nic není zadarmo ... To je realita. A i server "žere" elektřinu a potřebuje údržbu. I když byse nic nedělalo - už jen tohle stojí těžký prachy .. neříkám a nepíši že s tím souhlasím, ale naopak, nejsem naivní ... . :-)

Ale takto to vidíme my hráči - pro nás to je super. Ale ne pro ad. tým. Už o tom spal i Mionix. Není to tak jednoduché - my tu můžeme navrhovat co chceme, ale není nikdy povinností majitelů apod. na to reagovat a když reagovat pak kladně. To je naivní - nejprve totiž se musí získat náklonost majitelů k nám hráčům/komunitě. A my jako komunita bysme měli mít připomínky např. ke stavu areny - ale - opět - ne dříve, dokud si jako komunita mezi sebou neuděláme vlastní pořádek. Pokud začneme upozornovat na chyby, a ne na "hlouposti" nu opět tu psal pan Mionix, že na ticketu si moc lidí nestěžuje, ale právě ticket slouží i majitelům k tomu, že okamžitě vidí co komunitu trápí apod. Tím nenavádím, je to jen "hloupý názor nikoho".

Jde o formulaci- myslím si, že tenhle tým je skutečně velice benevolentní - a nepřidělují se trestné body jen tak. To už skutečně musí být hodně za hranou ... takže nesouhlasím s tím že na vinně je jen ad. tým. Na naopak - na vině jsme jen my - hráči. Neumíme komunikovat, neumíme požádat nebo poprosit o laskavost. Prostě je to podbní Marfuše z pohádky Mrazík - JÁ CHCI - HNÉÉÉD.

To je můj soukromý osobní názor na váš komentář. Můžete nemusite souhlasit - to je vaše věc. A proto ani nepřesvědčuji, že musím mít pravdu. PRostě toto je názorový dialog. :-)

P.S. A pokud počkáme, možná že se časem připojí i někdo z adminů a prozradí nám, v čem my dva v rámci vzájemné komunikace děláme chyby - co bylo špatně. Od toho tu možná i tak trochu jsou ...

Medvídek :-)
Největším nepřítelem člověka je on sám sobě. Mít srdce, lidskost a projevovat lásku neznamená že je život nulou - i když vše je relativní :-) Hledat nepřátele znamená být sám/a. :-)

Uživatelský avatar
Lejno
Lv.21
Lv.21
Příspěvky: 307
Registrován: pát 31. kvě 2019 15:03:08
Dal poděkování: 229 poděkování
Dostal poděkování: 456 poděkování

Re: Co je špatně?

Příspěvek od Lejno » sob 29. dub 2023 14:03:42

Voteban Medveď 1/10
Do tretice všetko dobré...
Obrázek

Medvidek
Lv.13
Lv.13
Příspěvky: 98
Registrován: úte 14. zář 2021 3:54:51
Dal poděkování: 183 poděkování
Dostal poděkování: 31 poděkování

Re: Co je špatně?

Příspěvek od Medvidek » sob 29. dub 2023 14:10:10

Lejno píše: sob 29. dub 2023 14:03:42 Voteban Medveď 1/10
Dobrý den,

Ne ban bych Vám, pokud bych byl členem týmu, skutečně nedal. Není důvod. Děkuji za Vaší reakci. Medvídek.

P.S. Nemůžete rozkazovat administrátorskému týmu. To je naivní. A mnohdy podobné nesmysly, sráží nejen v rámci připomínek, úroven diskuzí velice dolů. A proto se stává, že jaksi není chut s hrou něco dělat pro nás všechny ... :-)

Medvídek :-)
Největším nepřítelem člověka je on sám sobě. Mít srdce, lidskost a projevovat lásku neznamená že je život nulou - i když vše je relativní :-) Hledat nepřátele znamená být sám/a. :-)

MichaelScott
Lv.13
Lv.13
Příspěvky: 93
Registrován: stř 06. kvě 2020 18:02:47
Dal poděkování: 60 poděkování
Dostal poděkování: 69 poděkování

Re: Co je špatně?

Příspěvek od MichaelScott » sob 29. dub 2023 14:26:38

Lejno píše: sob 29. dub 2023 14:03:42 Voteban Medveď 1/10
2/10
MichaelScott :pm: :jinno:

Zargys
Lv.1
Lv.1
Příspěvky: 0
Registrován: pon 24. říj 2022 1:09:30
Dal poděkování: 1 poděkování

Re: Co je špatně?

Příspěvek od Zargys » sob 29. dub 2023 14:43:11

Je mi tu z toho zle, Michael se tu stále pokouší o jakoukoliv reakci admin týmu, hromada lidí tu podá logické návrhy a sami se týmu pokouší pomoci, ten na to ale očividně kašle, ale místo toho tu máme našeho Medvídka, který se po otázce na jeho věk obrací na GDPR a admin tým pořád jen chrání.

Ještě dodám jednu moji osobní myšlenku - vedení gigantických herních společností s komunitami komunikuje více, než tým Ekury (tím nemyslím vás Mio, pokud si to budete číst). Nevím, jestli to brát jako aroganci, ale přijde mi to vůči nám - hráčům - doslova urážlivé. Nebýt nás, tak žádná Ekura neexistuje a i když naprosto zapomenu na nějaký větší update, o kterém se s námi admini nechtějí bavit, tak se nevyjádří ani k žádné malé úpravě např. zrušení času u karem apod.

Obecně tu na Ekuře není na update čas ani peníze, ale na úpravu vánočního eventu a arény se obojí náhodou našlo akorát, že tyto úpravy nikdo nechtěl.

Takže co se týče téma tohoto vlákna, řekl bych, že admini buď mají nějaké interní kodexy, které jim zakazují s komunitou komunikovat nebo se prostě nic nechystá a jen nemají "koule" to napsat narovinu.

Medvidek
Lv.13
Lv.13
Příspěvky: 98
Registrován: úte 14. zář 2021 3:54:51
Dal poděkování: 183 poděkování
Dostal poděkování: 31 poděkování

Re: Co je špatně?

Příspěvek od Medvidek » sob 29. dub 2023 15:29:19

Dobrý den, vážený pane Zargys,

Víte - tady v žádném případě nejde o to s čím souhlasím já. Jsem jeden z Vás všech - sice medvídek, ale to na tom nic nemění. Chybí slušnost, respekt apod. Nemůžu chtít něco po někom, a nemít důvody, proč to vlastně chci .... :-) Pro sebe? Pro Vás? Pro komunitu? Admin. tým? To je selekce - ne, bud to chci pro všechny - nebo pro nikoho. :-)

Nu ano - máte pravdu - hráči VOP nečtou .... je to moc dlouhé a nezáživné. Souhlasím. Stejně jako některé komentáře od Medvídka že? Ale co je vlastně tím účelem? Číst si to? Vědět co potvrzuji - co je obsahem, na co vlastně chci reagovat? Hm, to nemohu napsat za nikoho z nás, jen za sebe :-)

Ad. týmu se nezastávám. Mají dostatek pák, jak nás usměrnit. A klidně i potrestat. Zde vás rád vyvedu z omylu - nejsem a nikdy jsem nebyl členem Ad. týmu. Jen mám jiné názory než vy, a za to mě chtějí mnozí trestat. Prostě to nechtějí pochopit. A tak bude třeba kočka, ale nic se na tom nezmění - ne tímhle způsobem ... :-)

Jistě, že určo bude PR u adminů. O tom jsem nikdy nepochyboval, ale může to být spekulace. A nezajímá mě to - jsou to interní věci. A to není mojím zájmem, jedině pokud bych se chtěl ucházet o nějaký ten post. Ale to vážně nechci. Mám jen jedny nervy ... :-)

A víte co bylo úvodem tohoto vlákna prosím? Vidíte jak snadno se vše strhává jinam než by asi tak mělo být - ta původní myšlenka je kde? A přesně takhle to chodí s návrhy .... :-)

Ono je o čem přemýšlet a vždy je jednodušší hledat chyby na jiných, než sám u sebe.

Přesto děkuji za váš názor. A klidně pište dál, na můj už. nick. Určitě vše vyřešíme :-)

Medvídek.
Největším nepřítelem člověka je on sám sobě. Mít srdce, lidskost a projevovat lásku neznamená že je život nulou - i když vše je relativní :-) Hledat nepřátele znamená být sám/a. :-)

Accuracy
Lv.1
Lv.1
Příspěvky: 0
Registrován: stř 04. led 2023 22:38:24

Re: Co je špatně?

Příspěvek od Accuracy » sob 29. dub 2023 17:08:42

MichaelScott píše: sob 29. dub 2023 14:26:38
Lejno píše: sob 29. dub 2023 14:03:42 Voteban Medveď 1/10
2/10
3/10

Medvidek
Lv.13
Lv.13
Příspěvky: 98
Registrován: úte 14. zář 2021 3:54:51
Dal poděkování: 183 poděkování
Dostal poděkování: 31 poděkování

Re: Co je špatně?

Příspěvek od Medvidek » pon 01. kvě 2023 8:52:19

Accuracy píše: sob 29. dub 2023 17:08:42
MichaelScott píše: sob 29. dub 2023 14:26:38
Lejno píše: sob 29. dub 2023 14:03:42 Voteban Medveď 1/10
2/10
3/10
Dobrý den, děkuji za reakci kterou skutečně nechápu. Thread má nadpis, je uvedeno o čem na jaké téma komunikovat. Což znamená psaná forma neboli text. Anketa v tomto threadu není možná. I přesto děkuji za Vaší reakci.

P.S. Veškeré další informativní info můžete nalézt např. na tomto odkazu:
viewtopic.php?t=41760

P.S2. Jelikož jde skutečně o mnoho informací, rád bych doporučil touto cestou např.

Chování ve hře
Ve hře M2 na serverech společnosti, či na příslušném fóru ke hře M2, na Supportu, stejně tak jako na všech webových stránkách jakkoli souvisejících s poskytovatelem, je přímo zakázáno a tvrdě trestáno:

Urážení, vyhrožování jiným hráčům či strhávání pozornosti na svou osobu nemístným chováním či vyšilováním - chováním se jako smyslů zbavený/á.
(Tyto projevy jsou vždy subjektivní, a proto mají vždy rozhodující právo posoudit tento projev členové týmu Sindicate)
Vulgární vyjadřování a to v jakémkoliv rozsahu, nevyjímaje různých přepisů, zkratek, hvězdičkování apod.
(Tyto projevy jsou vždy subjektivní, a proto mají vždy rozhodující právo posoudit tento projev členové týmu Sindicate).
odkazovat na jakoukoli aplikaci, tedy i hru, uvádět jakékoli webové stránky či odkazovat na jejich obsah, nebádat k nekalé činnosti, jako jsou podvody, krádeže či je jejich obsah nevhodný jako například vulgární, rasistický, urážející a jakkoli v rozporu se zákony ČR
Vydávat se jakkoli za člena týmu Sindicate a jakkoli tak mást ostatní uživatele
Jakkoli zasahovat do udělené blokace jiného uživatele, pokud není uživatel přímo vyzván členem týmu Sindicate. Je tedy například zakázáno žádát o zrušení blokace (UnBan) jiného uživatele.
Spamovat (nevyžádaně a opakovaně sdělovat obsah), a to všude, kde je uživateli umožněno se vyjádřit

Ve hře M2 na serverech společnosti, či na příslušném fóru ke hře M2, stejně tak jako na všech webových stránkách jakkoli souvisejících s poskytovatelem, je přímo zakázáno a tvrdě trestáno:

řešit jakýkoli spor z důvodu blokace, či domáhat se řešení z důvodu neoprávněné blokace. Pokud má uživatel zájem spor řešit, je jeho povinností využít Support, který nalezne na internetové adrese: http://support.sindicate.cz

Ve hře M2 na serverech společnosti, je dále přímo zakázáno a tvrdě trestáno:

Pokoušet se jakkoli okrást či ovlivnit uživatele, aby prováděl jakoukoliv činnost, která je v rozporu s jeho přesvědčením či znalostí hry M2
Ve hře zabíjet kteroukoli herní postavu uživatele na místech, která jsou vyhodnocena jako Respawn (Znovuzrozující), tedy místa kde se herní postava uživatele může objevit ve hře po potvrzení možnosti „Restart ve městě“, či využití nabídky NPC (Non-Player Character / Postava neovládaná hráčem – dále jen NPC) postavy. Na ostatních místech dané pravidlo neplatí, pokud ovšem není přímo uvedeno jinak v pravidlech pro vstup do konkrétní lokace, či místo není užíváno jako ochranná zóna.
Bránit herní postavě uživatele ve hře, například blokováním přístupu k NPC pomocí soukromých stánků, generováním - Spawnováním meteorů, monster a dalších objektů hry, a to v místech výskytu více herních postav, které nejsou připraveny, či schopny se bránit, tedy ve městech, či u ochranných zón.
Bránit uživateli ve hře úmyslným a opakovaným vyvoláním systémového hlášení, jako je nevyžádaný obchod, nabídka přátelství a veškerá další systémová hlášení, které je možné vyvolat uživatelem, pokud tak již bylo v předchozí době učiněno a tato nabídka byla odmítnuta
Největším nepřítelem člověka je on sám sobě. Mít srdce, lidskost a projevovat lásku neznamená že je život nulou - i když vše je relativní :-) Hledat nepřátele znamená být sám/a. :-)

Zamčeno

  • You do not have permission to post in chat.
@ Takashiro « pát 8:13 am »
MoCKeR píše: Este nebyl pohreb tehoto serveru? Cekal bych ze kvuli foxovi a par dalsich sa neoplati provozovat server 😂
tak to hop stop, su tu aj novacikovia plny energie, chutou hrat a investovat nech to frči jak ma
@ KerkyzAfterky « čtv 7:49 pm »
je mi z Vás zle
@ KerkyzAfterky « čtv 7:49 pm »
nechápu, co se to serverem děje. Stává se z toho dětské hřiště aka family friendly server pro 8mi lete děcka? :D člověk si už ani neužije bitky o májku, ale hlavně že 160 tky v klídku a pohodě mlátěj dropíky na bažínách
@ Mionix « čtv 7:31 pm »
@MoCKeR,  Nechápu na co se ptáte? Logoval jste postavu před 14 dny? To čekáte, že server skončí tím, že vy to 14 dní nelognete?
@ MoCKeR « čtv 6:38 pm »
Este nebyl pohreb tehoto serveru? Cekal bych ze kvuli foxovi a par dalsich sa neoplati provozovat server 😂
@ Mionix « čtv 4:56 pm »
@TomasFoxx,  Ano chápeš.
@ Hakan « čtv 12:47 pm »
Noo když už se teda ztížily čarodky v mapě tak by se jim alespoň mohl adekvátně upravit i drop těch 4 částí čarodějnic :think:
@ TomasFoxx « čtv 12:07 pm »
ne, jen tužku vidim :D :D
@ Hakan « čtv 12:07 pm »
TomasFoxx píše: v eventovce je hrozná tma
bojíš se tam?
@ TomasFoxx « čtv 12:06 pm »
v eventovce je hrozná tma
@ TomasFoxx « čtv 11:06 am »
Chápem tu novinku správně, že teď můžou do eventovky klidně všechny říše naráz, pokuď maj získanou svojí majku?
@ Angela « pon 6:48 pm »
To je dobry napad, dekuji.
@ ddavidd « pon 6:47 pm »
Pokiaľ podáš kvalitné a dôveryhodné informácie, tak sa to dá zmeniť aj cez ticket iného účtu
@ Angela « pon 6:40 pm »
Zdravim lidi, mam dotaz. Na uctu mam email, ktery je smazany a ted mi nejde zmenit na novy, jelikoz se odkazy zasilaji na starej email. Ani ticket nejde podat, protoze se to furt zasila na ten starej email a ted se kvuli tomu nemuzu prihlasit do hry. Co ted? Poradite mi prosiiiim?
@ schvarz « pon 3:13 pm »
čuspic a pevný nervy
@ Ezzo95 « pon 3:13 pm »
jak rikas. :) tahle debata by se mohla vest jeste dlouho kazdopadne odpoved jsem dostal a dekuji ti. Ted musim ficet tak preji hezky zbytek dne :)
@ schvarz « pon 3:12 pm »
Pokud není někde místo, znamená to, že to očividně je populární/lukrativní místo. Když přidáš víc cháček, tak to bude farmit víc lidí, čímž se výrazně zvýší nabídka těch věcí, co tam dropujou, což prostě má významnej efekt na ekonomickou situaci. A pokud se jedná o místo, kde padají čistý yangy, tak to zase znamená ještě větší inflaci, což už teď je obrovskej problém.
@ schvarz « pon 3:10 pm »
Přidávat CHáčka znamená významně ovlivnit ekonomiku hry
@ Ezzo95 « pon 3:10 pm »
nemluvime tu o novych lokacich vecech apod.. tam je sance docela miziva rekl bych. A samozrejme pridat dalsi CHcka taky neni asi jednoduche jak pises ale toho casu uz nato bylo spousta
@ schvarz « pon 3:10 pm »
Nevím, krapet mně teď připomínáš člověka, co křičí na mrak
@ Ezzo95 « pon 3:09 pm »
porad spouusta lidi cpe do ekury penize a clovek by mozna cekal ze se server s takovou historii trosicku posune
@ schvarz « pon 3:09 pm »
Tenhle problém nemá jednoduché řešení.
@ Ezzo95 « pon 3:09 pm »
je mi jasne ze napadlo. proto nechapu ze ani po 12 letech je to stejne
@ schvarz « pon 3:08 pm »
Myslíš si, že jsi první, koho to napadlo? Swamp existuje 12 let, máš pocit, že to nikoho předtím nenapadlo? :D
@ Ezzo95 « pon 3:07 pm »
Mozna by stacilo pridat nejake to CHcko aby se lidi nemuseli rvat o misto na bazinach apod
@ schvarz « pon 3:07 pm »
A pak se to strhne v nahlašovací spoušť, kdy je ticket systém zahlcený jenom těmihle nahlášeními a screenshot jako důkaz nestačí a málokdo bude mít k dispozici video kompletního incidentu. A chtít po GMkách, aby koukali u každýho tiketu na 15 minut videa o tom, kdo udělal co, to je taky nereálný
@ Ezzo95 « pon 3:06 pm »
bohuzel ekonomika ekury je postavena tak ze pokud chce clovek nejakou i kdyby prumernou vybavu na pvp tak by treba v tom swampu musel stravit mesic v kuse pomalu
@ schvarz « pon 3:06 pm »
Pokud by nešlo škodit pomocí pvp, tak si ty lidi najdou skoro vždycky způsob, jak škodit jinak.
@ schvarz « pon 3:06 pm »
No jenže tým by se tomu musel věnovat hodně, zase jim nelze tolik přisuzovat vinu jo.
@ Ezzo95 « pon 3:06 pm »
to je ovsem docela smutny fakt. Ekuru mam rad a vzdy se k ni vratim i kdyz uz je mnoho jinych serveru ktere nabizeji vice moznosti. O to vic me mrzi kdyz narazim na nejakeho vagabunda ktery umi jen skodit. A postoj tymu jak jsi rekl je negativni nebo spis lhostejny
@ schvarz « pon 3:03 pm »
zásadním problémem v téhle situaci je, že pokud ten "škodič" má výbavu a dostatek času, tak ho to škodění nic nestojí - mnohokrát jsem navrhoval, aby byla do hry zavedena nějaká mechanika (a navrhoval jsem jich dost), která by tenhle problém řešila, ale nikdy tomu nebyla dána sebemenší váha, takže bohužel, je to v pořádku
@ schvarz « pon 3:01 pm »
Tahle debata byla s týmem a adminy vedená už mnohokrát. Nikdy nebyla žádná snaha z jejich strany tuhle situaci řešit, ani měnit herní mechaniky, aby to fungovalo nějak lépe.
@ schvarz « pon 3:00 pm »
Proč by nebylo? Je to pvp hra a pravidla to nezakazují. Je to svinský? Dost možná jo. Ale zakázaný to není.
@ Ezzo95 « pon 2:59 pm »
nikdo nerika ze by za to mel byt byt ban v podobe 40TB .. ale vysledku kdyz si udelam pvp char a budu chodit treba do swampu a vyhlizet komu co padne a pak ho budu zabijet abych si ten item vzal za nej tak je to v poradku?
@ schvarz « pon 2:57 pm »
Přeci jenom je to pvp hra
@ schvarz « pon 2:57 pm »
A jak bys to řešil?
@ Ezzo95 « pon 2:56 pm »
hraju tady uz nejaky patek a cetl jsem je uz hodne davno :-) kazdopadne mi tohle neprijde ze by se to melo prehlizet
@ schvarz « pon 2:55 pm »
četl jsi pravidla hry?
@ Ezzo95 « pon 2:55 pm »
i kdyz se me cilene snazil zabijet abych si nemohl lootnout veci z metinu ktere mi padnuli? a sekal nademnou z kone?
@ schvarz « pon 2:53 pm »
@Ezzo95,  pokud ten člověk chce to místo, co máš ty a vybojoval si ho v pvp, tak za to postih není. Pokud tě cíleně pronásleduje hráč po celé hře (skrze více map), pak už to nějak řešitelné být může
@ Ezzo95 « pon 2:43 pm »
ahoj. je nejaky postih kdyz si v klidu dropuju prijde jiny hrac a zacne me zabijet porad dookola stim at tahnu?
@ qSTRoNgMANp « pon 11:05 am »
presumpce viny no. :D
@ Suko201 « pon 7:34 am »
Chudák :D typkovi odstaví z podezření účet a přijde jen kvůli podezření o premko :D
@ TheDobbyk « ned 6:14 pm »
Máte tam SZ.
@ Mionix « sob 6:50 pm »
@TheDobbyk,  Pošlete mi do SZ číslo ticketu nebo jméno postavy, která je odstavená. Podívám se na více podrobností.
@ Mionix « sob 6:44 pm »
@TheDobbyk,  Pokud je účet odstaven, tak z vážného důvodu prověření nebo zabanování. Bonusy na daném účtu jsou irelevantní. Nenahrazují se, pokud GA nerozhodne jinak.
@ TheDobbyk « sob 3:16 pm »
Ahoj, jak je to kdyz ti odstavi učty a mnel sem tam VIPko na 30 dni :D pozastaven byl na 3 mnesice..
@ Hakan « sob 1:51 pm »
@TomasFoxx,  hledej šmudlo
@ TomasFoxx « sob 1:08 pm »
Mohl by někdo z týmu prosím mrknout na tiket 92271? Potřebuju co nejdřív najít ztracenej item :D
@ Relly « čtv 6:49 pm »
@Makarov,  Nepoznáš
@ Makarov « čtv 3:04 pm »
Postavu na pvp - bmko 6gen nebo 160 bez gen ? :-) jak moc je to znat?
@ Lejno « čtv 2:48 pm »
Nesmrteľnosť by sme teoreticky mali, ešte to BMko aby sa to dalo hrať jak ľudia
@ Lacius « sob 3:56 pm »
První 3 z každé říše, dnes, obdrží ještě nějakou odměnu do IS
@ Suko201 « pát 8:12 pm »
<3
@ Suko201 « pát 8:12 pm »
Konečně steepka, na to jsme čekali 💙
@ Mionix « pát 1:46 pm »
@CrazyBull,  Již se to někomu stalo. Potřeba udělat ticket se všemi potřebnými informacemi. S tímto opravdu nikdo nepočítal.
@ TomasFoxx « pát 10:13 am »
@CrazyBull,  tušim že to u nich píše trvanlivost 30 dni?
@ CrazyBull « čtv 8:57 pm »
Zdar všem , chci se zeptat zda se někomu vypařili ingredience dračího elixíru nebo se to stalo jen mě. Díky
@ HeXaPrO « čtv 6:54 pm »
Je tu grindelwald ?
@ Pajik « čtv 11:11 am »
@KerkyzAfterky,  Na vánoce a na výročí, ale to, zda a kdy to bude, to je už na GP. Můj předpoklad je, že to bude, ale to je tak vše, co se řekne. Zatím, co si vzpomínám, to je tak každý rok, ale může se i stát, že nebude holt

Who is chatting