letní dny se nám blíží ke konci a podzim je tady za pár dní. Rozhodli jsme se, že obnovíme starou soutěž - "Uhodni DMG". Vašim úkolem bude docílit se svojí postavou co nejpřesnějšího poškození (do libovolného cíle) a udělat snímek obrazovky. Tento snímek, který bude NEUPRAVENÝ, přiložíte jako přílohu do tohoto tématu. Akceptovány budou snímky pouze z našeho herního serveru.
Tuto soutěž jsme se rozhodli mírně upravit. Tipující, jenž se se svým tipem co nejvíce přiblíží vylosovanému poškození, si připíšou body do tabulky, která bude veřejně přístupná a po ukončení soutěže si první tři odnesou zajímavé odměny.
Každý hráč má povoleno přidat pouze jeden příspěvek během jednoho soutěžního kola.
Je zakázána jakákoliv editace příspěvku.
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@Nonepovideeej, Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@Mionix, jojo ona už mi psala, že po nějaky době pak zmizel, ale nevěděl jsem jestli jsi to byl ty, nebo samo každopádně ten ticket tam asi furt je, kdybyste ji chtěli dát náhradu 3:)
@TomasFoxx, Je tu zásadní problém. Netuším, co by to udělalo, také se může stát, že se další již nebude spawnovat. A pokud mi to GA nepovolí, tak nemohu.
@Mionix, těm co díky předčasnému ukončení eventu se při pokusu o port do dongji rozklikl věneček (a dostali vip) nejde udělat nový, koukněte na to prosím