Stránka 1 z 1

Změna vzhledu efektu u kouzla (aura života)

Napsal: pon 18. pro 2023 18:50:36
od xFrozenHeart
Dobrý večer všem ,chtěl bych navrhnout změnu efektu kouzla zda by nebylo možné změnit spel nesmrtelnosti u mentálního válečníka Ve válce v chumlu to nejde vidět jelikož to má stejnou barvu jako požehnání .Ninja se zb jde vidět hezky ale mentál s nesmtelností ne .Děkuji za opověď.
Navrhoval bych změnu třeba v provedení štítu nad postavou
S Pozdravem
xFrozenHeart

Re: Změna vzhledu efektu u kouzla (aura života)

Napsal: stř 20. pro 2023 15:17:20
od Nibby
Souhlasím.. doteďka nepoznám kdy to maj nahozené a kdy ne a štve mě že zbytečně do nich kouzlim když to nemá smysl.Na daggerovi svítim jak červená karkulka takže by bylo fér aby i mentálové byli vidět.

Re: Změna vzhledu efektu u kouzla (aura života)

Napsal: stř 20. pro 2023 16:53:17
od Medvidek
Ahoj, jak uvádí Nibby - s tím souhlaísm. Navíc bych pomohl ninjům, dagerum - např, skillem značka (znamení) smrti. Ta by mohla být viditelná pro všechny hráče. Pro onoho ninju co tuto značku soupeři udělil to znamená jediné - bez ohledu na nezranitelnost apod. bude mít šanci při zamaskování provést backstab - a to v té podobě, že bez ohledu na HP soupeře prostě tohoto soupěře jedinou ranou skolí - oním backstabem. A pro ostatní - to bude znamenat že takovýto hráč po dobu znamení je více náchylný ke kritikům a průrazům + sníží se odolnost proti magii. Tuto pro hráče negativní značku by mohl odstranit pouze - šaman healer.