Dagger vs Dragon Shaman
Dagger vs Dragon Shaman
Zdravím už opravdu dlouho se rozhoduji za koho hrát nakonec jsem se rozhodl že si vyberu mezi těmito dvěma postavami ...
Co mě zajímá: Jak jsou celkově dobří nezajímá mě ninja je lepší na PvP šaman na PvM to mě nezajímá zajímá mě jak je ta postava celkově silná ... Jestli je celkově silnější dagger nebo dragon.... jde o vydělávání,expení,PvP,PvM Děkuji
Co mě zajímá: Jak jsou celkově dobří nezajímá mě ninja je lepší na PvP šaman na PvM to mě nezajímá zajímá mě jak je ta postava celkově silná ... Jestli je celkově silnější dagger nebo dragon.... jde o vydělávání,expení,PvP,PvM Děkuji
V koncích hraji jen pro zábavu ne proto abych byl nejlepší...Držím týden smutku za Karla Rachůnka,Josefa Vašíčka,Jana Marka a Pavola Demitru kteří 7.9 zahynuli když letěli nějakym zasranym ruskym křápem!!
Re: Dagger vs Dragon Shaman
Nikdo neporadí
V koncích hraji jen pro zábavu ne proto abych byl nejlepší...Držím týden smutku za Karla Rachůnka,Josefa Vašíčka,Jana Marka a Pavola Demitru kteří 7.9 zahynuli když letěli nějakym zasranym ruskym křápem!!
- HrochDavid
- Lv.20
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Já osobně bych volil daggera, je prostě takovej ... rychlej 
Na PvP je jeden z nejlepších, dragon sice taky, ale pro mě to na daggera prostě nemá.
PvM, expí se za oba dobře, s bossema nevím jak to je. Dagger si může vzít do proměny silnej luk, jedák, chakramy, shardy, všechno možný
Na vydělávání jsou obě postavy už slabší. Ani jednu bez dropera moc nerozjedeš, pokud nebudeš mít dopředu několik miliónů yangů.
Jinak dodám, že šaman má docela dost nevýhod.

Na PvP je jeden z nejlepších, dragon sice taky, ale pro mě to na daggera prostě nemá.
PvM, expí se za oba dobře, s bossema nevím jak to je. Dagger si může vzít do proměny silnej luk, jedák, chakramy, shardy, všechno možný

Na vydělávání jsou obě postavy už slabší. Ani jednu bez dropera moc nerozjedeš, pokud nebudeš mít dopředu několik miliónů yangů.
Jinak dodám, že šaman má docela dost nevýhod.

Já hrál za oba ale daggera dotáhnu do 85 a přestane mě bavit metiny dává pomalu prostě mi v PvM nesedí a navíc mám PC na ..... takže nemůžu mít zaplé 2 klienty bez toho aby to strasně lagovalo a drak se nabuffuje sám...
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
to ze to za postavu neumis neznamena,ze je spatna.Vymlouvat ze nedas metiny rychle je smesny.Kup si poradny dyky a uvidis.Ver ze je da rychlejs nez saman.
A to ze mas slaby comp je jen tvuj problem.S tim ti nikdo nepomuze.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
- HrochDavid
- Lv.20
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Trochu může pomoct, když dáš hru do okna, né do fullscreenu, a dáš to na nejměnší rozlišení(800x600 myslím). Mě to tak nelaguje, ale ve vyšších už jo.

Ono když na to nemáš peníze tak je to jiný hraju na notebooku a lepší si už dovolit nemůžu ... Někde jsem neřekl že je dagger špatnej akorát mě prostě nesedl a k dýkám měl jsem chakram s průmkou 41% s +6 kameny ...... a hrochu takže to mám dát do okna a dát to na 600x800 dobře díky zkusímlordsword píše:to ze to za postavu neumis neznamena,ze je spatna.Vymlouvat ze nedas metiny rychle je smesny.Kup si poradny dyky a uvidis.Ver ze je da rychlejs nez saman.

- D3NJIs
- Lv.28
- Dal poděkování: 264 poděkování
- Dostal poděkování: 73 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj
Přikláním se k dragon šamanovi. Je to úžasná a strašně zajímavá postava, Je nejméně rozšířený, což je bezva, takže nějak rychlo jako war neomrzí. Co se týče PvP: Většina má zbraně s kameny na sury, wary, ninje. Většinou na šamany ne. Obrany jsou náhodně. Co se týče PvM: Kdykoliv můžeš seskočit z koně a dát řev draků, což je opravud hodně plošné a silné kouzlo.
I přes své nevýhody (mezi největší je max rychlost útoku 149, pak se netrefuje někdy a buglý řev + krátký dolet střílení na draky) je to fakt postava pro fajnšmekry. Já nelituju, že jsem do něj vrazil kolem 600kk, je fakt super. A největší výhoda je velmi rychlé kouzla!
PS: Ninja je na PvP takový nepřesný, takže třeba léčce se dá vyhnout a nabíjení kouzel pomalé
Přikláním se k dragon šamanovi. Je to úžasná a strašně zajímavá postava, Je nejméně rozšířený, což je bezva, takže nějak rychlo jako war neomrzí. Co se týče PvP: Většina má zbraně s kameny na sury, wary, ninje. Většinou na šamany ne. Obrany jsou náhodně. Co se týče PvM: Kdykoliv můžeš seskočit z koně a dát řev draků, což je opravud hodně plošné a silné kouzlo.
I přes své nevýhody (mezi největší je max rychlost útoku 149, pak se netrefuje někdy a buglý řev + krátký dolet střílení na draky) je to fakt postava pro fajnšmekry. Já nelituju, že jsem do něj vrazil kolem 600kk, je fakt super. A největší výhoda je velmi rychlé kouzla!
PS: Ninja je na PvP takový nepřesný, takže třeba léčce se dá vyhnout a nabíjení kouzel pomalé
S D3njim souhlasím teďka jsem taky začal šamana a nemůžu si stěžovat je fakt super 
Ale taky záleží na tom jestli tě to za něj bude bavit

Ale taky záleží na tom jestli tě to za něj bude bavit

Šaman dračí moci
Level 109
6x P
Biolog - Tabulky
Level 109
6x P
Biolog - Tabulky
- D3NJIs
- Lv.28
- Dal poděkování: 264 poděkování
- Dostal poděkování: 73 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Symbio « úte 5:58 am »

@
angrylunaxx « sob 11:00 pm »

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »