Účet se nedá tak lehce vykrást...???
- ovechkin
- Lv.19
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 91 poděkování
Účet se nedá tak lehce vykrást...???
Se vší úctou BA Bethia, ale dovoluji si nesouhlasit..popsal jsem celkem podrobně co a jak měl ten můj kamarád...přesto o účet a věci přišel...jen jsem myslel ,že se zde rozvine vlákno jak je toto možné..ať i jiní ví nač bacha dáti...Lock přišel příliš brzy
(

Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.
- Mekhbet
- Lv.19
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Re: Účet se nedá tak lehce vykrást...???
Dovolim si sem prispet, byt uz jsem to psal v nekolika jinych tematech podobneho typu.
Je zde jeden jediny problem a to je LIDKSE LHANI, vetsinou totiz vasi kamaradi nepriznaji, ze sdileji ucty, pujcuji si veci atd....
Uz jen samotna logika veci totiz je, ze kdyby bylo jednoduche vykrast nekomu ucet tak tu uz neni ani LOCO, BATISTA, RUSILA, CHAOS, TICHOSLAPEK atd...... ( nevzpomenu si na vsechny velke ).
Je zajimave, ze vykradaci jdou vetsinou na postavy do 100 levlu ale nikdy se jim nepostestilo vykrast ucet nekomu velkemu
Dalsi nedilnou soucasti je i vas mejlovy ucet, spousta z vas jde na pocitac nekoho jineho a prihlasuje se na svuj mejlovy ucet bez toho aby se pak odhlasilo. Nasledne svuj mejlovy ucet davate na socialni site, seznamky, diskuse atd. Chcete strasne moc komunikovat a na svou vlastni bezpecnost ani nevzpomenete. Odpovidate vsem na kazdou kravinu a pak neni problem tohoto vyuzit k vasemu okradeni. Nicmene verte, ze zadny dobry hacker nema zajem o vase "hloupe ucty na metinu".
Kdyz uz jsme u toho tak se podivejte jen na jeden podvod, ktery jde uz z OFFIKU a i zde na nej naletelo spoustu lidi.
CHCES UDELAT Z JEDNOHO FMS DVE ?
Dalsi je pripoj se na tyhle stranky a dame ti penize.
Treti je jsem GM a dej me tvoje ID A HESLO, opravim ti neco na uctu.
Takto se da psat dalsi a dalsi radky. Nicmene vzdy kdyz nekdo prijde o ucet je to chyba uzivatele.
Je zde jeden jediny problem a to je LIDKSE LHANI, vetsinou totiz vasi kamaradi nepriznaji, ze sdileji ucty, pujcuji si veci atd....
Uz jen samotna logika veci totiz je, ze kdyby bylo jednoduche vykrast nekomu ucet tak tu uz neni ani LOCO, BATISTA, RUSILA, CHAOS, TICHOSLAPEK atd...... ( nevzpomenu si na vsechny velke ).
Je zajimave, ze vykradaci jdou vetsinou na postavy do 100 levlu ale nikdy se jim nepostestilo vykrast ucet nekomu velkemu

Dalsi nedilnou soucasti je i vas mejlovy ucet, spousta z vas jde na pocitac nekoho jineho a prihlasuje se na svuj mejlovy ucet bez toho aby se pak odhlasilo. Nasledne svuj mejlovy ucet davate na socialni site, seznamky, diskuse atd. Chcete strasne moc komunikovat a na svou vlastni bezpecnost ani nevzpomenete. Odpovidate vsem na kazdou kravinu a pak neni problem tohoto vyuzit k vasemu okradeni. Nicmene verte, ze zadny dobry hacker nema zajem o vase "hloupe ucty na metinu".
Kdyz uz jsme u toho tak se podivejte jen na jeden podvod, ktery jde uz z OFFIKU a i zde na nej naletelo spoustu lidi.
CHCES UDELAT Z JEDNOHO FMS DVE ?
Dalsi je pripoj se na tyhle stranky a dame ti penize.
Treti je jsem GM a dej me tvoje ID A HESLO, opravim ti neco na uctu.
Takto se da psat dalsi a dalsi radky. Nicmene vzdy kdyz nekdo prijde o ucet je to chyba uzivatele.
-
- Lv.8
- Dostal poděkování: 1 poděkování
ne neda pokud nelezes na stranky ktere tinabizi za timto ucelem.Treba odmeny nebo hacky tyto stranky totiz slouzi pouze ke kradezi uctuovechkin píše:Se vší úctou BA Bethia, ale dovoluji si nesouhlasit..popsal jsem celkem podrobně co a jak měl ten můj kamarád...přesto o účet a věci přišel...jen jsem myslel ,že se zde rozvine vlákno jak je toto možné..ať i jiní ví nač bacha dáti...Lock přišel příliš brzy(
- headshotkeeper
- Lv.19
- Dostal poděkování: 3 poděkování
aj tak veci nebudu vratene podla svojho ticketu som usudil ze GM si nic nemusi overovat pri vykradnuti uctu vzdy je to zdielanie a basta 
proste kvalita
najlachsie sa vykrada ucet ked niekto pozna tvoje udaje a niekto iny ho od neho zisti

proste kvalita
najlachsie sa vykrada ucet ked niekto pozna tvoje udaje a niekto iny ho od neho zisti

Za podpis ďakujem Mawiskovi

- ovechkin
- Lv.19
Ano BA ..i tato varianta" lhaní" přichází v úvahu ..třeba nevím o něm celou pravdu ...jen to jak mi to líčil...jak již jsem zmínil ..až vykradou mne bude to mazec
) ke všemu znám všechny id a hesla jen já
)

Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.
- Saggitarius
- Game Administrator
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 2825 poděkování
tak z jineho soudku
mekhbet jiz nastinil cast a ted ja tu technickou
kdo se zabyva trosku tvorbou stranek, PHP jazykem, SQL databazemi ap. tak vi jednu vec a tou je system ukladani hesel
hesla jsou totiz v databazi tzv. HASHovana tzn. zakodovana tak aby se nedala dekodovat nebo alespon v rozumnem case ne (viz cast o uhodnuti hesla). verte nebo ne, ale je to tak. na tento system spolehaji vsechny databaze
proto kdyz se jedna o zapomenute heslo neni mozno jej znovu odeslat, ale je nutno vygenerovat nove
heslo pak muze vypadat nejak takto : B85710D8CBF4A6557BF206AB9C49510F8EA34518
i kdyby se stalo (jako ze se to nestalo, ale i kdyby ....) a nekdo získal vypis kompletni databaze s temito hesly, tak jsou mu naprosto k nicemu, nebot system potrebuje to nezakodovane heslo a tento kod nelze, opakuji nelze rozlustit
maximalne lze heslo UHODNOUT a to je rozdil
pokud mate lehke heslo tak je to stejne vase chyba ze jste nezvolili spravne barevne heslo jak se rika
takze pokud se nekdo dostane na postavu, tak heslo znal nebo uhadl
jak se k nemu dotycny dostal je jiz vec druha a nema s nami nic spolecneho, ale ma to na svedomi majitel ktery si dane heslo vymyslel
snad jsem tuto problematiku objasnil dostatecne
a P.S. Jediny kdo ma primy pristup do databaze jsem ja a DiRoIN, nikdo jiny. Ani nikdo na serverovne nemuze prijit a prohlidnout si jakykoliv soubor na serveru.
Kdyby tomu bylo jinak tak zde behaji tisice hracu bez vybavy a my to tu muzeme rovnou zabalit.
kdo se zabyva trosku tvorbou stranek, PHP jazykem, SQL databazemi ap. tak vi jednu vec a tou je system ukladani hesel
hesla jsou totiz v databazi tzv. HASHovana tzn. zakodovana tak aby se nedala dekodovat nebo alespon v rozumnem case ne (viz cast o uhodnuti hesla). verte nebo ne, ale je to tak. na tento system spolehaji vsechny databaze
proto kdyz se jedna o zapomenute heslo neni mozno jej znovu odeslat, ale je nutno vygenerovat nove
i kdyby se stalo (jako ze se to nestalo, ale i kdyby ....) a nekdo získal vypis kompletni databaze s temito hesly, tak jsou mu naprosto k nicemu, nebot system potrebuje to nezakodovane heslo a tento kod nelze, opakuji nelze rozlustit
pokud mate lehke heslo tak je to stejne vase chyba ze jste nezvolili spravne barevne heslo jak se rika
jak se k nemu dotycny dostal je jiz vec druha a nema s nami nic spolecneho, ale ma to na svedomi majitel ktery si dane heslo vymyslel
a P.S. Jediny kdo ma primy pristup do databaze jsem ja a DiRoIN, nikdo jiny. Ani nikdo na serverovne nemuze prijit a prohlidnout si jakykoliv soubor na serveru.
Kdyby tomu bylo jinak tak zde behaji tisice hracu bez vybavy a my to tu muzeme rovnou zabalit.
[GA]Saggi
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Saggi s tim heslem souhlasim,ale nejak zkus udelat skakani mezi Ch bez opetovneho prihlasovani a budu si moct dat superextra heslo(podobne) jak si uvedl.) Jinak se z toho pri skakani mezi CH asi zblaznim:DSaggitarius píše:tak z jineho soudku
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
- ovechkin
- Lv.19
Napadl mne třeba nějaký počítačový hacker, co by se mohl nabourat do serveru jako před lety onen pán z Německa
) Ale to už jistě nehrozí , protože od té doby se to již žádnému jinému nepodařilo...takže můžeme být klidní...mockrát díky pane Saggitarius za vyčerpávající výklad co se týče IT... tento bych zde nechal nějakou delší dobu viset, ať má co největší počet bojovníku jasno 

-
- Lv.16
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Onén pán z německa se sem naboural díky tomu že sindicate nemělo ochranu API, api není jen na okrádání puvodně bylo vymyšleno na ochranu serveru ale pak se toho dalo využít,...
Starej známej
- Saggitarius
- Game Administrator
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 2825 poděkování
1. vec ... to co sem uvedl bylo kodovane smyslene heslo (napr. aaabbb) jen v zakodovanem stavu, nekdo nepobral tu delku ale coz
2. co se tyce toho "nemce" tak to nebyl zadny hacker a na zadny server se nedostal, nekdo si plete pojmy a dojmy
jedine co zvladl je vyuzit bugu hry pro otevreni moznosti admina a to je vse zadny hack, zadne nabourani na server

2. co se tyce toho "nemce" tak to nebyl zadny hacker a na zadny server se nedostal, nekdo si plete pojmy a dojmy
jedine co zvladl je vyuzit bugu hry pro otevreni moznosti admina a to je vse zadny hack, zadne nabourani na server

[GA]Saggi
Ekura tým
Ekura tým
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Vydesenej « ned 3:24 pm »

@
Makarov « ned 2:57 pm »

@
Bisky « ned 2:06 pm »

@
TomasFoxx « ned 8:41 am »

@
Hakan « sob 10:23 am »

@
TomasFoxx « sob 10:21 am »