Ahoj mam problem o vikendech a v dobe kdy konci lidi v praci,ve skole se mi nedari pripojit do hry.zadam ID,Heslo behem chvilinky tam mam vyber postavy,vyberu a cekam az se mi nacte.do teto doby je to bez problemu.Problem je jakmile se zacne objevovat moje postava a okoli,vubec nemam sanci se prihlasit.
Bohuzel zatim se mi nepovedlo prijid na duvod proc,drive mi to nedelalo.Pri bezne dostupnych testech internetu jako je DSL,Speedtest,Rychlost..... je vse bez problemu ping mi ukaze vzdy stejny nejvetsi ping13msvetsina servru na mereni 9ms a stabilitu taky ze je bez problemova.Rychlost tez odpovida slibenym udajum dle mereni a stahovani veci ze stranek (freeware)
Je nejaka moznost odskouset rychlost a odezvu na zpusobu komunikace PC s Hrou? viz otestovani protokolu zda nejsou nejaky omezeny. Vim ze se necha treba omezit Peer to Peer a web bude fungovat porad stejne pro prosim o vase rady dekuju moc.
P.S: zkousel jsem 3pocitace u sebe doma na stejnem pripojeni,mam net tazeny optikou do panelaku a rozvod je delan UTP kabelem,Pc je pripojen pres router TP link kabelem zkousel jsem i pres wi-fi i odpojit router a vysledek stale stejny
dekuju moc za vase rady a doufam ze se mi podari s vasi pomoci problem vyresit,dekuju
To nema nekdo podobny problem?
Problem s internetem
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.8
- Dostal poděkování: 1 poděkování
-
- Lv. 11
- Dal poděkování: 5 poděkování
Re: Problem s internetem
ahoj, nevím zda ti pomůžu ale to se mi tež stávalo ale jen když sem stál třeba na náměstí a přihlásil sem se na ch ktere je nejplnější. pokud máš to same stačí jen zapínat se na jiným ch a když budeš chtít na ch1 přehlaš se někde dál od města a dojeď si tam... nejsem na to expert ale mě to pomohlodup82 píše:Ahoj mam problem o vikendech a v dobe kdy konci lidi v praci,ve skole se mi nedari pripojit do hry.zadam ID,Heslo behem chvilinky tam mam vyber postavy,vyberu a cekam az se mi nacte.do teto doby je to bez problemu.Problem je jakmile se zacne objevovat moje postava a okoli,vubec nemam sanci se prihlasit.
Bohuzel zatim se mi nepovedlo prijid na duvod proc,drive mi to nedelalo.Pri bezne dostupnych testech internetu jako je DSL,Speedtest,Rychlost..... je vse bez problemu ping mi ukaze vzdy stejny nejvetsi ping13msvetsina servru na mereni 9ms a stabilitu taky ze je bez problemova.Rychlost tez odpovida slibenym udajum dle mereni a stahovani veci ze stranek (freeware)
Je nejaka moznost odskouset rychlost a odezvu na zpusobu komunikace PC s Hrou? viz otestovani protokolu zda nejsou nejaky omezeny. Vim ze se necha treba omezit Peer to Peer a web bude fungovat porad stejne pro prosim o vase rady dekuju moc.
P.S: zkousel jsem 3pocitace u sebe doma na stejnem pripojeni,mam net tazeny optikou do panelaku a rozvod je delan UTP kabelem,Pc je pripojen pres router TP link kabelem zkousel jsem i pres wi-fi i odpojit router a vysledek stale stejny
dekuju moc za vase rady a doufam ze se mi podari s vasi pomoci problem vyresit,dekuju
To nema nekdo podobny problem?

postavu šamana jmenem odoaker mi někdo ukradl!
návrat 4fun
návrat 4fun

-
- Lv.8
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: Problem s internetem
Bohuzel ja mam problem se pripojit kdekoliv jsem u biologa zkousim jake koliv ch a proste se to ani poradne nanecte.Zkousim dropika v zanikle taky nic proste hruza.Proto jsem se ptal na jakym stylu komunikuji MMORPG hry a zda se necha zjistit zda to nemam od providera blokovane
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Vydesenej « ned 3:24 pm »

@
Makarov « ned 2:57 pm »

@
Bisky « ned 2:06 pm »

@
TomasFoxx « ned 8:41 am »

@
Hakan « sob 10:23 am »

@
TomasFoxx « sob 10:21 am »