LvL 89-yangy

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Massimo
Lv.15
Lv.15
Dostal poděkování: 2 poděkování

LvL 89-yangy

Příspěvek od Massimo » sob 28. črc 2012 8:20:42

Caute mám WP Suru lvl 89 a absolutne neviem kde mam zarobit yangy.. Chcem si kupit vodko +9 s kamenmi +6 co si myslim ze stoji neakych 500-600KK
Problem je ze v inventary mam iba 60KK....

Dropera nemám doteraz som ho povazoval za zbytocnost no ale az teraz som si uvedomil ze ten droper je na nieco dobre :D
Ale kedze mam iba 60KK tak droper neprichaza do uvahy...

Buff mám ale to strasne slaby iba okolo 55% ale ked mam WP suru tak na metiny 90 mi zatial stacil...

Este som zabudol ze teraz mam Brnenie od lvl 61 +9 s ochranou +6 takze som nezhanal zatial ine brnenie az teraz si chcem kupit vodko...

Takze moja otazka znie:

Ako dokazem s takymto uctom kupit vodko s kamenmi +6 :D
Kde sa daju na lvl 89 zarobit dobre yangy? :D
Ak mi poviete zaloz si dropera tak mi povedze aj ako ho mam za 60KK zalozit :D
A ak vazne ten droper tak mi povedzte aj lokalitu kam mam chodit dropovat...

Tak to bude asi vsetko...

Dufam ze mi odpoviete a za vsetky dobre a normalne odpovede uprimne

Ďakujem ;)

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Re: LvL 89-yangy

Příspěvek od Renegade2 » sob 28. črc 2012 8:31:13

Dropera to ti povím snadno jako ho založit za 60kk he :D

Proč nezkusíš ten hrám útrapy a investice do dropera

2x G na schopnost aura, bojové zuření,

a to bude asi tak všechno ;)

Věci přendáš z hlavní a jedeš
(teda jestli máš i nějaký shitt fmsko)

A tohle by se dalo udělat klidně i na dropovi do přitažlivky ale tam už je potřeba aspon aura na P a to brnko no od 54+9 a to nemáš takže asi ten hrám. Kerindor, wp sura tam tak nějak neškrtá.
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

Janko321
Lv.3
Lv.3

Příspěvek od Janko321 » sob 28. črc 2012 8:35:57

budes si muset zalozit dropa alebo skus cerveny les.
Dropera das do 60KK ale vazne slabeho sam mam s tym skusenosti :D ja som mal na dropa len 20KK ale ak budes lvl asi 35 a pojdes do 2. mesta na polobossov tak za tyzden das aj 1.2KKK ak budes dropovat se zlodejkami 2-4 hodky denne.za to si mozes kupit tu vodu za 600KK to ti este 600KK ostalo to invetujes do dropa lvl42 alebo 57 a budes chodit na metiny lvl 50-65.Tam si zarobis asi mozno 2KKK ak to pojde a potom si urob dropa lvl 61 war DGA+9 s och.+6 75/10 skoro vsude a chodit na metiny lvl 55-90 tak mas mas uz aj vodu aj dobreho dropa.Teda ja by som to tak urobil :) uz na dropovi pracujem :D

Massimo
Lv.15
Lv.15

Příspěvek od Massimo » sob 28. črc 2012 8:53:58

uz si to prestavujem v mysli :D :D no tak dobre dik za rady ja som rozmyslal aj o droperovi na nosice tam sa neoplati?

kado
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 83 poděkování
Dostal poděkování: 178 poděkování

Příspěvek od kado » sob 28. črc 2012 9:25:26

Massimo píše:uz si to prestavujem v mysli :D :D no tak dobre dik za rady ja som rozmyslal aj o droperovi na nosice tam sa neoplati?
na nosice uz potrebujes trosku kvalitnejsiu vybavu aby si jedneho nezabijal minutu
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout

Massimo
Lv.15
Lv.15

Příspěvek od Massimo » sob 28. črc 2012 9:37:03

aha no tak dik tak ja idem zalozit dropera do toho chramu staci lvl 54? a pokladny mam predavat alebo otvarat? :D

NetoS
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 42 poděkování

Příspěvek od NetoS » sob 28. črc 2012 12:54:09

Ja som bol včera s Marhulkou v wattery2, 20minút a odniesol som 19x mušlu a pár kk v YANG a v prútoch 10kk, bez zlodejok, len na draka + generála a hneď do mesta

Myslím si že WP 89 v wattery1 na golemoch slušne zarobí aj naexpí

Spolužiak tam chodil do Lv98

Ak máš celú výbavu a nemáš iba vodko tak choď do wattery1 na golemov

WP si dokáže vynahradiť ochranu+6 skillom a strach sa ti tam tiež zíde
NetoS
NettoS

sú v dobrých rukách :up: :)

ddt007
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 132 poděkování
Dostal poděkování: 26 poděkování

Příspěvek od ddt007 » sob 28. črc 2012 18:01:09

droper, nebo na konec jeskyni(1.patro), tam se ty yangy na tvém lvlu vydělat dají + padají mušle, zkusit bych jeskyni a když to půjde bídně, pak nezbývá než drop...;)
-ddt007
-archer
-122lv
-nyní Jinno

-Mlsoun
-buff
-120lvl
-Jinno
Spoiler:
- dlouhodobě prodávám výzkumáky(3,7kk) a elíky INT+15(1,7kk) ve velkém. pM :P

Fenrir99
Lv.13
Lv.13
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od Fenrir99 » sob 28. črc 2012 22:26:47

Vodko nepotřebuješ. Jel jsem s Bskem až do lvlu 103.
Přes 2000 let utlačování, vražd a utrpení. Plazit v bahně se před Vámi nikdy nebudeme, neboť zůstaneme navždy POHANÉ!!

Massimo
Lv.15
Lv.15

Příspěvek od Massimo » ned 29. črc 2012 8:56:55

Fenrir99 píše:Vodko nepotřebuješ. Jel jsem s Bskem až do lvlu 103.

Problem je ze ja nemam ani BS ;) Mam brnenie od 61 lvl a myslim ze BS je asi tak isto drahe ako vodko

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ ChunjoKing « úte 12:42 am »
@Grout,  No, kým to všetko ohodnotia 🤣🤣 to nemôže byť ľahké
@ Grout « pon 11:05 pm »
Můžu se zeptat, jak je na tom vyhlášení těch přáníček? Tipovačka je už nějakou chvíli vyhodnocená, ale přáníčka jsem si nevšiml. Díííky
@ Tomori « sob 12:04 pm »
Tomas142 píše: Bude soutez stepp. Nekdy
Dobrý den, steeple byla minulou neděli. Kdykoliv bude nějaká soutěž pořádána, dám předem informace do hry i zde na fórum.
@ Tomas142 « sob 11:35 am »
Bude soutez stepp. Nekdy
@ Revus « pát 8:44 pm »
Dekuji. preji hezky vecer.
@ Tomori « pát 7:06 pm »
Revus píše: Ono se už nedají zjistit všechny účty na emailu když se člověk přihlásí?
Dobrý den, teď jsem to zkoušela a funguje. Musíte do herní účet- nastavení- další účty (a zadat heslo na účet z kterého jste přihlášen)
@ Revus « pát 6:53 pm »
Ono se už nedají zjistit všechny účty na emailu když se člověk přihlásí?
@ Tomori « pát 1:02 pm »
Dobrý den,
chtěla bych vás informovat, že testovací války dnes 1. 8. 2025 neproběhnou. Místo nich bude jako obvykle spuštěna malá válka, na kterou jste zvyklí.
Důvodem je vyhodnocování dotazníku, který jste vyplňovali. Velmi děkujeme za vaše odpovědi! Na základě výsledků plánujeme úpravy systému testovacích válek, o kterých vás budeme včas informovat.
@ Mionix « pát 8:42 am »
@Revus,  mohu prosím jméno postavy do SZ, děkuji.
@ Revus « čtv 10:39 pm »
a více lidem
@ Revus « čtv 10:05 pm »
Mě to píše při každým nasednutí. Navíc ta puma má být na 5 hodin a já tam jsem třeba 5 minut a už to píše že bonusy vyprchaly...
@ Revus « čtv 10:05 pm »
Mě to píše při každým nasednutí. Navíc ta puma má být na 5 hodin a já tam jsem třeba 5 minut a už to píše že bonusy vyprchaly...
@ ChunjoKing « čtv 1:10 pm »
Mne to píše správne.
@ Mionix « čtv 11:23 am »
@Revus,  Dobrý den, to je divné. Nyní jsem na ní nasedl, na čerstvou tento den a nic mi to nepíše?
@ Revus « čtv 11:00 am »
Ještě je potřeba upravit ten dialog u pumy. Píše to že je puma unavená a že bonusy vyprchaly - jenže to píše i když na tom člověk vubec ten den neseděl. A je to každé nasednutí
@ Mionix « stř 7:37 am »
@cleo,  bude doufám vypnuto při údržbě.
@ PanNikdo « úte 8:57 pm »
ChunjoKing píše: @PanNikdo, Link na Ekura discord: https://discord.gg/qCE6TGPf
Děkuji ti
@ ChunjoKing « úte 8:38 pm »
@PanNikdo, Link na Ekura discord: https://discord.gg/qCE6TGPf
@ Suko201 « úte 6:43 pm »
ChunjoKing píše: Mne sa zdá, že tie arény sa začali vcelku hojne chodiť ešte týždeň pred zrušením otázok. Vyhajpovalo sa to na discorde. Každopádne, kto vie, aký bude mať dopad na dochádzanie, keď sa otázky obnovia.
přesně tak, vyhypoval to ten typek na dc, jen diky němu se to rozjelo ve velkem
@ PanNikdo « úte 6:34 pm »
I když máš nakliknuté není 100%šance že se dosteněs zaleží na pripojení atd..můžu poprosit o DC ? na ekuru dekuji
@ ChunjoKing « úte 6:22 pm »
Mne sa zdá, že tie arény sa začali vcelku hojne chodiť ešte týždeň pred zrušením otázok. Vyhajpovalo sa to na discorde. Každopádne, kto vie, aký bude mať dopad na dochádzanie, keď sa otázky obnovia.
@ cleo « úte 6:02 pm »
@Mionix,  zdravím, šlo by prosím odstranit z chatu po přihlášení hlášku o testovací válce dne 11.7.
@ Suko201 « úte 5:58 pm »
Vy se zase nezlobte na mě, ale problém určitě nebyl v otázkách, ale v tom, že prostě v létě nejsou lidi a že některé vlny jsou velmi těžké, jelikož když je málo lidí, není dmg a navíc někteří nemají výbavy, takže například takové golemy bych nerfnul a ještě nějaké asi 2-3 vlny. To je problém, nikoliv otázky :D
@ Fakr « úte 5:50 pm »
Ono spousty lidí to mají předem u strážce nakliknuté a tím pádem jsou v aréně rychleji.Takže pokud čekáš na chat až se vyhlasí vstup a pak klikneš na stražce tak je pozdě.
@ Mionix « úte 1:10 pm »
Nezlobte se na mě, ale to je stále dokola. Nedochází se, špatně, udělejte změnu. Dochází se, špatně, udělejte změnu. Ať uděláme cokoliv, pořád je to špatně.
@ Suko201 « úte 7:43 am »
Ok však jen můj názor, pokud je to pro většinu lepší, tak ok :-)
@ Revus « úte 2:40 am »
Je to daleko lepsi nez to bylo predtim
@ gagefranjo « pon 11:02 pm »
@Suko201,  atd. co? Slabší reflexy? XD
@ Suko201 « pon 9:52 pm »
Jako můj názor je ten, že se začala docházet kvůli tomu, že několik lidí bylo ohledně toho dost aktivní na DC a zkoušeli to rozjet a když lidi viděli snahu, tak se chodí pravidelně, nemyslím si, že to zrušení těch otázek přitáhlo lidi a pokud jo, tak 2 z 25ti. Dal bych je tam zpět, jelikož dost ovlivňuje teď, kdo jaký má net atd.
@ PanNikdo « pon 9:26 pm »
já sem něřekl že není něco fer pouze sem se ptal .
@ Revus « pon 9:26 pm »
neni na tom nic co by nebylo fér pro všechny
si moc pomalý no
@ Tomori « pon 9:26 pm »
PanNikdo píše: Chápu jak to myslíte,ale ted jsem se tam dostal jednou ze 4 pokusů a to jen náhodou.Tato změna bude trvalá ?děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek večera :)
Testuje se to. Upravovali se i golemové, jak již hráči psali. A tak dostal jste se 1 z 4, ale došla se ne? Předtím se došla 1 z xy.
čekáš? tak kde je problém
@ PanNikdo « pon 9:25 pm »
čekám tam stejně jako ostatní připravěný to odkliknout tak prosím komenty nefnukej si nechej.
@ Revus « pon 9:23 pm »
Kdo driv prijde ten driv mele, nefnukej
@ PanNikdo « pon 9:18 pm »
Chápu jak to myslíte,ale ted jsem se tam dostal jednou ze 4 pokusů a to jen náhodou.Tato změna bude trvalá ?děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek večera :)
@ Tomori « pon 9:16 pm »
PanNikdo píše:
Tomori píše:
PanNikdo píše: Chci se zeptat proč se odstranily otázky z arény?Stojí to fakt za prd..
Dobrý den, stalo se tak, aby se ozkoušelo zda se budou arénky docházet či ne.
to ano areny se docházeji,ale je problém se tam vubec dostat ted
A předtím byl problém tam někoho vůbec dostat. Nedocházela se i kvůli počtům. Zatím se to zkouší. A uvidí se jak to bude dále.
@ PanNikdo « pon 9:13 pm »
Tomori píše:
PanNikdo píše: Chci se zeptat proč se odstranily otázky z arény?Stojí to fakt za prd..
to ano areny se docházeji,ale je problém se tam vubec dostat ted
@ Tomori « pon 9:09 pm »
@ PanNikdo « pon 9:04 pm »
Chci se zeptat proč se odstranily otázky z arény?Stojí to fakt za prd..
@ Tomori « ned 1:02 pm »
Dobrý den, plán na dnešní večer, jak jsem slíbila, je tedy následující: 20:05 -> Soutěž OX 20:55-> Soutěž „Sběr bylin“ 21:40 (+- po aréně) -> Soutěž „Steeplechase“ A kotlík do každé říše, v průběhu večera.
@ ChunjoKing « sob 6:29 am »
@PanNikdo,  rado sa stalo.
@ ChunjoKing « sob 6:28 am »
@BlowBM,  všetci sme ten problém mali. Už by to malo byť v poriadku. Funguje všetko tak, ako má?
@ PanNikdo « pát 8:52 pm »
ChunjoKing píše: @PanNikdo, posledný patch - odstránenie otázok pri vstupe a ďalšie drobné úpravy arény
děkuji za info
@ BlowBM « pát 6:06 pm »
Ma niekto podobný problém s ekurou? Píše mi to že nelze se spojiť s aktualizačnim serverem… na pc mi neotovori ani web ekury. Takže reinstall nemám ako urobiť.
@ Ashen « pát 4:10 pm »
A kdy půjde arénka?
@ Tomori « pát 3:21 pm »
Dobrý den, chtěla bych vás informovat, že testovací války ve dnech 25. 7. 2025 a 1. 8. 2025 neproběhnou. Místo nich bude jako obvykle spuštěna malá válka, na kterou jste zvyklí. Důvodem je vyhodnocování dotazníku, který jste v posledním týdnu vyplňovali. Velmi děkujeme za vaše odpovědi! Na základě výsledků plánujeme úpravy systému testovacích válek, o kterých vás budeme včas informovat.
@ libast « pát 9:26 am »
Co stím je nelze se připojit k aktuálnímu servru.
@ Tomori « čtv 10:26 pm »
MladejKozel píše: Proč nejde arena ?
Dobrý večer, o problému víme. Již se pracuje na jeho odstranění.
@ ChunjoKing « čtv 9:20 pm »
@PanNikdo, posledný patch - odstránenie otázok pri vstupe a ďalšie drobné úpravy arény
@ MladejKozel « čtv 9:10 pm »
Proč nejde arena ?
@ PanNikdo « čtv 8:17 pm »
Omlouvám se ,ale ono je to teď možné jít bez otázek?
@ ChunjoKing « čtv 7:12 pm »
Také prepnuté BMko sa tam môže napchať tak, či tak, keď bude chcieť.
@ Nonepovideeej « čtv 9:31 am »
A přesně to je ono.. zruší se otázky, nacpe se tam několik takových individuí a pak to takto dopadá, že tam běhá kolem dokola přepnuté BMko a tahá to vše kolem..
@ Grout « čtv 2:27 am »
Spíš aréna v 6 co byla.. nějaký BM to tam tahalo všude možně, jen ne do středu. Padlo to kvůli němu v 17. kole, protože jsme nestíhali běhat za ním a zabíjet to...
@ PanNikdo « stř 9:02 pm »
Co to bylo dneska ta arena 15 vteřin a hned plno a pak bylo teprve vyhlášení zkoušky
@ ChunjoKing « pon 9:38 am »
Ja som tiež minule točil a neznížil sa mi stupeň talizmanov
@ Revus « sob 1:08 pm »
Jinak, jak jsem řešil to točení talismanů +4, ted jsem akorát točil a z 25 toček to ani jednou nezhoršilo.. tak bud mam ultra štěstí a nebo to je upravené že to kvalitu nezhorší
@ Revus « sob 12:40 pm »
.

Who is chatting