čoruje

(Všeobecně diskutovat - ano, diskutovat o konkrétních osobách - ne.)
Obter!vr píše:jsou prázdniny, rodiče odjedou na dovolenou a děti závisláci u toho seděj no ... já jsem si udělal dropa 42 lvl na metiny 55 do přitažlivky a vždycky tam jsu tak kolem 00:00 a je tam tak 5 lidí ... tak si vždycky najdu meteor, začnu ho ničit a přijede 61 lv a zabije mě....a pak strašně nadává jaká jsem lowka když příjdu s BM surou... když neni škola tak je všude plno malejch smradů no.... a pak můžež číst jak je mládeš čím dál tí víc obéznější
![]()
PS: vim že to co píšu neni o swampu, ale myslim, že vysvětlení dobrý![]()
Juggernaut píše:jojo .. tLama.. když jsem chodil na zvěř tak taky pěkně prudil .. jenže BilaPerla se nechová jinak, takže ti to malinko přeju..
10% je možná normal no ..Reinegan píše:Juggernaut píše:jojo .. tLama.. když jsem chodil na zvěř tak taky pěkně prudil .. jenže BilaPerla se nechová jinak, takže ti to malinko přeju..
když je někdo v cechu bila perla je ****** tak to mám chápat ? ty prosímtě všichni lidi nejsou stejní jako někteří s perly !
Juggernaut píše:jojo .. tLama.. když jsem chodil na zvěř tak taky pěkně prudil .. jenže BilaPerla se nechová jinak, takže ti to malinko přeju..