to už ľudia tak zúfale túžia po pozornosti alebo čo?
(btw posudzuje sa také niečo na tickete?)

JA som z toho infarkt nedostalTriton píše:a nedostal si z toho infarkt :what?:? Keby som bol GM čo nie som, nedal by som za to ani 1TB maximálne upozornil hráča
- na Sindicate sú aj zábavnejšie názvy stánkov
- ale ak sa nehorázne nudíš, napíš na ticket, že čo ti odpíšu som zvedavý

ako keby som sa ťa pýtal na tie dôvodyJohanides píše:JA som z toho infarkt nedostalTriton píše:a nedostal si z toho infarkt :what?:? Keby som bol GM čo nie som, nedal by som za to ani 1TB maximálne upozornil hráča
- na Sindicate sú aj zábavnejšie názvy stánkov
- ale ak sa nehorázne nudíš, napíš na ticket, že čo ti odpíšu som zvedavý
napísal som to tu z dôvodov, ktoré netreba rozoberať (a s tebou už vôbec nie...)

Asi jo.Ale co když si popálil nohu a strčil si ji do obalu?To jako mu za to chceš dávat TB nebo co?I když je pravda že je to dost blbý spůsob ako zavolat sanitku.sem1rek píše:Trest za slovo "úd"?

Co to meleš?ToxicityEternity píše:Asi jo.Ale co když si popálil nohu a strčil si ji do obalu?To jako mu za to chceš dávat TB nebo co?I když je pravda že je to dost blbý spůsob ako zavolat sanitku.sem1rek píše:Trest za slovo "úd"?

Pravděpodobně chtěl naznačit, že zdejší děti si pod pojmem "úd" představují nějakou choulostivou partii těla, ale uniká jim, že i končetině se říká úd.HonzaM píše:Co to meleš?ToxicityEternity píše:Asi jo.Ale co když si popálil nohu a strčil si ji do obalu?To jako mu za to chceš dávat TB nebo co?I když je pravda že je to dost blbý spůsob ako zavolat sanitku.sem1rek píše:Trest za slovo "úd"?![]()
Ps. Viděl sem už i horší nebo vtipnější názvy stánků