Stránka 1 z 1

Halloween 2012 - Vše o eventu

Napsal: čtv 01. lis 2012 9:55:14
od pokipoki
Zdravím všechny hráče našeho serveru.
Chtěl bych Vám všem prozradit co nejvím o tomto eventu , protože už jsem našel asi 5 témat (jak dropnout , z čeho dropnou , kde najdu...)
Takže event je v rámci Halloweenu , Památky zesnulých a Vzniku Českoslov.

Začneme u Halloweenu.

Když mlátíte potvory ( úplně všechny druhy ) máte šanci , že se okolo Vás zjeví Fantom dýní
Spoiler:
Obrázek
. Pokud ho chcete zabít tak si musíte sundat zbran a mláti ho pěstí. Drop z něj jsou samotné dýně Obrázek .

A zase když sekáte a sekáte moby tak se může kousek od vám zjevit dýně která je na zemi a svítí
Spoiler:
Obrázek
. A tet se ptá dost hráčů , je jen na ozdobu nebo ne se dá rozbít ? Nedá se rozbít ani není na ozdobu -lze otevřít- . Otevřete ji tím že přetáhnete dýni která padá z Fantoma a tu dýni která je na zemi a padne Vám Dýnoví talisman Obrázek . A co to je že ? Dýnoví talismat je vlastně takové přebarvené MH. Nasedá se na něj pomocí zkratky ALT+J a zesedá taktéž. Kůn dodává 15% silný proti příšerám a je na cca 2-3 hodiny po aktivaci ( nejsem si na 100% jist jsem ve škole :D)

Dále tu máme Památku zesnulých.

A zase když sekáte moby tak se může okolo Vás zjevit Meteor duchů. A jak ho zabít ? Stačí si jen stejně jako u Fantoma sundat zbran a jít ho zničit ( vypadávají z něj jen potvory jako Psi , Vlci, Divočáci atd..) . A drop z něj je jen jeden a to Urna s ostatky Obrázek . Kterou když otevřete tak Vám požehná a to tím že Vám dá X% na yangy/exp či drop. Lze se požehnat jen jednou dokud požehnání co jste dali předtím neodejde ( doba okolo 2hodin přesně nevím) . A když jste požehnaní a otevřete další Urnu tak Vám vypadne určitý počet yangů.

A poslední z trojce je Vznik Československa

Event je stejný jako minulí rok ale pro ty co tu minulí rok nebyli tak to zopáknu :)

Jde o to najít Piráta Tanaku
Spoiler:
Obrázek
který se potuluje skoro po všech mapách ale není lehké ho najít je velmi rychlý . Ale když ho najdete a zabijete tak to stojí za to ( zabíjí se už klasicky zbraní ) . Dropuje ze sebe Svatováclavskou korunu , Žezlo a Jablko. Když tyto korunovační klenoty odevzdáte Strážci města tak Vám dá nějakou odměnu . A konečně dropuje i pruty od 500k až po 5kk.

To je vše co jsem Vám chtěl o tomtu TripleEventu napsat a omlouvám se za pravopisné chyby :D Děkuju iLegend


[Edit: Tryphena]
Diskuze: viewtopic.php?f=10&t=89365
Novinky: viewtopic.php?f=4&t=89366