Super, vítaná změna, aspoň trochu realityČím více bude donesených ozdob tím bude stromeček krásnější.
Nevím jestli to tak bylo i minulý rok, ale superAby to nebylo tak jednoduché, tak se také setkáte s kazičem vánoc, zlým sněhulákem Hugem, který nerad rozdává své dárky. Pokud jich bude rozdáno dostatečné množství, změní se již na krásné zasněžené sněhuláky různých velikostí.
Po plném dozdobení stromečku bude možno si konečně sehnat ponožky a připnout si je na stromeček a tím získat nějaké dárečky.
Také bude možno získat i speciální medaile pro volání sobů, čím zdobenější medaile tím lepší bude i sob. Čím lepší sob, tím lepší také jeho aura, která vám pomůže.
Nový ohňostroj??Nezapomnělo se také oslavy silvestrovské a s nimi i oslav příchodu nového roku.
Hezký, na každý event nový motivReskin launcheru.
Moc povedené myslím si že furt někdo bude nadávat ale můj názor je že se to hodně povedlo jen by mně zajímalo co bude na ten silvestr jsem strašný pyromanJaké jsou vaše názory na nové změny??
Jak se vám líbí launcher??
![]() | CreeQ | ![]() | ![]() | ||
---|---|---|---|---|---|
4000+min | Jinno | 61 |
Mě jen není úplně jasný to změnění na sněhulákyNevím jestli to tak bylo i minulý rok, ale superAby to nebylo tak jednoduché, tak se také setkáte s kazičem vánoc, zlým sněhulákem Hugem, který nerad rozdává své dárky. Pokud jich bude rozdáno dostatečné množství, změní se již na krásné zasněžené sněhuláky různých velikostí.