Ahoj, pred pár dňami som dokončil Kerindor I.
Ale chcem sa opýtať koľko krát mi môže ten záverečný úlomok padnúť? 1 mám, ale ten som kúpil - chcel by som ich ešte aspoň 3 dropnúť do zásoby, poprípade niekto kto to dropil s lv110 koľko ste ich dropli za 1 kerindor?

Kameň na ukončenie kerindoru I.
					Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
	• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- 
				NetoS
 - Lv.24

- Dal poděkování: 9 poděkování
 - Dostal poděkování: 42 poděkování

- 
				Taznovejsi
 - Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
 - Dostal poděkování: 136 poděkování

Re: Kameň na ukončenie kerindoru I.
zo 110 ninjom 16 ks za kerinNetoS píše:Ahoj, pred pár dňami som dokončil Kerindor I.
Ale chcem sa opýtať koľko krát mi môže ten záverečný úlomok padnúť? 1 mám, ale ten som kúpil - chcel by som ich ešte aspoň 3 dropnúť do zásoby, poprípade niekto kto to dropil s lv110 koľko ste ich dropli za 1 kerindor?
-- Bol som hned na prvých orkoch
Za pár dní dokončím kerin 1 na ďalšom ninjovy a zase si ich pôjdem podropovat viac ... dá sa natom slušne zarobiť .
E : Max môžeš mať v inventári 1 ks .. takže ich musíš prenášať na inú postavu aby padol ďalší
- 
				NetoS
 - Lv.24

- Dal poděkování: 9 poděkování
 - Dostal poděkování: 42 poděkování

Re: Kameň na ukončenie kerindoru I.
Prečóóó .. prečo práve ja ?!Taznovejsi píše:zo 110 ninjom 16 ks za kerinNetoS píše:Ahoj, pred pár dňami som dokončil Kerindor I.
Ale chcem sa opýtať koľko krát mi môže ten záverečný úlomok padnúť? 1 mám, ale ten som kúpil - chcel by som ich ešte aspoň 3 dropnúť do zásoby, poprípade niekto kto to dropil s lv110 koľko ste ich dropli za 1 kerindor?![]()
-- Bol som hned na prvých orkoch
Za pár dní dokončím kerin 1 na ďalšom ninjovy a zase si ich pôjdem podropovat viac ... dá sa natom slušne zarobiť .
E : Max môžeš mať v inventári 1 ks .. takže ich musíš prenášať na inú postavu aby padol ďalší
http://2i.sk/d12ab69c4f
Nemohol si mi to napísať trochu skôr? ... ja som mu už zaniesol ten úlomok, keby som vedel tak si idem trochu "prilepšiť do keri"
NetoS
NettoS
sú v dobrých rukách

NettoS
sú v dobrých rukách