Stránka 1 z 1

Prodloužení otevřeného kerindoru

Napsal: čtv 21. kvě 2015 16:32:01
od Cepino
Dobrý den, již po několikáte se mi stalo, že jsem si s hlavní sice rozbil sentinel, ale hláška se neobjevila, jelikož byl Kerindor již dříve otevřený. No a to je ten problém, jelikož pak s další postavou sednu na poníka, portnu se k portu do Keri a hle Kerindor je již zavřený. Tak že mé úsilí rozbití Sentinelu bylo zbytečné a můžu ho sekat znova s tím, že poník mi mezi tím vyprchá a na dalšího lze sednout až za zhruba hoďku. K tomu už mám třeba hlavní v Entarianu a nemohu si Kerindor znova otevřít. Můj návrh tedy zní.
1.) Pokaždé, když se rozbije Sentinel, napsat hlášku o rozbití a znova odpočítávat čas 2 hodiny do zavření.
a k tomu návrh číslo 2
2.) Snížit dobu na opakované použití poníka třeba znova po 10ti minutách.

Pěkný den Cepino

Mohli by prosím hráči, co klikli na proti návrhu, napsat svoje důvody nebo své řešení situace?
Děkuji

Re: Prodloužení otevřeného kerindoru

Napsal: čtv 21. kvě 2015 18:13:47
od Electrix
Ahoj, jsem proti návrhu, protože si myslím, že lepším řešením by bylo zakázat zničení Sentinelu v době, kdy je Kerindor otevřený (tak, jako to bylo před úpravou). Jako doplněk by mohl být stav otevření Kerindoru zobrazen třeba na informační tabuli ve městě, klidně i včetně zbývajícího času otevření. Podle mého názoru je tahle verze je menším zásahem do herního systému. Pak je zde samozřejmě ještě jedna možnost a to, že by se Sentinel neobjevil, dokud není vstup uzavřen. Tady si ale nejsem jistý, jestli by to bylo možné.

Re: Prodloužení otevřeného kerindoru

Napsal: pát 22. kvě 2015 7:44:34
od Cepino
Samozřejmě Electrixi jsem klidně i pro tvé řešení. Bylo by jistě menším zásahem. Jen se chci prostě vyvarovat situací, kdy sentinel rozbiješ a stejně se ti Kerindor po pěti minutách uzavře. Pokud by ve městě na tabuli svítilo: Kerindor otevřen, zbývá 1:52 minut. nebo Kerindro uzavřen. Tak pro to dávám jen palec nahoru. Rozhodně netrvám na svém návrhu. :-) Nebo by tuto informaci mohlo poskytovat nějaké NPC ve městě. Pěkný den Cepino

Re: Prodloužení otevřeného kerindoru

Napsal: čtv 05. črc 2018 12:33:49
od Script
Rok se s rokem sešel a při dnešní údržbě bylo do hry přidáno něco velmi podobného - více v patchlogu.

Téma uzavírám a jménem celého týmu děkuji za návrh.