Stránka 1 z 1

rychlosoutěž o eventové prémium - VYHLÁŠENÍ

Napsal: ned 31. bře 2024 11:11:39
od Bisky
Drazí hráči,

chtěli byste si zpříjemnit náš nový jarní event? Chtěli byste získat eventové prémium zdarma?


Pokud ano, stačí napsat, co se vám na jarní osadě Dongji líbí nejvíce, případně i přidat krátké srovnání se zimní osadou.

Jedná se o rychlou soutěž, která bude ukončena 3.4. Nejlepší soutěžící získá eventové prémium na 14 dní.

Těšíme se na vaši účast!


:hello: :hello: :hello:


Obrázek

Re: rychlosoutěž o eventové prémium

Napsal: ned 31. bře 2024 14:19:55
od TomasFoxx
Na eventovce se mi asi určitě nejvíc líbí nápad s mrkvema, takhle se o ně každej den postarat, něco každej den dostat a nakonec ještě sledovat nějakej progres v růstu, prostě parádní nápad :D

Re: rychlosoutěž o eventové prémium

Napsal: ned 31. bře 2024 15:56:42
od filipaser
NA eventové mapě mne zaujala propojenost úkolů od NPC. Potřebuješ proutky tak aby ses neuběhal a neunudil k smrti tak si spln ukol a muzes frcet na zvířatech a je super že ne ve vesnicích ( kvůli dodržování rychlosti :lol: ), a chceš vědět kde co je, udělej úkol u učitele atd.. Prostě super nápad :up:

Re: rychlosoutěž o eventové prémium

Napsal: úte 02. dub 2024 17:10:37
od OhNoRly
Celkový projekt osady Dongji sa mi páči. Je to miesto kde sa budú hráči radi vracať. Každý z nás v osade zanechá niečo svoje ako Mrkvičku (super nápad), zavody o život na slepici sú top a hlavne že osada ožíva hráčmi, nakoľko staré časy sú už preč a ti čo zostali sa budú naďalej stretávať na jednom mieste. A dúfam že bude aj letná Dongji 😂 Celkovo palec hore 👍

Re: rychlosoutěž o eventové prémium

Napsal: stř 03. dub 2024 1:35:23
od Clusive
Já začnu tím srovnáním, co se mi opravdu líbí je to, že se uzavřela jedna z cest. Je to sice o něco delší cesta k mrkvím, ale díky tomu jsme více v kontaktu s ostatními hráči. Ale zároveň jsou tu stále pěkná místa, kde můžeme být o samotě a kochat se krajinou. Takže si každý najde to své. A co se týče toho co se mi líbí nejvíce, tak abych se neopakoval po někom, protože dle mně jsou to právě mrkve, tak řeknu stejně jako u zimní mapy otevřené domy. Jsou zkrátka moc pěkné, byl to skvělý nápad. :up:

Re: rychlosoutěž o eventové prémium

Napsal: stř 03. dub 2024 21:32:43
od kovardominik
Po rozpuštění sněhu získala osada skvělou jarní atmosféru plnou zeleně a pobíhajících zajíčků. Nejvíce mě zaujalo jak střechy domků barevně ladí s okolní zelení a dokonale tak zapadají do krajiny.
Sázení mrkví je super a skvěle se hodí k jaru. Moc se mi líbí i políčko na kterém se mrkvím pěkně daří asi to bude tou závlahou z těch tisíců sněhuláků co zde bylo zničeno.
Po nějakém extrémně silném zemětřesení, které zničilo okružní cestu a otevřelo přístup k moři/jezeru bylo nově vzniklé místo chytře využito jako přístav a místo pro rybolov.
Nedokážu posoudit jestli byla lepší zimní nebo jarní osada, obě jsou o něčem jiném a obě jsou za mě ty nejlepší mapy na Ekuře :up:

Re: rychlosoutěž o eventové prémium

Napsal: stř 03. dub 2024 22:42:14
od Hakan
Oproti zimní osadě je fajn proměna na krásnou zelenou atmosféru, fajn, že na místě malých sněhuláků vznikla plocha pro sadbu mrkví. Trošku se divím, že po tolika sněhulácích tam ty mrkve už rovnou nerostly :lol: . Tím, že event započal v období Velikonoc je škoda, že nebyla žádná velikonoční dekorace jako třeba v zimní vánoční strom. Uvidíme, co přinese pokračování po údržbě.
Chválím přesun větších eventů do nové mapy. Díky tomu je úkol na zajíčky daleko příjemnější než v předchozích letech. Je těžké napsat, že se něco vyloženě líbí.

Re: rychlosoutěž o eventové prémium

Napsal: čtv 04. dub 2024 17:54:53
od Bisky
Výhercem eventového prémia se stává:

kovardominik

Výherce prosím o jméno postavy, kde si přeje prémium aktivovat. Všem ostatním děkuji za krásné příspěvky. :heart:

Budu se těšit na vaši účast v dalších soutěžích. :hello: