Na eventovce se mi asi určitě nejvíc líbí nápad s mrkvema, takhle se o ně každej den postarat, něco každej den dostat a nakonec ještě sledovat nějakej progres v růstu, prostě parádní nápad
NA eventové mapě mne zaujala propojenost úkolů od NPC. Potřebuješ proutky tak aby ses neuběhal a neunudil k smrti tak si spln ukol a muzes frcet na zvířatech a je super že ne ve vesnicích ( kvůli dodržování rychlosti ), a chceš vědět kde co je, udělej úkol u učitele atd.. Prostě super nápad
Celkový projekt osady Dongji sa mi páči. Je to miesto kde sa budú hráči radi vracať. Každý z nás v osade zanechá niečo svoje ako Mrkvičku (super nápad), zavody o život na slepici sú top a hlavne že osada ožíva hráčmi, nakoľko staré časy sú už preč a ti čo zostali sa budú naďalej stretávať na jednom mieste. A dúfam že bude aj letná Dongji Celkovo palec hore
Já začnu tím srovnáním, co se mi opravdu líbí je to, že se uzavřela jedna z cest. Je to sice o něco delší cesta k mrkvím, ale díky tomu jsme více v kontaktu s ostatními hráči. Ale zároveň jsou tu stále pěkná místa, kde můžeme být o samotě a kochat se krajinou. Takže si každý najde to své. A co se týče toho co se mi líbí nejvíce, tak abych se neopakoval po někom, protože dle mně jsou to právě mrkve, tak řeknu stejně jako u zimní mapy otevřené domy. Jsou zkrátka moc pěkné, byl to skvělý nápad.
Po rozpuštění sněhu získala osada skvělou jarní atmosféru plnou zeleně a pobíhajících zajíčků. Nejvíce mě zaujalo jak střechy domků barevně ladí s okolní zelení a dokonale tak zapadají do krajiny.
Sázení mrkví je super a skvěle se hodí k jaru. Moc se mi líbí i políčko na kterém se mrkvím pěkně daří asi to bude tou závlahou z těch tisíců sněhuláků co zde bylo zničeno.
Po nějakém extrémně silném zemětřesení, které zničilo okružní cestu a otevřelo přístup k moři/jezeru bylo nově vzniklé místo chytře využito jako přístav a místo pro rybolov.
Nedokážu posoudit jestli byla lepší zimní nebo jarní osada, obě jsou o něčem jiném a obě jsou za mě ty nejlepší mapy na Ekuře
Od začátku věrný shinsoo Jsemsura9 (156)
Můžete mě zničit, ale nikdy mě nezlomíte !!! já půjdu pořád dál.....
Spoiler:
Jediný bojovník za Shinsoo v olympíjském víceboji (dělené 1. místo)
1. místo - 9x
2. místo - 7x
3. místo - 5x
Oproti zimní osadě je fajn proměna na krásnou zelenou atmosféru, fajn, že na místě malých sněhuláků vznikla plocha pro sadbu mrkví. Trošku se divím, že po tolika sněhulácích tam ty mrkve už rovnou nerostly . Tím, že event započal v období Velikonoc je škoda, že nebyla žádná velikonoční dekorace jako třeba v zimní vánoční strom. Uvidíme, co přinese pokračování po údržbě.
Chválím přesun větších eventů do nové mapy. Díky tomu je úkol na zajíčky daleko příjemnější než v předchozích letech. Je těžké napsat, že se něco vyloženě líbí.
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@Nonepovideeej, Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@Mionix, jojo ona už mi psala, že po nějaky době pak zmizel, ale nevěděl jsem jestli jsi to byl ty, nebo samo každopádně ten ticket tam asi furt je, kdybyste ji chtěli dát náhradu 3:)
@TomasFoxx, Je tu zásadní problém. Netuším, co by to udělalo, také se může stát, že se další již nebude spawnovat. A pokud mi to GA nepovolí, tak nemohu.
@Mionix, těm co díky předčasnému ukončení eventu se při pokusu o port do dongji rozklikl věneček (a dostali vip) nejde udělat nový, koukněte na to prosím