Proč se to celý rok dalo a ted najenou to nejde?
Pokud to byla chyba tak se o ní jako rok nevědělo?
Pokud se tým nějak rozhodl to upravit tak to chápu,je to v pořádku,ale co třeba to dát vědět ze bude nějaká změna a dát hráčům čas aby se mohli podle toho přizpůsobit.
Třeba ja mám dost dortiků na jiném učtu a nejsem sám kdo to tak má ,protože sem se snažil tak jako jiní a nasbíral sem si do zásoby a neměl dost místa na jejich uskladnění,a používal je podle potřeby.
Neshtihl sem je všechny spotřebovat (asi má chyba) a ty co mi ted zůstaly můžu klidně prodat NPC protože jsou mi na jiném účtu k ničemu - super zbytečná práce a námaha a ztracený čas.
To nemůzeme dostat nejaký čas abychom si to mohli upravit tak jak je potřeba když nikdo nevědel ze snimi již nepude obchodovat? Nemohlo to být napsané v informacích- novinkách?
Ta informovanost o tom co se ve hře mění nebo bude dít je fakt na špatné úrovni a to není jen můj názor plno lidí na to nadavá -např: je spušten event ale info o něm se oznamí až třeba za 2- 3 dny.
Popis různých eventů či úkolů občas nedavá vůbec smysl (tím mám na mysli třeba návaznost -kde žačít a jak to mám najít atd) ne každý tady hraje hromadu let -takže věta : To přece znáte z minulých let! - je úplně mimo.Vím má to být to kouzlo namáhat hlavičku a objevovat co v te hře je atd,a ne že po týdnu eventu 90% lidi skoro nic neví kde a jak se co má udělat.
Tak a ted mě můžete rozcupovat že si stežuji , ja to přeziju.