A nikdo neříká, že to by to bylo na chlup stejné jako to známe z jiných privátních serverů této hry.. Právě proto je tu možnost cokoliv napsat aby každý něco málo přidal a navrhl..
Teď tedy k návrhu ... za mě je to super nápad a zase by na té hře bylo co dělat, ale nesouhlasím s jistými body.
- Např 4 druhy mazlíčků mi přijde moc - vzhledem k možnosti jaké by mohli mít bonusy .. Podle mě by byla lepší cesta pouze 3 a to PvP, PvM a nějaký který bude dávat např % na úspěch těžby, % na ulovení ryby atd.. tedy užitkový na tyto aktivity.. ( Dobré na to, že se lidé při výkopu např okouzlení nemusí spoléhat jen na zvolený bonus z války říší.
-Vzhled mazlíkčů ... pokud by tento systém schválilo vyšší vedení EKURY .. určitě by bylo lepší propracovat jiné příšerky než ty z C3. Daleko zajímavější by byl mazlíčci podobní finálním bossům různých map z ekury. Např Keskiro, Askero, Zorn, Oseus, nebo bosové z rokle např.
Určitě by se dalo ladit daleko více věcí a určitě to není práce na týden, takže držím palce ať se vám do toho povede zapojit co nejvíce lidí a třeba někdy ...
Bohužel tady cokoliv měnit a prosadit je problém což všichni kdo chodí na fórum tak nějak víme ..
V závěru děkuji Tomori za prezentaci, kterou sem vložila od hráče...
PS: srabe, stejně to všichni ví