Lagy

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Anderson
Lv.25
Lv.25
Příspěvky: 590
Registrován: ned 20. úno 2011 11:53:04
Poděkoval: 51×
Má poděkování: 174×

Re: Lagy

Příspěvek od Anderson » stř 10. říj 2018 10:08:24

Ahoj, bohužiaľ mám rovnaké problémy ako ty, mám notebook, ktorý mi rozťahá hocijakú hru, ale ak sa jedná o metin, tak je na to môj notebook krátky pretože ako JohnDoe poznamenal, Nvidia sa nejako s metinom nekamaráti a môžeš robiť čokoľvek a jednoducho metin na nvidii nespustíš a ťahá ho na integrovanej grafike, ver mi snažil som sa to riešiť xy spôsobmi, popozeral som xy tutoriálov a návodov, ako to prehodiť, ale jednoducho nič nefunguje. jediné čo s tým dokážeš urobiť je povypínať efekty v launcheri (vyhlaďovanie, stíny) hrať v čo najmenšom okne a v tomto prípade hra ide ako tak normálne, ale čo sa týka swampu, tam je to márne, či už si na stolnom PC alebo na notebooku, swamp dokáže zalagovať totálne všetko :D bohužiaľ je to smutné, ale ak máš notebook s nvidiou, tak jediné čo ti zostáva je, pozerať sa na hru z roku raz dva ako ti seká na stroji za xy stoviek €..
Asmodel

lama4ewer
Zakladatel tématu
Lv.4
Lv.4
Příspěvky: 15
Registrován: sob 30. říj 2010 12:24:28
Poděkoval:

Re: Lagy

Příspěvek od lama4ewer » stř 10. říj 2018 12:19:41

Okej, takze s tim nic neudelam? :D

Uživatelský avatar
Cepino
Lv.38
Lv.38
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 14. bře 2012 10:01:55
Poděkoval: 972×
Má poděkování: 1371×

Re: Lagy

Příspěvek od Cepino » stř 10. říj 2018 12:26:55

Jen takový technický poznatek. Když mám zaplé na jednom PC herní okno, na něm hraji, tak jsem bez lagů, ale jak k němu zapnu další okno a tyto dvě se mi překrývají, tak to první, původní začne šíleně lagovat. Po vypnutí druhého první zas jede normálně.

Já jsem nad tím dávno zlomil hůl a již léta hraji na dvou PC najednou. Na hlavním PC mám jedno okno s hlavní postavou a na druhém PC mám shopy plus bufera. Shopy minimální okna minimalizovaná na liště.
Naposledy upravil(a) Cepino dne stř 10. říj 2018 13:07:01, celkem upraveno 1 x.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

NeverGiveUp96
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 30
Registrován: úte 11. zář 2018 12:21:27
Poděkoval: 42×
Má poděkování:

Re: Lagy

Příspěvek od NeverGiveUp96 » stř 10. říj 2018 12:47:25

Cepino:
Spoiler:
Cepino píše:
stř 10. říj 2018 12:26:55
Jen takový technický poznatek. Když mám zaplé na jednom PC herní okno, na něm hraji, tak jsem bez lagů, ale jak k němu zapnu další okno a tyto dvě se mi překrývají, tak to první, původní začne šíleně lagovat. Po vypnutí druhého první zas jede normálně.

Já jsem nad tím dávno zlomil hůl a již léta hraji na dvou PC najednou. Na hlavním PC mám jedno okno s hlavní postavou a na druhém PC mám shopy plus bufera.
Tohle mi dlouhé roky taky vrtalo hlavou. Proč když ve swampu množím dost, tak jeden účet jede úplně plynule a druhý kolikrát černá obrazovka nebo s ním ani nepohnu. Přitom kdybych vypl to jedno, tak to druhé záhadně najednou rozmrzne a pojede úplně normálně. :)

Tohle je fajn na Kerri/Hg/Entarianu, že člověk tam seká ať už bosse/hrad/přístav sotva 2-3 skupiny, žádné lagování a vydělá víc než ve swampu.
Swamp dřív roky už lagoval, ale člověk si na to zvykl, ale poslední dobou to je extrém.

Mrzí mě co se na Ekuře děje. Strašně moc hráčů zabanováno, Hg věci skoro neprodejný, mapy poloprázdné, válka a swamp díky lagům nehratelné.
Přitom tým se snaží a třeba magické formule a obarvení dračího brňka se fakt povedly. :+:


Anderson:
Spoiler:
Anderson píše:
stř 10. říj 2018 10:08:24
Ahoj, bohužiaľ mám rovnaké problémy ako ty, mám notebook, ktorý mi rozťahá hocijakú hru, ale ak sa jedná o metin, tak je na to môj notebook krátky pretože ako JohnDoe poznamenal, Nvidia sa nejako s metinom nekamaráti a môžeš robiť čokoľvek a jednoducho metin na nvidii nespustíš a ťahá ho na integrovanej grafike, ver mi snažil som sa to riešiť xy spôsobmi, popozeral som xy tutoriálov a návodov, ako to prehodiť, ale jednoducho nič nefunguje. jediné čo s tým dokážeš urobiť je povypínať efekty v launcheri (vyhlaďovanie, stíny) hrať v čo najmenšom okne a v tomto prípade hra ide ako tak normálne, ale čo sa týka swampu, tam je to márne, či už si na stolnom PC alebo na notebooku, swamp dokáže zalagovať totálne všetko :D bohužiaľ je to smutné, ale ak máš notebook s nvidiou, tak jediné čo ti zostáva je, pozerať sa na hru z roku raz dva ako ti seká na stroji za xy stoviek €..
Tak možnost je jít Entarian, kde vyděláš víc jako ve swampu(záleží kde) a jelikož tam taháš pár příšer, tak lagy nebo tak nehrozí.
Do hradu to chce pořádného ninju s výbavou, nicméně přístav s bmkem se dá zvládnout a náklady na výbavu nejsou tak velký a vydělal jsem o dost víc jak ve swampu. Řekl bych, že člověk na výběr nemá, v kerri vyděláš strašně málo, hg věci neprodejný, swamp nehratelný. Nic kromě entu už ani nezbývá na důstojný výdělek.

Anderson
Lv.25
Lv.25
Příspěvky: 590
Registrován: ned 20. úno 2011 11:53:04
Poděkoval: 51×
Má poděkování: 174×

Re: Lagy

Příspěvek od Anderson » stř 10. říj 2018 18:27:18

NeverGiveUp96 píše:
stř 10. říj 2018 12:47:25



Anderson:
Spoiler:
Anderson píše:
stř 10. říj 2018 10:08:24
Ahoj, bohužiaľ mám rovnaké problémy ako ty, mám notebook, ktorý mi rozťahá hocijakú hru, ale ak sa jedná o metin, tak je na to môj notebook krátky pretože ako JohnDoe poznamenal, Nvidia sa nejako s metinom nekamaráti a môžeš robiť čokoľvek a jednoducho metin na nvidii nespustíš a ťahá ho na integrovanej grafike, ver mi snažil som sa to riešiť xy spôsobmi, popozeral som xy tutoriálov a návodov, ako to prehodiť, ale jednoducho nič nefunguje. jediné čo s tým dokážeš urobiť je povypínať efekty v launcheri (vyhlaďovanie, stíny) hrať v čo najmenšom okne a v tomto prípade hra ide ako tak normálne, ale čo sa týka swampu, tam je to márne, či už si na stolnom PC alebo na notebooku, swamp dokáže zalagovať totálne všetko :D bohužiaľ je to smutné, ale ak máš notebook s nvidiou, tak jediné čo ti zostáva je, pozerať sa na hru z roku raz dva ako ti seká na stroji za xy stoviek €..
Tak možnost je jít Entarian, kde vyděláš víc jako ve swampu(záleží kde) a jelikož tam taháš pár příšer, tak lagy nebo tak nehrozí.
Do hradu to chce pořádného ninju s výbavou, nicméně přístav s bmkem se dá zvládnout a náklady na výbavu nejsou tak velký a vydělal jsem o dost víc jak ve swampu. Řekl bych, že člověk na výběr nemá, v kerri vyděláš strašně málo, hg věci neprodejný, swamp nehratelný. Nic kromě entu už ani nezbývá na důstojný výdělek.
Problém ale nastáva presne v tom, že zatiaľ čo do entarianu potrebuješ výbavu a postavu za xy kkk a zarobíš tam, 2kkk za hodinu, (neviem presne, koľko, ak sa mýlim opravte ma) tak mne do swampu stačí výbava na dropovi za 5kkk, potom buff výbava za 4kkk a spravím za 2hodiny 1,5kkk...Takže podľa mojej logiky sa mi jednoducho neoplatí naliať do postavy mnohonásobne viac yangov, len preto, aby som zarobil o trochu viac.. Ako hej tie lagy mi vadia, ale rozhodne nemám také obrovské lagy ako tu vy popisujete a to hrám na notebooku kde mi to teda ide na integrovanej grafike...Sem tam to musím vypnúť cez správcu keď to fakt moc premnožím, ale rozhodne to nie je rutina a ani necítim nejaký obrovský rozdiel v lagoch vo swampe teraz a napr polroka dozadu, stále je to to isté..
Asmodel

Uživatelský avatar
LordGabriel
Lv.10
Lv.10
Příspěvky: 63
Registrován: pon 30. črc 2018 15:50:05
Poděkoval: 23×
Má poděkování: 104×

Re: Lagy

Příspěvek od LordGabriel » čtv 11. říj 2018 10:36:55

Ja mám trochu iný problém, vo war aj na námestí alebo na rôznych mapách sa mi stáva že pri utekaní sa mi obraz kúsne cca na 1,5s a následne sa mi odkúsne na tom istom mieste(čakal by som, že ma to posunie o vzdialenosť úmernú času zaseknutia). Na druhú stranu pri sekaní vo swampe tento problém pri prebiehaní nemám. Tam už je to štandart lagov k premnoženiu ... Nemáte niekto nejaký nápad ? :D
ObrázekrhetetopXObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
LosReyes
150
zruško
:heart:
P
P
P

Odpovědět

  • Nemáte právo psát zprávy v chatu.
@ pikasek « úte 10:43 pm »
@TomasFoxx :  :think: :heart:
@ TomasFoxx « úte 10:39 pm »
@pikasek :  hrdinové se aktualizujou vždycky v celou, takže ty cb co tam byly jsou od začátku války do 8 (těch 11 minut) :D
@ pikasek « úte 8:43 pm »
Asi to bude jenom do osmi
@ pikasek « úte 8:42 pm »
GM ? na statistikách jsou nějak blbě cb :P
@ Borda91 « úte 8:42 pm »
a ty staty :D :D
@ JohnDoe « úte 8:02 pm »
chci dva draky, 4 nejlepší košťata a půl skladu elíků L+ - ne že bych o ně snad příšel, ale ta šance tam nepochybně byla...
@ Ivetka « úte 7:50 pm »
super, díky
@ Lacius « úte 7:49 pm »
@Mionix :  :up:
@ Mionix « úte 7:39 pm »
Poprosím. O náhradu elixírů si můžete požádat na supportu hry, stejně jako třeba při pádu HG a podobně. Na supportu stačí nick postavy + jaké elíky jste použili. Jinak maličké upozornění, kdo by chtěl podvádět a žádat něco, co neklikl, tak může očekávat zaslouženou odměnu. :lol:
@ Borda91 « úte 7:26 pm »
@TomasFoxx :  nechtěl bych :D
@ Ivetka « úte 7:26 pm »
si zkus sehnat elíky před valkou ;) dost nemožný
@ TomasFoxx « úte 7:26 pm »
@JohnDoe :  :D :D Lka klikat je hnus
@ Ivetka « úte 7:18 pm »
souhlasím
@ TomasFoxx « úte 7:15 pm »
@Mionix :  je nějak možný abych ještě před "novou" válkou dostal náhradu elíků? xD L+ teď nikde neseženu už
@ Mionix « úte 7:15 pm »
@All :  Povedlo se nám dohnat GA. Za chvíli bude u PC a řešit problém. Omlouváme se.
@ TomasFoxx « úte 7:12 pm »
akorát to nedává cb ani :D
@ Borda91 « úte 7:12 pm »
Nedává to pry CB
@ TomasFoxx « úte 7:12 pm »
resp. 5 nás tu je
@ TomasFoxx « úte 7:12 pm »
ale ta válka funguje
@ Borda91 « úte 7:11 pm »
Dejte pozor na nepřatelské sabotáže...to už jsou i GMka proti nám? :D
@ INParadise « úte 7:10 pm »
To je válka už jako aréna ne? Pro 20 nejrychlejších. A ještě jí dáme na 10 ráno :D:D:D:D
@ TomasFoxx « úte 7:10 pm »
:D :D :D
@ Borda91 « úte 7:10 pm »
To je tak když chceš být rychlejší než ostatní :D
@ pikasek « úte 7:10 pm »
@TomasFoxx :  máš být žid jak my a neklikat je vubec ;)
@ TomasFoxx « úte 7:09 pm »
rip hodinový elíky
@ Krudan « úte 7:05 pm »
@JohnDoe :  Ale dik Temuchin, aspon som si konecne uvedomil jaka je healer sranda a po vrateni sa som vytvoril vlastneho :)
@ INParadise « úte 7:04 pm »
Krása zase :D
@ Kaenos « úte 7:03 pm »
Víme o tom, sháníme GA
@ Theopizit « úte 7:03 pm »
co bude s tou válkou?
@ TomasFoxx « úte 7:03 pm »
pokákla se válka, některý to pustilo a ostatní ne :D
@ pikasek « úte 7:02 pm »
nějaké gm ? Nejde nás vlést do war
@ JohnDoe « úte 7:02 pm »
dovedu si představit minimálně dvě různé postavy od kterých by se teď mohl GA odrážet, a ani jedna nesouvisí s prací :)
@ Borda91 « úte 7:01 pm »
skvěla war :D
@ Krudan « úte 7:00 pm »
@JohnDoe :  To bolo od teba hnusne :D Tak ci tak som postavu ferovo vyhral v stavke :P aj ked uz ani nepametam co bola zac xD ci to bola nejaka otazka? To je fuk :D
@ Mionix « úte 6:58 pm »
@JohnDoe :  Právě že musím nějak nasimulovat, aby se GA měl od čeho odrazit. Ono většinu věcí se hrozně špatně dohledává. :D
@ JohnDoe « úte 6:56 pm »
O tom se nehádám, chtěl jsem ji uvést v obecné podvědomí... Postavu jsi dostal, že jsem byl ožralej jako prase :) a tys byl první známá postava po ruce... ani to nevadí - jen to zrakvení byl takový nežádoucí konec
@ Krudan « úte 6:50 pm »
@JohnDoe :  Mozes byt hrdy Temuchin :) malo kto by s tou postavou nalozil presne podla tvojich ocakavani :) Do slova som splnil do bodky co si po mne chcel a to ani nebol dovod preco som tu postavu dostal :) Mozes byt spokojny :) Limba si tu uz pameta kazdy :)
@ JohnDoe « úte 6:48 pm »
po smajlíku to už tak úplně neodpovídá, ale budiž - své dny slávy si nepochybně užila :D
@ Krudan « úte 6:40 pm »
@JohnDoe :  Ano a bola mi dana zo slovami aby zazila posledne dni svojej slavy co sa stalo :) A ze ak by som niekedy koncil, nech ju darujem alebo s nou urobim co ja chcem a to som aj urobil :)
@ JohnDoe « úte 6:38 pm »
@Krudan :  pochop, byl jsi poslední zodpovědná postava... pro mne je v podstatě nezajímavé, kdo ji zrakvil... důvěra byla daná tobě, a je úplně nepodstatný, na koho jsi ji převedl ... zdravá postava šla tobě
@ Krudan « úte 6:31 pm »
@JohnDoe :  Limbo zabil tak treti majitel po mne.. :D tam je perma myslim..

Som daroval postavu ked som koncil naposledy. :)
@ JohnDoe « úte 4:51 pm »
@Mionix :  nesimuluj :D
@ Mionix « úte 4:29 pm »
@Seamus :  Má pravdu ten chlapec. Nasimuloval jsem a předal GA.
@ JohnDoe « úte 4:24 pm »
@Krudan :  když už tě tu vidím, zdálo se mi to, nebo jsi Limbo zabil?
@ Krudan « úte 2:47 pm »
@Seamus :  To vyzera na bug v tom pripade.. mozno team nechal omylom, mozno pre nejake dovody schvalne, nvm.
@ JohnDoe « úte 2:37 pm »
@Seamus :  tak budeš rychlej jako vítr, buď rád, některé historické anomálie se nemažou :) třeba to bude ten případ
@ Hakan « úte 1:59 pm »
:help: :help: :help: :help:
@ Seamus « úte 11:20 am »
@Krudan :  ale ide to natočiť aj tam, kde už to v základe je...
@ TomasFoxx « úte 10:23 am »
@ TomasFoxx « úte 9:25 am »
@Moonlight5 :  drš
@ tyranka « úte 8:27 am »
@Moonlight5 :  děkuju
@ Moonlight5 « úte 8:26 am »
@tyranka :  Brko jako upomínkový předmět a 5 dní VIP 😄
@ tyranka « úte 8:04 am »
vážení klikal někdo včera na husu a podělí se o odměnu :-) předem děkuju
@ Krudan « úte 1:00 am »
@Seamus :  Vzdy sa dalo len to vecsinou neslo kôli tomu ze vecsina botiek ma uz v zaklade ten bonus.
@ Seamus « pon 8:59 pm »
Nie je chyba aj to, že do bot ide natočiť rýchlosť pohybu? Kedysi to tak nebývalo aspoň čo si pamätám, teda okrem dračích. ale teraz mi to skáče do všetkých.
@ Krudan « pon 8:47 pm »
@INParadise :  Ked uz nic ine tak mam plny block list deciek ako si ty a tiez scrollovat nejde :)
@ INParadise « pon 4:21 pm »
Krudane, když nemáš kamarády tak ti tam nepůjde rollovat dolů...
@ Lejno « pon 12:53 pm »
@Krudan :  Mne to funguje tiež bez problemu.
@ Krudan « pon 11:07 am »
@Mionix :  Screenshot toho nemam ako urobit no.. :D
Myskou to urcite nieje.. funguje vsade bezchybne.. a neviem kde inde by mohol byt problem potom este.. naviac funguje aj pri inych funkcionalitach.
@ Hakan « pon 8:27 am »
Nudaaaaa :shoot: :shoot: :shoot: :shoot:

Kdo chatuje

offline Mionix