Swamp s procákem I3 ? :)

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
rajndo77
Zakladatel tématu
Lv.2
Lv.2
Příspěvky: 8
Registrován: ned 18. kvě 2014 21:30:59
Poděkoval:
Má poděkování:

Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od rajndo77 » čtv 20. pro 2018 16:58:16

Zdravím,
tento dotaz je směřovaný spíš na lidi co se alespon trochu víc vyznají a né každého kdo pouze prošel informatikou na základní škole :D

Chtěl bych se vrátit po dlouhé době zas na ekuru,ale vím že tady to byl věčný problém s lagama a to obvzlášť teda když mluvím o swampu.Mám v kompu i3 která má takt 3,7ghz (sice 2 jadra) ale pokud si dobře pamatuji tak metin jede jen na jednom jádře. A nwm jestli je potřebné k plynulé hře kupovat procák od intelu s taktem 4 a vic ghz,nebo to budou vyhozene penize.Jde mi oto že se tedy rozhodnu zase začít a věnovat tomu svůj čas a odměnou mi budou lagy ve swampu,ktery mi tu hru akorat znepříjemní a skončím u fifi :D


Jinac grafika : Sapphire Dual-X R7 370 2G D5, 2GB
A 8gb ram
:fight:

Uživatelský avatar
kukis
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 33
Registrován: pát 09. úno 2018 15:49:19
Poděkoval: 19×
Má poděkování: 19×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od kukis » čtv 20. pro 2018 17:16:55

Swamp se bude lagovat i s new generací i30 :'D Je to jedno co máš :D
ObrázekWashupObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
238k+minut
5xP
Full bio
Drop/Obrana
Hotova
5.4k+
_____________________________________________________

"Smrt je jako vítr, vždy při mém boku."
"Má čest mě již dávno opustila."
"Je jediným účelem listu opadnout?"

rajndo77
Zakladatel tématu
Lv.2
Lv.2
Příspěvky: 8
Registrován: ned 18. kvě 2014 21:30:59
Poděkoval:
Má poděkování:

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od rajndo77 » čtv 20. pro 2018 17:22:30

Takže mi chcete říct že se s tím i po tolika letech nic neudělalo ? :roll: :(

Uživatelský avatar
kukis
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 33
Registrován: pát 09. úno 2018 15:49:19
Poděkoval: 19×
Má poděkování: 19×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od kukis » čtv 20. pro 2018 17:24:00

Mno swamp je furt stejný , neřekl bych že je nějáká změna.
ObrázekWashupObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
238k+minut
5xP
Full bio
Drop/Obrana
Hotova
5.4k+
_____________________________________________________

"Smrt je jako vítr, vždy při mém boku."
"Má čest mě již dávno opustila."
"Je jediným účelem listu opadnout?"

Uživatelský avatar
malamira
Lv.6
Lv.6
Příspěvky: 27
Registrován: pát 17. led 2014 20:19:13
Poděkoval: 20×
Má poděkování: 10×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od malamira » čtv 20. pro 2018 17:26:51

kukis píše:
čtv 20. pro 2018 17:16:55
Swamp se bude lagovat i s new generací i30 :'D Je to jedno co máš :D
To bych netvrdil, já jsem přecházel z I5-3550 na ryzen 7 1700 OC 3.7 GHZ na všech jádrech a od té doby po lagách ani památky, spíš narážim na možnosti servru alias hry kolik to ještě snese :lol: :lol: je jasné že když tam máš stovky příšer + tak s tím nic víc neuděláš, btw 16 Gb RAM 3000 MHZ + gtx 980/ teď už gtx 1080ti a jedu bomby ;) za swamp s prémkem + VIP = 2 hodiny zisk 1.2kkk yang na ezách (včetně prodeje prutů) a to jsem lempl co to množení fláká :lol:
Obrázek Bjarni Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek 549 6 13 17 P

disaster1591
Lv.19
Lv.19
Příspěvky: 218
Registrován: čtv 08. bře 2018 12:28:41
Poděkoval: 55×
Má poděkování: 38×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od disaster1591 » čtv 20. pro 2018 17:35:59

Ahoj. Ako stolny pocitac kde hravam ekuru aj som chodil swamp som mal 5 rokov stary pc poskladany asi za 400e s i3 2jadrom tusim 3,4ghz(neviem presne) grafika niaka multimedialna 630 od gerforce,8gb ram a ked som sa naucil mnozit a poznal hranice svojho pc tak to islo pekne, obcas sa mi stalo ze som musel ukoncit ekuru cez spravcu ale vacsinou ked dosiel buff,aura a rapidne sa to premnozilo. Myslim,ze s tvojim pc ked sa to tiez naucis to budes davat napohodu :)
Ps: za swamp aura+buff vip+premko okolo 1,2-1.3 som dal vzdy cisto yang pruty a to som nezbieral bylinky,premeny atd

Uživatelský avatar
kukis
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 33
Registrován: pát 09. úno 2018 15:49:19
Poděkoval: 19×
Má poděkování: 19×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od kukis » čtv 20. pro 2018 17:41:11

malamira píše:
čtv 20. pro 2018 17:26:51
kukis píše:
čtv 20. pro 2018 17:16:55
Swamp se bude lagovat i s new generací i30 :'D Je to jedno co máš :D
To bych netvrdil, já jsem přecházel z I5-3550 na ryzen 7 1700 OC 3.7 GHZ na všech jádrech a od té doby po lagách ani památky, spíš narážim na možnosti servru alias hry kolik to ještě snese :lol: :lol: je jasné že když tam máš stovky příšer + tak s tím nic víc neuděláš, btw 16 Gb RAM 3000 MHZ + gtx 980/ teď už gtx 1080ti a jedu bomby ;) za swamp s prémkem + VIP = 2 hodiny zisk 1.2kkk yang na ezách (včetně prodeje prutů) a to jsem lempl co to množení fláká :lol:
Mno ale ty nedáváš 2.5 za swamp a nemnožíš pořádně :D
ObrázekWashupObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
238k+minut
5xP
Full bio
Drop/Obrana
Hotova
5.4k+
_____________________________________________________

"Smrt je jako vítr, vždy při mém boku."
"Má čest mě již dávno opustila."
"Je jediným účelem listu opadnout?"

Uživatelský avatar
malamira
Lv.6
Lv.6
Příspěvky: 27
Registrován: pát 17. led 2014 20:19:13
Poděkoval: 20×
Má poděkování: 10×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od malamira » čtv 20. pro 2018 18:16:58

kukis píše:
čtv 20. pro 2018 17:41:11
malamira píše:
čtv 20. pro 2018 17:26:51
kukis píše:
čtv 20. pro 2018 17:16:55
Swamp se bude lagovat i s new generací i30 :'D Je to jedno co máš :D
To bych netvrdil, já jsem přecházel z I5-3550 na ryzen 7 1700 OC 3.7 GHZ na všech jádrech a od té doby po lagách ani památky, spíš narážim na možnosti servru alias hry kolik to ještě snese :lol: :lol: je jasné že když tam máš stovky příšer + tak s tím nic víc neuděláš, btw 16 Gb RAM 3000 MHZ + gtx 980/ teď už gtx 1080ti a jedu bomby ;) za swamp s prémkem + VIP = 2 hodiny zisk 1.2kkk yang na ezách (včetně prodeje prutů) a to jsem lempl co to množení fláká :lol:
Mno ale ty nedáváš 2.5 za swamp a nemnožíš pořádně :D
Taj 2.5 za swamp je možný snad jen s bonusama z cechu a říše ne? :D bez toho co vim se dá dát tak 1.7 za 2 hodinky ;)
Obrázek Bjarni Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek 549 6 13 17 P

Uživatelský avatar
Cepino
Lv.38
Lv.38
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 14. bře 2012 10:01:55
Poděkoval: 972×
Má poděkování: 1371×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od Cepino » čtv 20. pro 2018 21:43:53

Na starém PC jsem jen čichl k množiči a zatuhl mi obraz. Co mám i7 s 8GB RAM, tak asi 1000x lepší. I když maxi množiče také nedávám. Tak že za mě, lepší procesor a více paměti samozřejmě pomáhá. Co jsem tak za ta léta vysledoval, tak grafika jen dle mého názoru na lagy ve swampu moc vliv nemá.

Jinak člověk nemůže čekat, že když namnoží 10.000 příšer, k tomu 10.000 dropu na zemi a k tomu veškeré animace, že to bude jakýkoliv PC zvládat. Upřímně, neznám jinou hru, kde by jste bojovali s takovým množstvím příšer. Možná takové jsou, ale nemám tu čest.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Uživatelský avatar
malamira
Lv.6
Lv.6
Příspěvky: 27
Registrován: pát 17. led 2014 20:19:13
Poděkoval: 20×
Má poděkování: 10×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od malamira » pát 21. pro 2018 14:37:37

Zkrátka, pokud chystáš kupovat něco čistě kvůli metinu tak na to prď, Intel je teď drahý jako kráva a celkově ten výkonový rozdíl je minimální o proti ryzenu druhé generace,
můj tip: https://www.czc.cz/amd-ryzen-5-2600/233925/produkt
https://www.czc.cz/crucial-ballistix-sp ... 74/produkt
https://www.czc.cz/gigabyte-b450-aorus- ... 37/produkt

Jako člověk co má doma Ryzen 7 1700 a 3000 Mhz RAM k tomu, ti můžu říct že s tim novějšim Ryzenem to bude ještě lepší co se týče swampu ;) :fight:
Obrázek Bjarni Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek 549 6 13 17 P

Odpovědět

  • Nemáte právo psát zprávy v chatu.
@ Lejno « pon 8:14 pm »
Kde to sme?
@ beniamino « pon 5:19 pm »
a jsi tu správně ? :D
@ Ivetka « pon 4:22 pm »
Hustý
@ Hakan « pon 10:17 am »
Jsem zde!! 8-) :lol: :lol:
@ Kaenos « pon 9:14 am »
@qSTRoNgMANp :  Ve výslužbě.
@ qSTRoNgMANp « pon 9:04 am »
[VV]Mystery VV ?
@ qSTRoNgMANp « pon 9:02 am »
tak drahej strbrnej klič jsem jeste neviděl :D ani pro makamita nestojí tolik. :D
@ Hakan « pon 8:17 am »
Protoč to foxi
@ tyranka « ned 1:06 pm »
v pohodě, podařilo se mi získat víc těch vzácných tak to šlo, mám to na 3 postavách a všem děkuju :-)
@ tyranka « ned 1:05 pm »
:-)
@ TomasFoxx « ned 1:05 pm »
@tyranka :  taky mi jedny zmizely no.. :D
@ tyranka « ned 1:03 pm »
děkuju už mám, jen jsem stála blbě :-)
@ TomasFoxx « ned 12:56 pm »
@tyranka :  napiš ve hře :D
@ tyranka « ned 12:52 pm »
ještě mi někdo poraďte kde to odkliknout a bude to :-) dík
@ CrazyBull « ned 12:51 pm »
a pak že nenapovídá :D
@ Kaenos « ned 12:50 pm »
Třeba odměna bude až s vyhlášením Halloweenu :whistle:
@ CrazyBull « ned 12:49 pm »
to je pravda mohlo být třeba 17 dní když už :D
@ TomasFoxx « ned 12:44 pm »
@CrazyBull :  :D :D to není vončo
@ CrazyBull « ned 12:44 pm »
tak já ti dám jednodenní balíček chceš? :D
@ TomasFoxx « ned 12:41 pm »
@CrazyBull :  ale jinak to je fajn, takový "skládačky" mě baví :D škoda jen že za to nebylo aspoň vipčko nebo tak něco ještě :D
@ CrazyBull « ned 12:41 pm »
jsou to ale lotři :D
@ TomasFoxx « ned 12:37 pm »
@CrazyBull :  jono, čekali až jednou nepujdu spát a hned to zapli :D
@ CrazyBull « ned 12:35 pm »
takže sabotáž :D
@ TomasFoxx « ned 12:34 pm »
@CrazyBull :  kdyby řekli kdy to zapnou tak se nato jdu vyspat :D
@ CrazyBull « ned 12:31 pm »
@TomasFoxx :  Teda Foxx jsem myslel že jsi jinej formát :D :D :D
@ TomasFoxx « ned 12:31 pm »
aspoň co já vím teda, možná to někdo dodělal ještě dřív :D
@ TomasFoxx « ned 12:30 pm »
@CrazyBull :  první byl Kompletka :D já byl těsně za ním a potom je temnyblack
@ CrazyBull « ned 12:29 pm »
tak vítěze tu zřejmě máme tak můžeme utužovat kolektiv ;)
@ TomasFoxx « ned 12:15 pm »
@CrazyBull :  dej mi voraz, ja celou noc nespal :D
@ CrazyBull « ned 12:12 pm »
ale co ten sloup v pozadí foxíku ? :)
@ CrazyBull « ned 12:11 pm »
tak popravdě jsem to čekal :D
@ tyranka « ned 12:09 pm »
dík foxy :(
@ TomasFoxx « ned 12:08 pm »
@ CrazyBull « ned 11:49 am »
dobře tedy udělám výjimku a nechám ti náskok ;)
@ tyranka « ned 11:48 am »
:-) hrách jsem přestala házet 2 roky zpět když jsem přestala aktivně hrát a vracím se jen na eventy
@ CrazyBull « ned 11:46 am »
souhlasím ale jsem nenapravitelný optimista a stále házím hrách na zeď :D
@ tyranka « ned 11:44 am »
utužování kolektivu tu nikdy nešlo :-)
@ CrazyBull « ned 11:43 am »
@tyranka :  no já to chápu že má někdo potřebu měřit si iq ale jsem chtěl jen utužit kolektiv no :D
@ tyranka « ned 11:29 am »
@CrazyBull :  všechny tyto tajné úkoly jsou závod, kdo to odhalí první. nějdy je v tom logika aněkdy to pochopíš až to doděláš jaké je v tom návaznost
@ CrazyBull « ned 11:12 am »
takže to kdo ovlivňuje dnešní oslavence sem asi psát nebudu :) a nebo jo???? :think:
@ CrazyBull « ned 11:10 am »
já myslel že to bude kolektivní práce a nikoliv závod :shoot: :lol:
@ Kaenos « ned 11:06 am »
Schválně, kdo to celé vyřeší jako první. :fight:
@ CrazyBull « ned 10:59 am »
spojitost 17 listopad a položení svíčky jako symbol úcty = doměnka
@ CrazyBull « ned 10:58 am »
dále tu máme voskovky které tu zřejmě nezůstaly náhodou
@ CrazyBull « ned 10:57 am »
event byl tedy spuštěn dnes a tudíž je to číslo 17
@ CrazyBull « ned 10:51 am »
takže první vodítko )
@ beniamino « ned 10:43 am »
Tak to pardon,vcera tam nebyla a dnes nevim
@ CrazyBull « ned 10:41 am »
ale u soona se hláška už změnila tedy pokud tam nebyla už včera to nevím
@ beniamino « ned 10:40 am »
Jeste nezacal
@ CrazyBull « ned 10:38 am »
ono to totiž bude asi vázáno na určitý datum soudě podle toho rčení tolikrát kolikátého jest
@ CrazyBull « ned 10:37 am »
@Mionix :  a kdy tedy přesně začal smím-li se ptát?
@ beniamino « ned 9:57 am »
Aspon ses nenudil😁😁🤣
@ TomasFoxx « ned 9:57 am »
@Mionix :  jakože to že "event" ještě nezačal snad říct můžeš xD
@ Mionix « ned 9:56 am »
@TomasFoxx :  :-) My nemůžeme ani naznačovat.
@ TomasFoxx « ned 9:46 am »
@Mionix :  mohli jste předtím říct že to ještě nejde, aspoň bych nemagořil a neprojížděl všechny mapy.. :D
@ TomasFoxx « ned 9:46 am »
@Mionix :  jj
@ Mionix « ned 8:18 am »
Tak už někdo pokročil v Soonově úkolu? :lol:
@ ddavidd « ned 8:06 am »
ono mi to na mape bliká, tak nič potom
@ ddavidd « ned 8:03 am »
chcem si vykopať mapu, nerobil som to 6 rokov a súradnice obsahuju číslicu 6 alebo 0 ale neviem ktorú, vyzerá to ako dažďová kvapka, vie mi niekto povedať ktoráa to je?
@ Alkoholik « sob 8:17 pm »
Noo. To by som asi pockal do zimy a splechol to po lade.

Kdo chatuje

offline CiD 
offline Heana 
offline Mionix 
offline Seamus 
offline TritonX 
offline diver 
offline kylonka