Swamp s procákem I3 ? :)

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
rajndo77
Zakladatel tématu
Lv.2
Lv.2
Příspěvky: 8
Registrován: ned 18. kvě 2014 21:30:59
Poděkoval:
Má poděkování:

Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od rajndo77 » čtv 20. pro 2018 16:58:16

Zdravím,
tento dotaz je směřovaný spíš na lidi co se alespon trochu víc vyznají a né každého kdo pouze prošel informatikou na základní škole :D

Chtěl bych se vrátit po dlouhé době zas na ekuru,ale vím že tady to byl věčný problém s lagama a to obvzlášť teda když mluvím o swampu.Mám v kompu i3 která má takt 3,7ghz (sice 2 jadra) ale pokud si dobře pamatuji tak metin jede jen na jednom jádře. A nwm jestli je potřebné k plynulé hře kupovat procák od intelu s taktem 4 a vic ghz,nebo to budou vyhozene penize.Jde mi oto že se tedy rozhodnu zase začít a věnovat tomu svůj čas a odměnou mi budou lagy ve swampu,ktery mi tu hru akorat znepříjemní a skončím u fifi :D


Jinac grafika : Sapphire Dual-X R7 370 2G D5, 2GB
A 8gb ram
:fight:

Uživatelský avatar
kukis
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 33
Registrován: pát 09. úno 2018 15:49:19
Poděkoval: 22×
Má poděkování: 19×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od kukis » čtv 20. pro 2018 17:16:55

Swamp se bude lagovat i s new generací i30 :'D Je to jedno co máš :D
_____________________________________________________

"Smrt je jako vítr, vždy při mém boku."
"Má čest mě již dávno opustila."
"Je jediným účelem listu opadnout?"

rajndo77
Zakladatel tématu
Lv.2
Lv.2
Příspěvky: 8
Registrován: ned 18. kvě 2014 21:30:59
Poděkoval:
Má poděkování:

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od rajndo77 » čtv 20. pro 2018 17:22:30

Takže mi chcete říct že se s tím i po tolika letech nic neudělalo ? :roll: :(

Uživatelský avatar
kukis
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 33
Registrován: pát 09. úno 2018 15:49:19
Poděkoval: 22×
Má poděkování: 19×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od kukis » čtv 20. pro 2018 17:24:00

Mno swamp je furt stejný , neřekl bych že je nějáká změna.
_____________________________________________________

"Smrt je jako vítr, vždy při mém boku."
"Má čest mě již dávno opustila."
"Je jediným účelem listu opadnout?"

Uživatelský avatar
malamira
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 36
Registrován: pát 17. led 2014 20:19:13
Poděkoval: 24×
Má poděkování:

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od malamira » čtv 20. pro 2018 17:26:51

kukis píše:
čtv 20. pro 2018 17:16:55
Swamp se bude lagovat i s new generací i30 :'D Je to jedno co máš :D
To bych netvrdil, já jsem přecházel z I5-3550 na ryzen 7 1700 OC 3.7 GHZ na všech jádrech a od té doby po lagách ani památky, spíš narážim na možnosti servru alias hry kolik to ještě snese :lol: :lol: je jasné že když tam máš stovky příšer + tak s tím nic víc neuděláš, btw 16 Gb RAM 3000 MHZ + gtx 980/ teď už gtx 1080ti a jedu bomby ;) za swamp s prémkem + VIP = 2 hodiny zisk 1.2kkk yang na ezách (včetně prodeje prutů) a to jsem lempl co to množení fláká :lol:
Obrázek Bjarni Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek 549 6 13 17 P

disaster1591
Lv.20
Lv.20
Příspěvky: 291
Registrován: čtv 08. bře 2018 12:28:41
Poděkoval: 62×
Má poděkování: 48×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od disaster1591 » čtv 20. pro 2018 17:35:59

Ahoj. Ako stolny pocitac kde hravam ekuru aj som chodil swamp som mal 5 rokov stary pc poskladany asi za 400e s i3 2jadrom tusim 3,4ghz(neviem presne) grafika niaka multimedialna 630 od gerforce,8gb ram a ked som sa naucil mnozit a poznal hranice svojho pc tak to islo pekne, obcas sa mi stalo ze som musel ukoncit ekuru cez spravcu ale vacsinou ked dosiel buff,aura a rapidne sa to premnozilo. Myslim,ze s tvojim pc ked sa to tiez naucis to budes davat napohodu :)
Ps: za swamp aura+buff vip+premko okolo 1,2-1.3 som dal vzdy cisto yang pruty a to som nezbieral bylinky,premeny atd

Uživatelský avatar
kukis
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 33
Registrován: pát 09. úno 2018 15:49:19
Poděkoval: 22×
Má poděkování: 19×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od kukis » čtv 20. pro 2018 17:41:11

malamira píše:
čtv 20. pro 2018 17:26:51
kukis píše:
čtv 20. pro 2018 17:16:55
Swamp se bude lagovat i s new generací i30 :'D Je to jedno co máš :D
To bych netvrdil, já jsem přecházel z I5-3550 na ryzen 7 1700 OC 3.7 GHZ na všech jádrech a od té doby po lagách ani památky, spíš narážim na možnosti servru alias hry kolik to ještě snese :lol: :lol: je jasné že když tam máš stovky příšer + tak s tím nic víc neuděláš, btw 16 Gb RAM 3000 MHZ + gtx 980/ teď už gtx 1080ti a jedu bomby ;) za swamp s prémkem + VIP = 2 hodiny zisk 1.2kkk yang na ezách (včetně prodeje prutů) a to jsem lempl co to množení fláká :lol:
Mno ale ty nedáváš 2.5 za swamp a nemnožíš pořádně :D
_____________________________________________________

"Smrt je jako vítr, vždy při mém boku."
"Má čest mě již dávno opustila."
"Je jediným účelem listu opadnout?"

Uživatelský avatar
malamira
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 36
Registrován: pát 17. led 2014 20:19:13
Poděkoval: 24×
Má poděkování:

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od malamira » čtv 20. pro 2018 18:16:58

kukis píše:
čtv 20. pro 2018 17:41:11
malamira píše:
čtv 20. pro 2018 17:26:51
kukis píše:
čtv 20. pro 2018 17:16:55
Swamp se bude lagovat i s new generací i30 :'D Je to jedno co máš :D
To bych netvrdil, já jsem přecházel z I5-3550 na ryzen 7 1700 OC 3.7 GHZ na všech jádrech a od té doby po lagách ani památky, spíš narážim na možnosti servru alias hry kolik to ještě snese :lol: :lol: je jasné že když tam máš stovky příšer + tak s tím nic víc neuděláš, btw 16 Gb RAM 3000 MHZ + gtx 980/ teď už gtx 1080ti a jedu bomby ;) za swamp s prémkem + VIP = 2 hodiny zisk 1.2kkk yang na ezách (včetně prodeje prutů) a to jsem lempl co to množení fláká :lol:
Mno ale ty nedáváš 2.5 za swamp a nemnožíš pořádně :D
Taj 2.5 za swamp je možný snad jen s bonusama z cechu a říše ne? :D bez toho co vim se dá dát tak 1.7 za 2 hodinky ;)
Obrázek Bjarni Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek 549 6 13 17 P

Uživatelský avatar
Cepino
Lv.38
Lv.38
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 14. bře 2012 10:01:55
Poděkoval: 952×
Má poděkování: 1360×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od Cepino » čtv 20. pro 2018 21:43:53

Na starém PC jsem jen čichl k množiči a zatuhl mi obraz. Co mám i7 s 8GB RAM, tak asi 1000x lepší. I když maxi množiče také nedávám. Tak že za mě, lepší procesor a více paměti samozřejmě pomáhá. Co jsem tak za ta léta vysledoval, tak grafika jen dle mého názoru na lagy ve swampu moc vliv nemá.

Jinak člověk nemůže čekat, že když namnoží 10.000 příšer, k tomu 10.000 dropu na zemi a k tomu veškeré animace, že to bude jakýkoliv PC zvládat. Upřímně, neznám jinou hru, kde by jste bojovali s takovým množstvím příšer. Možná takové jsou, ale nemám tu čest.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Uživatelský avatar
malamira
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 36
Registrován: pát 17. led 2014 20:19:13
Poděkoval: 24×
Má poděkování:

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od malamira » pát 21. pro 2018 14:37:37

Zkrátka, pokud chystáš kupovat něco čistě kvůli metinu tak na to prď, Intel je teď drahý jako kráva a celkově ten výkonový rozdíl je minimální o proti ryzenu druhé generace,
můj tip: https://www.czc.cz/amd-ryzen-5-2600/233925/produkt
https://www.czc.cz/crucial-ballistix-sp ... 74/produkt
https://www.czc.cz/gigabyte-b450-aorus- ... 37/produkt

Jako člověk co má doma Ryzen 7 1700 a 3000 Mhz RAM k tomu, ti můžu říct že s tim novějšim Ryzenem to bude ještě lepší co se týče swampu ;) :fight:
Obrázek Bjarni Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek 549 6 13 17 P

Odpovědět

  • Nemáte právo psát zprávy v chatu.
@ Kurinozka « stř 1:59 pm »
@RAMHH,  To co říkáš bylo díky koroně, která zvýšila počet hráčů na serveru a tudíž zvýšený počet prodaných věcí v tržce/BM
@ RAMHH « stř 1:53 pm »
Nj, nedávno jsem tam házel za 25sd/100kk a byl jsem nejlevnější a mizelo to v rámci hodin, teď 24/100kk se prodává klidně týden..
@ Skullhlav « stř 1:15 pm »
Inflace je všude :D
@ Lejno « stř 12:57 pm »
daj to tam za 450 ja ti to kludne kupim
@ Lejno « stř 12:53 pm »
mne sa predavaju 1kkk 239sd, stačí len počkať pár dní
@ TopTopiik « stř 12:41 pm »
mám tam 3kkk za 560SD, což je dost levná cena, asi budu muset ještě snížit :D
@ disaster1591 « stř 12:24 pm »
@TopTopiik,  mas si spravit zasobu sd na horsie casy :D
@ schvarz « stř 12:20 pm »
Jsou tam šeky i za 175 a nikdo to nekupuje, takže bych spíš řekl, že nikdo nekupuje.
@ Skullhlav « stř 12:17 pm »
@TopTopiik, Zaleží za jak dlouho ho chceš mít prodaný
@ TopTopiik « stř 12:08 pm »
Za kolik se prodávají momentálně šeky? Mám tam šek dost levně a pořád nic :think:
@ Anderson « stř 11:36 am »
akurát keď som sa rozhodol viac sledovať chat aj sa doňho zapájať, tak je tu mŕtvo :no:
@ Hakan « stř 11:23 am »
:cry:
@ Hakan « stř 11:22 am »
:chunjo: :chunjo: :sheriff:
@ Mionix « stř 10:52 am »
:hello:
@ Mionix « stř 10:52 am »
:no:
@ Skullhlav « stř 10:14 am »
Mrtvolný stav
@ Kurinozka « úte 12:08 pm »
schvarz píše: Zmizí úplně stejně jako tvoje sedačka. :D
:DDDDDDDDDDD
@ Skullhlav « úte 10:03 am »
schvarz píše: Zmizí úplně stejně jako tvoje sedačka. :D
Vše bylo navráceno
@ schvarz « úte 9:51 am »
Zmizí úplně stejně jako tvoje sedačka. :D
@ schvarz « úte 9:50 am »
Přijdeš o něj
@ Skullhlav « úte 9:47 am »
Dobrý den, když chci změnu pohlaví na své postavě a mám účes bude po změně zachován nebo zničen ?
@ schvarz « pon 10:38 pm »
Já bych řekl, že to je rozbitý, ale nejsem expert
@ Luciasek « pon 8:42 pm »
Ahoj, už se zjistila příčina sekání obrazu nebo pořád ne? :)
@ MoravskyPepin « pon 4:09 pm »
Sconto náááááábytéék
@ Skullhlav « pon 3:31 pm »
Sconto
@ lotthartt « pon 2:33 pm »
:D Dežo Sprav to! a ako? Rychlo!
@ schvarz « pon 2:27 pm »
lol to zní fakt jak z aliexpressu
@ Lejno « pon 1:51 pm »
Z aliexpressu?
@ Skullhlav « pon 1:47 pm »
Mám infarkt koupím novou Pohovku za 15k donesou mi jí domů a k ní 3 polštáře, jaká je výplň? starý molitan kousky hub na koupáni a izolepa, jak přišla tak i odešla :ouch: :ouch:
@ lotthartt « pon 1:37 pm »
5€
@ xPraimFaya « pon 1:23 pm »
@lotthart,  napis mi v hre prosim :D
@ Selema « pon 12:23 pm »
Dýky mě ještě čekají, doufám že budu mít více štěstí nez se znesvěceným
@ Lejno « pon 12:04 pm »
Nie je mi dropriate, tak bohuzial, viac jak 20kkk tam fakt na 3 bonusy nepretocim kvoli 4 sile 😀 mozno niekedy ked budem mať tučný sek
@ qSTRoNgMANp « pon 12:03 pm »
10 12 20 točím :)))))))))))
@ pikasek « pon 11:59 am »
@Lejno,  10 12 20 je minimum
@ pikasek « pon 11:58 am »
@Lejno,  To hádám nenecháš takovou bídu
@ Lejno « pon 11:51 am »
@pikasek, Mal som nádej, nádej zmizla, treba sa uskromniť 😀
@ pikasek « pon 11:32 am »
@Lejno,  šup točit
@ Lejno « pon 11:10 am »
Ok 10 8 20 a uz to nechcem ani vidieť 🤦‍♂️😀
@ qSTRoNgMANp « pon 9:57 am »
Není problem natočit prumerne dobrou zbran ne ? :DD
@ Selema « pon 9:29 am »
@qSTRoNgMANp,  ticho ! :D :(
@ pikasek « pon 9:25 am »
@Lejno,  Granát 88kkk :come:
@ qSTRoNgMANp « pon 9:21 am »
takový pocity neznám :D
@ Selema « pon 7:25 am »
@Lejno,  ani já za 10
@ Alkoholik « pon 3:10 am »
Ja som nenatocil za 50kkk, podotykam 50kkk, podotykam cca 40hodin na bazinach o 4tej rano, do zralocky vobec nic
@ Borda91 « pon 2:46 am »
@Lejno,  to co jsi usetril :D
@ Lejno « pon 1:33 am »
To je chore, aby som nenatocil 20 12 10 do dyk za 20kkk wp cg gg
@ Selema « pon 12:25 am »
@MoravskyPepin:(
@ MoravskyPepin « pon 12:02 am »
@Selema, Už jsem od něj ten korál koupil 😘
@ Selema « ned 11:34 pm »
@Alkoholik,  do čeho?
@ Alkoholik « ned 10:38 pm »
53% prumka a 20%neu.. ctjb..
@ Lejno « ned 9:10 pm »
Tak mozes ďakovať ze to nepadlo🤦‍♂️😀
@ SamJsiLama « ned 7:42 pm »
@Lejno,  Bylo no 👌😂
@ Lejno « ned 7:36 pm »
@SamJsiLama,  snad to bolo aspon do prumky xD
@ Skullhlav « ned 6:54 pm »
Ale ten poslední Usman vs Masvidal taky dost dobrý fight
@ Skullhlav « ned 6:49 pm »
@MoravskyPepin, Jako to byl pro mě dobrý šok :think:
@ MoravskyPepin « ned 6:17 pm »
@Skullhlav,  Viděl jsem to až od zápasu Procházky, jinak zápasy nic moc a Holloway okraden :D
@ Skullhlav « ned 6:10 pm »
To jo ale krasný K.O.
@ MoravskyPepin « ned 5:56 pm »
Tak jako musí se fandit, když je tam zástupce z CZ
@ schvarz « ned 5:53 pm »
A jinak jste blázni, že držíte oči až do 4 v noci :D

Kdo chatuje